اون دوستمون خوب اشاره کرد !
منم چند وقت پیش گفتم پستم پاک شد ! باید این فروشنده های گران فروش رو تحریم کنیم .:d
من با اینکه 9 ماهه به خاطر کنکور نتونستم بازی کنم و دارم واسه بازی کردن بازی های جدید له له می زنم ولی حاضرم در یک اقدام همگانی این فروشنده ها رو تحریم کنیم و خریدن کنسول رو به تعویق بندازم ... می تونیم تو سایت های بزرگ این خبر رو بدیم . چون بازی سنتر سایت پر مخاطبیه و هر کسی بخواد کنسول بخره یه سر می آد اینجا .
منم کاملا" موافقم من میخواستم بخرم با این شرایط صبر میکنم تا بازار از التهاب بیافته شایدم رفتم سیستمم ارتقاع دادم
در ضمن دوستان یادتون نره برید تو سایت وزارت بازرگانی و شکایت بکنید بلاخره یک تیری تو تاریکی انداختن بهتر از هیچی من نام چندتا فروشگاه که گرون کرده بودن رو تو شکایتم نوشتم شما هم برید اینکارو بکنید
اون دوستمون خوب اشاره کرد !
منم چند وقت پیش گفتم پستم پاک شد ! باید این فروشنده های گران فروش رو تحریم کنیم .:d
من با اینکه 9 ماهه به خاطر کنکور نتونستم بازی کنم و دارم واسه بازی کردن بازی های جدید له له می زنم ولی حاضرم در یک اقدام همگانی این فروشنده ها رو تحریم کنیم و خریدن کنسول رو به تعویق بندازم ... می تونیم تو سایت های بزرگ این خبر رو بدیم . چون بازی سنتر سایت پر مخاطبیه و هر کسی بخواد کنسول بخره یه سر می آد اینجا .
سونی که نمایندگی داره مثلا چه تاژی به سرمون زده؟وقتی شرکت اصلی نمایندگی در ایران نداره شکایتم بکنید!؟ میخواید بگید طبق کدوم قیمتها فروشندهها دارن گرون میدن؟! قیمتهای جهانی؟! اینا همه از مشکلات تحریم هست اگر این شرکتها تو ایران نمایندگی مستقیم داشتن این مشکلات پیش نمیومد.
سونی هم نمایندگی درست حسابی نداره تو ایران حداقل برای کنسولهاش نداره اکثر PS3هایی که تو بازار فروخته میشه هیچ ربطی به نمایندگی سونی تو ایران (ایرانرهجو یا بازرگانی ایران) ندارن، دلیلش اینه که خوده این نمایندگیها از همه تو بازار گرونفروشتر هستن کلاً تو این مملکت این چیزها حساب و کتاب نداره به قول شما شکایتم بکنید راه بهجایی نمیرسه تحریمها و اقتصاد بسته همینه دیگه کاریشم نمیشه کرد.سونی که نمایندگی داره مثلا چه تاژی به سرمون زده؟
همه دزدن.با شکایتم جایی رو نمیتونید بگیرید
وقتی شرکت اصلی نمایندگی در ایران نداره شکایتم بکنید!؟ میخواید بگید طبق کدوم قیمتها فروشندهها دارن گرون میدن؟! قیمتهای جهانی؟! اینا همه از مشکلات تحریم هست اگر این شرکتها تو ایران نمایندگی مستقیم داشتن این مشکلات پیش نمیومد. با این حال همونطور که صفحات قبلم گفتم یکی از فروشندهها میگفت دلیل گرونی اینه که گمرک اجازه ترخیص اجناس رو نمیده، حالا این حرف تا چهحد واقعیت داشته باشه خدا میدونه.
دوست عزیز اینکه قیمتها کم نشده چندین دلیل ممکنه داشته باشه اول شما باید قیمت دبی رو چک کنی ببینی واقعاً یه کاهش قیمتها تو دبی الان اتفاق افتاده یا نه چون اون کاهش قیمتها برای همهجای دنیا نیست و در ضمن با ورود 360 جدید قرار قیمتها کم بشه که خوب بدون شک 360 جدید غیر از امریکا هیچجای دنیا شامل اروپا هم هنوز به فروش نرسیده چه برسه به خاورمیانه. بعد ممکنه این 360ها موجودی و خرید گذشته فروشندهها و واردکنندهها باشه که خوب تا کامل به فروش نرسه و خرید جدید با قیمت کمتر صورت نگیره بدون شک قیمتها کم نمیشه و با تمام این مسائل باز هم بازار ما یک بازار خودمختاره و هیچ قانون و وجدانی برش حاکم نیست و متأسفانه صنف ضعیف و بدردنخوری هم دارن البته اگر صنفی اصلاً وجود داشته باشه، کلاً هیچی نمیشه از همچین بازی هیچ انتظاری رو داشت، به قول شما تنها کاری که میشه کرد تحریم فروشندهاست که مجبور شن قیمتها کم کنن که البته شکی نیست اگه قیمتها رو که زیاد کردن و میکنن مشتری دارن و ملت میخرن، پس!؟ البته همهجای ممکلت همینه فرقی نمیکنه، مشت نمونه خرباره.فرموده شما درست ولي قيمتا با توجه به ارزون شدن 50 دلاري توسط ماكروسافت چرا اينجا بايد گرون بشه
فكر نكنم نيازي به قيمت باشه چون هيچكي تو ايران انتظار نداره مثل همون قيمتا گيرش بياد ولي چرا گرون شده و اين ربطي به قيمت جهاني نداره
منكه زير بار زور نميرم اگه نشد نميخرم اسمون به زمين نمياد خواهش من اينكه شما هم همين كار رو بكنيد
چون اگه شكايت بجايي نرسه حتما" تحريم ما جواب ميده