قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

دوستانی که میخواهند xbox360 بخرن به نظرم زودتر دست به کار بشن چون این قیمت ها نهایتا تا 10 روز دیگه اینجوری میمونه.
چرا ؟ مگه نه اینکه سری جدید هم کپی خور شده پس برای چی باید گرونتر بشه
یادمه یه زمانی اذکید رو 220 میفروختن ! الان هم که کپی میشن پس چرا قیمتها هنوز بالاست

آخرین ویرایش:
شما بر حسب چه حسابی این حرف رو میزنید ؟
از 2 جا(که یکیش رفیق خودم بود) شنیدم که بعد از ژانویه یعنی پایان سال میلادی که فکر کنم 5 .6 روز دیگه باشه بازار یه تکونای میخوره.

دقیق نمیدونم نیاین منو بزنید ولی تنها چیزی که شنیدم قضیه سر واردت یا گمرک میگم که دقیق نمیدونم.

اگه هم که اشتباه گفته باشم ببخشید.

چرا ؟ مگه نه اینکه سری جدید هم کپی خور شده پس برای چی باید گرونتر بشه
یادمه یه زمانی اذکید رو 220 میفروختن ! الان هم که کپی میشن پس چرا قیمتها هنوز بالاست
ای بابا اون وقتی که قضیه کپی هم مطرح نبود قیمتا همین بود(فقط برای مدتی قیمتا 220 تا 240 بود )
اینکه خوب این یه چیز معمول هست تو اقتصاد که وقتی چیزی ارزون هست قدرت خرید زیاد میشه و مغازه دار ها هم از این موقعیت استفاده کردن و تا اونجا که میتونن ز قیمت اصلی بالاتر میدن.(تو بازار ایران هم که قیمت تعادلی وجود نداره)
شما توجه کن ارکید 310 هست و الیت 355 و تفاوت قیمت 45 تومان بعد شما که میخواهید یه هارد 120 گیگ بخرید باید 80. 90 هزار تومان پول هارد 120 گیگ هک شده بدید (نه اصل)

سلام

یکی از دوستان من 2 روز پیش از توپخونه یه XBOX 360 Elite خرید که داخل هاردش تعدادی بازی آرکید و Theme بود :confused: فکر کنم هارد دست دوم بهش داده باشن !

ویرایش :
ممنون از پاسخ دوستان .

آخرین ویرایش:
سلام

یکی از دوستان من 2 روز پیش از توپخونه یه XBOX 360 Elite خرید که داخل هاردش تعدادی بازی آرکید و Theme بود :confused: فکر کنم هارد دست دوم بهش داده باشن !

یادم نمیاد دقیق اما فکر کنم به صورت Default یه سری بازی آرکید،دمو،Theme و یک ویدئو توشه.

سلام

هارد نو یک تعداد بازی ارکید و تم قدیمی و ... توش داره . ماله منم همین طوری بود

ای بابا اون وقتی که قضیه کپی هم مطرح نبود قیمتا همین بود(فقط برای مدتی قیمتا 220 تا 240 بود )
اینکه خوب این یه چیز معمول هست تو اقتصاد که وقتی چیزی ارزون هست قدرت خرید زیاد میشه و مغازه دار ها هم از این موقعیت استفاده کردن و تا اونجا که میتونن ز قیمت اصلی بالاتر میدن.(تو بازار ایران هم که قیمت تعادلی وجود نداره)
شما توجه کن ارکید 310 هست و الیت 355 و تفاوت قیمت 45 تومان بعد شما که میخواهید یه هارد 120 گیگ بخرید باید 80. 90 هزار تومان پول هارد 120 گیگ هک شده بدید (نه اصل)
من توی ebay جاسپر اکبند رو 139 یورو دیدم که قیمت گذاشته بودند حراجم نبود که بخواد قیمت بالا
بره یعنی فروشگاهی بود !با این قیمت من یکی ترجیح میدم از اون طرف بخرم

ز 2 جا(که یکیش رفیق خودم بود) شنیدم که بعد از ژانویه یعنی پایان سال میلادی که فکر کنم 5 .6 روز دیگه باشه بازار یه تکونای میخوره.

دقیق نمیدونم نیاین منو بزنید ولی تنها چیزی که شنیدم قضیه سر واردت یا گمرک میگم که دقیق نمیدونم.

اگه هم که اشتباه گفته باشم ببخشید.
باید فقط منتظر موند تا تقاضا کم بشه بعد می بینید که قیمت تا 220-240 تومن هم پایین میاد
فصل امتحانات مدارس شروع نشده؟!

قیمت ها فعلا پایین نمی آید چون خودشون بین 290 تا 300 دستگاه خام را خریده اند

منظورتون Elite هست یا Arcade ؟؟!!

هرچند که فرق نمیکنه کدوم مدلش باشه چون اگر منظورتون Elite باشه یعنی حدود 70 تا 80 هزار تومان رویه هر دستگاه میخورن تازه دمه خونه ما میده 440 !!

واگر هم منظورتون Arcade باشه یعنی فقط 5 تا 15 تومن رو هر دستگاه میخورن ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or