m0jtaba
کاربر سایت
کسی میدونه دلیل این افزایش قیمت ها چیه ؟!
مخصوصا خود کنسول !
مدلای ارکید و الیت خیلی وقته تولیدشون متوقف شده و با
توجه به وضعیت فعلی اسلیم این کاملا طبیعیه!
مخصوصا خود کنسول !
مخصوصا خود کنسول !
سلام .
دوستان به نظرتون الان قیمت باندل 250 گیگ کینکت مناسبه ؟ ( یعنی به تعادل رسیده )
اگر ارزونتر می شه به نظرتوم حداکثر چقدر ارزون می شه ؟
با تشکر
آرکید 215 هم خرید و فروش میشدوالا من از وقتی که این تاپیک زده شده هر هفته قیمتا رو چک میکردم
و روال عادی این بوده:
موقع تابستون افزایش قیمت داریم
اواسط دی ماه کاهش قیمت داریم
اوایل خرداد با کم ترین قیمت رو به رو هستیم
ولی امسال برعکس بوده:
تابستون قیمتا ارزون تر از الان بود!
حتی من آرکید 240 و 230 تومن هم دیدم
با توجه به تولید نشدن و کمبود آرکید و الیت امکانش خیلی کم هست باز به قیمت قبلی برگرده .... lt+ اسلیم که بیاد کمتر کسی سمت آرکید الیت میره.آرکید 215 هم خرید و فروش میشد
ولی فرقش اینجا بود که اسلیم وجود نداشت و تولید مدل های قدیمی متوقف نشده بود
البته نمیدونم یعنی واقعا اینقدر کمیاب شده که 50% افزایش قیمت داشته؟
آخه بازی اریج جایی نیستنکتش در اینجا بود که برای تابستان امسال همه دستگاه وارد کردند حتی خیلی کسایی بودن که واقعا روشن کردن دستگاه را هم بلد نبودند و چون یک پولی داشتند گفته بودند که داره تابستان میشه و بازار دستگاه بازی داع ، پس بریم دستگاه بیاریم
بازار هم که الحمدلله کساد تر از هر سال
این اتفاق فقط هم برای آرکید نیافتاد و کلیه کنسول ها اینجوری شد
حتی دوستان کاسب میدانند که PS2 بخاطر سود بسیار کمش ( در حد دستگاهی یک تا 2 هزار تومان ) فقط بصورت نقد خرید و فروش میشه ولی امسال تابستان با چک 25 روزه هم میدادند
دقیقا دستگاه آرکید امسال 25 خرداد بود 315 تومان ولی 5 مرداد که وسط تابستان و اوج بازار است شده بود 215 تومان
ولی الان اصلا دستگاه پیدا نمیشه خارج ایران و هر چی که هست ته انباری است
احتمالا بزودی دستگاه های refurbished هم سر و کله شان پیدا میشه
اینها همه از برکات نداشتن کپی رایت و عدم استفاده از بازی اورجینال است
اگر از من میشنوید ، اسلیم بگیرید و بازی اورجینال
هم دستگاه بروز تری حریدید ، هم مصرف برق کمتر ، گرمای کمتر ، طول عمر بیشتر و نگران بن شدن هم نیستید
خودش هم WiFi دارد که همان را جداگانه بخواهید بخرید ( برای مدل های قدیمی ) 120 تومان است
دوستان یکی می شه به من بگه اگر قرار باشه قیمت ها ارزون بشه برای این دو مدل چقدر می شه ؟ ( کار نداریم که کی ) می خوام بدونم اگر الان بخرم نسبت به آینده چقدر ضرر کردم . ( ضررش انقدر هست که ارزش چند ماه صبر کردن رو داشته باشه ؟ )
xbox 360 slim 250 gb
bundle 250 gb kinect
kinect
کنسول دست دو نگیر یهو دیدی بیچاره شدیدوستان به این سوالم گیر ندین لطفا.ولی به نظرتون یه مدل پریمیوم 60گیگ .2 سال کار کرده چند میارزه؟
کنسول دست دو نگیر یهو دیدی بیچاره شدی
ولی خیلی ارزش داشته باشه 100 تومن دیگه 100 تومن آخرشه