قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

آقا من یکx360 میخوام بخرم با امکانات زیر چه قدر میشه؟= pre بهتره ولی پول کافی ندارم ولی بیشتر pre میگیرم.
1.دسته اضافی باسیم
2. nyko intercooler
3.کابل microsoft or real vga
4. مانیتور مناسب =مطابق با رزولیشن x360 _کنتراست 70001_زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه یا 4 میلی ثانیه_samsung ya sony
5.کدام رجیون uc j pal=از نظر من pal هم ارزونه هم بلاخره بازی که رو uc ya j میاد رو pal هم میاد.
ممنون اگه جواب درست و حسابی بدید

آخرین ویرایش:
آقا من یکx360 میخوام بخرم با امکانات زیر چه قدر میشه؟= pre بهتره ولی پول کافی ندارم ولی بیشتر pre میگیرم.
1.دسته اضافی باسیم
2. nyko intercooler
4. مانیتور مناسب =مطابق با رزولیشن x360 _کنتراست 70001_زمان پاسخگویی 2 میلی ثانیه یا 4 میلی ثانیه_samsung ya sony
5.کدام رجیون uc j pal=از نظر من pal هم ارزونه هم بلاخره بازی که رو uc ya j میاد رو pal هم میاد.
پریمیوم دیگه...
خود کنسول حدود 480 ... دسته سیمی 40 ... اینترکولر 35 ... کابل vga در حدود 25 ... مانیتور مناسب خیلی هست شما میتونی یه مانیتور dell 19 اینچ بگیری 410 ... جمع(بدون حساب مانیتور)= در حدود 580 تومان ;)
شما یا uc بگیر یا j/asia که بازی هاش تو ایران بیشتره...

پریمیوم دیگه...
خود کنسول حدود 480 ... دسته سیمی 40 ... اینترکولر 35 ... کابل vga در حدود 25 ... مانیتور مناسب خیلی هست شما میتونی یه مانیتور dell 19 اینچ بگیری 410 ... جمع(بدون حساب مانیتور)= در حدود 580 تومان ;)
شما یا uc بگیر یا j/asia که بازی هاش تو ایران بیشتره...
از کی بگیرم؟

1.دسته اضافی باسیم
2. nyko intercooler
1. 40 تومن
2. 30 تومن
3. کابل Real : 25000 کابل Micro : 40000 تومن
4. شما یه مانیتور واید احتیاج داری . منظورتون 700:1 بود دیگه ! انتخاب شما می تونه 940bw سامسونگ باشه :
19 اینچ زمان پاسخگویی 4ms کنتراست 500:1 رزولوشن 1440 در 900 قیمت 285000 تومن
5. بهترین رجیون J هست هستش چون هرجا بری بازیهاش فراوان هست . PAL به هیچ وجه نگیر چون اونوقت باید بدویی دنبال بازیهاش چون از هر 10 مغازه 1 مغازه بازیهاشو میاره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or