Eh$s$aN
کاربر سایت
به نظر شما آیا میصرفه الایتمو که 5 ماه بیشتر کار نکرده و پک کاملش با یک اسلیم 250 گیگ خام (نو) عوض کنم ؟ چقدر باید دستی بدم ؟ با اسلیم 4 گیگ چطور
کسی نبود جواب ما رو بده ؟>
به نظر شما آیا میصرفه الایتمو که 5 ماه بیشتر کار نکرده و پک کاملش با یک اسلیم 250 گیگ خام (نو) عوض کنم ؟ چقدر باید دستی بدم ؟ با اسلیم 4 گیگ چطور
جدیدترین قیمت های اسلیمو اینجا میبینید با کینکت و بدونه کینکت :والا منم هنوز نمی خواهم بخرم منتظر ببینم تکلیف این هک کردن slim چی میشه:d
یکی جواب مارو نمیدهبه نظر شما آیا میصرفه الایتمو که 5 ماه بیشتر کار نکرده و پک کاملش با یک اسلیم 250 گیگ خام (نو) عوض کنم ؟ چقدر باید دستی بدم ؟ با اسلیم 4 گیگ چطور
کسی نبود جواب ما رو بده ؟>
الان کمترین قیمتی که میشه اسلیم 250 گیگ باندل کینکت گیر اورد چنده؟؟؟
الان الایت دست دوم چنده ؟ کسی هست بخواد کینکت دست دوم بفروشه . چند می ارزه کینکت دست دو ؟این سیاست فروشنده های کنسول تو ایران هم خیلی جالبه. الان مایکروسافت قیمت باندل یکنکت ارکید رو 300 و باندل کینکت 250 گیگ رو 400 دلار گذاشته. یعنی در واقع کینکت رو اگه به صورت باندل خریداری کنید 50 دلار کمتر حساب میشه. ولی حالا نگاه کنی به قیمت های فروشنده های نازنین ما که خودشون بقیه رو حساب میکنن و اون 400 دلاری رو میدن 600 و خورده ای!
الان الایت دست دوم چنده ؟ کسی هست بخواد کینکت دست دوم بفروشه . چند می ارزه کینکت دست دو ؟
ببخشین این سوالو اینجا میکنم . چطوری میتونم امضامو تغییر بدهم ؟
راستی نمیشه یه جوری از آمریکا کنسول سفارش داد ؟ کسی سایتشو داره ؟ هزینش تقریبا چقدر در میا ؟
نه میخواستم بدونم . اگه میخواستم بخرم از ایران که دیگه سوال نمیخواست :dبرو تنظیمات کاربر امضا رو از اونجا میتونی تغییر بدی
از امریکا سفارش بدی که چی بشه؟همینجا بگیر اخه!!
اگر تر و تمیز باشه , باید بین 220 تا 240 بخری .ایکس باکس الایت فالکون دسته دوم چند بگیرم خوبه