قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام
ایکس باکس 360 ارکید با مادر بورد جاسپر کپی شده 240 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
ایکس باکس 360 الیت با مادر بورد جاسپر کپی شده 340 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
موفق باشید

چه جوریه کارش؟ آکبند باز میکنه و همونجا کپی خورش میکنه یا کپی خور شده میفروشه؟

کابل HDMI برای 360 چه قیمته؟ خوب کار میکنه؟

من خودم دیروز 2تا الایت خریدم ازش.خیلی تمیزه و مطمئن.
جعبه بدون کوچکترین ضربه حتی هست.
کپی خور شده و آپدیت شده به آخرین فریمور و آپدیت داشبورد ارسال می کنه.

کابل HDMI هم از 15 هزار تومان گیر میاد که فکر نمی کنم کیفیت جالبی داشته باشه تا 70 هزار تومان.در کل اگر بتونی HDMI خود کنسول XBox 360 رو گیر بیاری کیفیت خوبی داره.

کابل HDMI هم از 15 هزار تومان گیر میاد که فکر نمی کنم کیفیت جالبی داشته باشه تا 70 هزار تومان.در کل اگر بتونی HDMI خود کنسول XBox 360 رو گیر بیاری کیفیت خوبی داره.

واقعا کیفیتش حرف نداره ولی مشکل اینجاست که جای نیست و اگه هم باشه دست دو هست اگه هم نو باشه که قیمتش بالاست. ولی این 15 هزار تومنی که که روش نوشته سونی خوب هست و اصلا برگشتی و قطعی هم نداره ولی این 10 تومنی ها که....

واقعا کیفیتش حرف نداره ولی مشکل اینجاست که جای نیست و اگه هم باشه دست دو هست اگه هم نو باشه که قیمتش بالاست. ولی این 15 هزار تومنی که که روش نوشته سونی خوب هست و اصلا برگشتی و قطعی هم نداره ولی این 10 تومنی ها که....
عزيز دل - كابل ها همه يك كيفيت دارن ! فرق قيمت توي كيفيت جنس و طول عمر هست ! همين و بس

عزيز دل - كابل ها همه يك كيفيت دارن ! فرق قيمت توي كيفيت جنس و طول عمر هست ! همين و بس

اقا مسعود چرا میزنین منم منظورم بیشتر کیفیت جنس و طول عمر بود.
ولی نمیشه گفت در کیفیت تصویر کاملا بی تاثیر هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or