قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

امروز از دبي برگشتيم
باندل MW2بعلاوه دوتا بازي اضافه ميشد حدود 420 هزارتومن.
حيف خانواده نذاشت بخرم.:(
باندل MW2 خودش 250 گيگ هارد و بازي MW2 ويه دسته اضافه رو داره.اينا دوتا بازي هم روش گذاشته بودن با اون قيمتي كه گفتم ميفروختن.
فروشگاه Jacky sدر سيتي سنتر ديره.
كلا بخاطر كريسمس قيمتاشون مناسب بود .آركيد هم با يه دسته اضافه ودوتا بازي كه خود فروشگاه روش گذاشته بود 245 هزارتومن بود.
بنابراين درايران هم اصولا بايد قيمتها افت بكنه.

منظورتون Elite هست یا Arcade ؟؟!!

هرچند که فرق نمیکنه کدوم مدلش باشه چون اگر منظورتون Elite باشه یعنی حدود 70 تا 80 هزار تومان رویه هر دستگاه میخورن تازه دمه خونه ما میده 440 !!

واگر هم منظورتون Arcade باشه یعنی فقط 5 تا 15 تومن رو هر دستگاه میخورن ؟!

اون قیمت برای خرید Elite هستش (بالا و پایین داره)، چون همینطورش ارکد، قیمت فروش اون در بازار بین 290 تا 305 تومن هستش
قیمت فروش Elite هم بین 365 تا 375 تومن هستش..ارازتر و گرانتر نیز پیدا می شود.

امروز از دبي برگشتيم
باندل MW2بعلاوه دوتا بازي اضافه ميشد حدود 420 هزارتومن.
حيف خانواده نذاشت بخرم.:(
باندل MW2 خودش 250 گيگ هارد و بازي MW2 ويه دسته اضافه رو داره.اينا دوتا بازي هم روش گذاشته بودن با اون قيمتي كه گفتم ميفروختن.
فروشگاه Jacky sدر سيتي سنتر ديره.
كلا بخاطر كريسمس قيمتاشون مناسب بود .آركيد هم با يه دسته اضافه ودوتا بازي كه خود فروشگاه روش گذاشته بود 245 هزارتومن بود.
بنابراين درايران هم اصولا بايد قيمتها افت بكنه.
دمت گرم!خبر خوبی بود!
می گم شما نمی دونید اگه مثلا تو دبی یا سوریه یکی یه 360 آرکید بگیره گمرک چقدر میاره روش؟

دمت گرم!خبر خوبی بود!
می گم شما نمی دونید اگه مثلا تو دبی یا سوریه یکی یه 360 آرکید بگیره گمرک چقدر میاره روش؟

فکر نمیکنم برای یک دستگاه گمرک بگیرن من از دبی چند بار برای خودم چیز میز خریدم کاری باهام نداشتن .

يكي بياره كه نه

نگاه ميكنن به پاسپورت بعدش اگه دفعه ي دومت هست كه به خارج از كشور رفتي پول گمرك ميگيرن.*

:smile:
ربطی نداره...
اگه از معافی پاس استفاده کرده باشی یه بار...بار دوم پول میگیرن...در ضمن واسه یه دستگاه گمرکی نمیگیرن...;)

ببخشید شما تاریخ ساخت این الیتها رو میدونید ؟
عزیز توی بار که میاد تاریخ همه یکی نیست . هم برج 9 به قبل داره ، هم برج 9 به این طرف .
درایو ها هم همینطور ، بعضی ها دریاو جدید دارن ، بعضی ها هم همون درایو های قبلی روشون هست . اما زیاد نیستن ، مثلآ 100 تایی که ما بخریم شاید توش 10 تا هم درایو جدید نباشه .
به هر حال ما کنسول ها رو کپی خور می کنیم ، اگر کسی بخواد کپی خور نشده هم براش کنار میزاریم .

سلام دوستان من میخوام کنسولمو بفروشم یکی از مغازه دارای اهواز گفت 200 میخوامش میخواستم بدونم قیمتا داره میره بالا که طرف
این قیمت گفت؟!

سلام دوستان من میخوام کنسولمو بفروشم یکی از مغازه دارای اهواز گفت 200 میخوامش میخواستم بدونم قیمتا داره میره بالا که طرف
این قیمت گفت؟!
مشخصاتش رو بده حداقل!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or