قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

نه نمی صرفه چیز بیشتری گیرت نمیاد
من با این که تا 4 شنبه نخریده بودم رفتم آرکید خریدم 370 تومن شما میخوای الایتو بدی اسلیم بگیری !!!
تازه کپی خور هم نیست .

کسی نبود جواب ما رو بده ؟>

در حال حاضر الایت 460 هستش بخوای با یه اسلیم 250 گیگ عوض کنی باید نزدیک به 60 الی 70 تومان سر بدی اگر اسلیم نو باشه با اسلیم 4 گیگ هم سری لازم نیست چون نوش الان 375 هستش .
چون دستگاهت دست دو هستش رو سرش میخوره این شرایطی که من گفتم قیمت الان الایت رو در نظر گرفتم در آینده قیمت افت کنه باید سر بیشتر بدی شما باید قیمت تو بازارهای ایران رو در نظر بگیری اون سایت ها قیمت جهانی میزنن که تو ایران قیمت ها یه چیز دیگه هستش.

این سیاست فروشنده های کنسول تو ایران هم خیلی جالبه. الان مایکروسافت قیمت باندل یکنکت ارکید رو 300 و باندل کینکت 250 گیگ رو 400 دلار گذاشته. یعنی در واقع کینکت رو اگه به صورت باندل خریداری کنید 50 دلار کمتر حساب میشه. ولی حالا نگاه کنی به قیمت های فروشنده های نازنین ما که خودشون بقیه رو حساب میکنن و اون 400 دلاری رو میدن 600 و خورده ای!

این سیاست فروشنده های کنسول تو ایران هم خیلی جالبه. الان مایکروسافت قیمت باندل یکنکت ارکید رو 300 و باندل کینکت 250 گیگ رو 400 دلار گذاشته. یعنی در واقع کینکت رو اگه به صورت باندل خریداری کنید 50 دلار کمتر حساب میشه. ولی حالا نگاه کنی به قیمت های فروشنده های نازنین ما که خودشون بقیه رو حساب میکنن و اون 400 دلاری رو میدن 600 و خورده ای!
الان الایت دست دوم چنده ؟ کسی هست بخواد کینکت دست دوم بفروشه . چند می ارزه کینکت دست دو ؟

الان الایت دست دوم چنده ؟ کسی هست بخواد کینکت دست دوم بفروشه . چند می ارزه کینکت دست دو ؟

والا الایت دست دوم مونده به مرام شخص فروشنده اگر زیاد کار نکرده باشه 400 اگر زیاد کار کرده باشه 360 با در نظر گرفتن قیمت فعلی ، کینکت هم که الان حدود 240 هستش دست دومشم هر کی داشته باشه زیر 200 فکر نکنم بده .

ببخشین این سوالو اینجا میکنم . چطوری میتونم امضامو تغییر بدهم ؟

راستی نمیشه یه جوری از آمریکا کنسول سفارش داد ؟ کسی سایتشو داره ؟ هزینش تقریبا چقدر در میا ؟

ببخشین این سوالو اینجا میکنم . چطوری میتونم امضامو تغییر بدهم ؟

راستی نمیشه یه جوری از آمریکا کنسول سفارش داد ؟ کسی سایتشو داره ؟ هزینش تقریبا چقدر در میا ؟

برو تنظیمات کاربر امضا رو از اونجا میتونی تغییر بدی

از امریکا سفارش بدی که چی بشه؟همینجا بگیر اخه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or