KhashiMetal
کاربر سایت
من میخام از فتحی بگیرم خوبه یا نه ؟ رزولیشن ایکس 360 به تلویزیون 52 میخوره؟
فتحي عاليه ... معلومه كه به 52 مي خوره ... اگه HD T.V داشته باشي ايكس باكس به 1000 اينچم مي خوره (البته با كابل HD )
موفق باشي...
من میخام از فتحی بگیرم خوبه یا نه ؟ رزولیشن ایکس 360 به تلویزیون 52 میخوره؟
مگه بعد کپی خور کردنم میشه فریم ور دانلود کرد:cheesygri:laughing::cheesygri:laughing:مباني خريد 360 از دبي :
محل خريد : اگر مي خواي با قيمت خود ماكروسافت بخري بايد بري نمايندگي Xbox ... براي پيدا كردن نمايندگي بايد بري تو سايت Xbox.com براي تو قسمت International (بالا دسته چپ) بعد گشوره امارات رو پيدا كني ... بعدش بري تو بخشه where to buy ...
پول گمرك : براي يك كنسول = 0
كپي خور كردن : 15 هزار تومان مي دي NextGen برات كپي خورش مي كنه ... البته ممكنه از اول كپي خوذ باشه.
فيرم وير و آپديت روز : مياي بازي سنتر ... هي دانلود ميكني.
مگه بعد کپی خور کردنم میشه فریم ور دانلود کرد
آدرس فتحی کجاس؟
با سلام کسی میتونه بگه الان من بخوام یک عدد دستگاه ایکس باکس360 ساخت 2007 بدون کابل و دسته و هارد و اداپتور بخرم کی میفروشه و قیمتش چنده ؟
یعنی شما میگید کسی نمیاد دسته فابریک و کابل و هارد و آداپتور 220 ولت رو از فروشنده بگیره و رو دست فروشنده میمونه ؟
فتحی ادم با انصافیه! جنس کهنه هم نمیندازه به ملت فقط به قول طاهر بلد نیستن کنسول تعمیر کنه!من از فتحی پنجشنبه گرفتم 444 ... به نظر آدم بدی نمیاد
کاملا حرفتو رد میکنمفتحی ادم با انصافیه! جنس کهنه هم نمیندازه به ملت فقط به قول طاهر بلد نیستن کنسول تعمیر کنه!