قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

ارکید جسپر 300
الیت جسپر 395:biggrin1:
الیت فول پیک جسپر 415 ( تعداد محدود..!)

ایران خیلی گران هست من خودم چند روز پیش ۱ عدد الیت گرفتم با ۲ عدد بازی (پوره) (لقو بتمن) به قیمت ۲۷۵ هزار تومن
اگر هم بخوام ان دو عدد سی دی رو بفروشم ۸۰ تومن میخرن این یعنی اینکه دستگاه برام تمام شدش ۲۰۰ تومان میشه نه ۴۱۵

Last edited by a moderator:
شما carefourدر سيتي سنتر رفتيد؟
اين فروشگاه جزئ ليست فروشگاههاي مورد تاييد مايكروسافت در دبي بود.در سيتي سنتر يه فروشگاه ديگه هم هست كه درسايت مايكروسافت اومده.

سلام

دوستان هر کی از آقا میثم خرید کنه می فهمه فروشنده و مشتری مداری یعنی چه

برخورد عالی

پشتیبانی عالی

مرام عالی

شوخی نمیکنم چون باهاتون شوخی ندارم فقط کافیه یه بار ازشون خرید کنید من قبلا از آقا همایون خرید میکردم ولی دو کنسول آخری که فرستادن هر دوشون مموری 256 مگ بود و با یه بار خرید از آقا میثم دیگه فهمیدم فروشنده یعنی چی

در ضمن از فروشگاه آوا هم همین سایت بازیکن خرید کردم و هنوز کنسول به دستم نرسیده حالا کجا گیر کرده خدا می دونه

سلام

برخورد عالی

پشتیبانی عالی

مرام عالی

شوخی نمیکنم چون باهاتون شوخی ندارم فقط کافیه یه بار ازشون خرید کنید من قبلا از آقا همایون خرید میکردم ولی دو کنسول آخری که فرستادن هر دوشون مموری 256 مگ بود و با یه بار خرید از آقا میثم دیگه فهمیدم فروشنده یعنی چی

در ضمن از فروشگاه آوا هم همین سایت بازیکن خرید کردم و هنوز کنسول به دستم نرسیده حالا کجا گیر کرده خدا می دونه

خداییش موافقم.
ولی من که بد شانسم نتونستم ازشون خرید کنم.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

سلام به همگي !
كسي اينجا ميدونه تو دبي كجا ايكس باكس 199$ ميدن ؟
از سايت xbox تمام نمايندگي هاي ايكس باكس و تماس گرفتم قيمت بالا دادن !
اگه كسي بازار اين كارو تو دبي سراغ داره آدرس و تلفن فروشگاه و برام بفرسته

سلام

برخورد عالی

پشتیبانی عالی

مرام عالی

اقا اومد خبرش رو یده که ببینیم طرف چجوریاست..ازش خرید کنیم یا نه...مرسی

سلام به همگي !
كسي اينجا ميدونه تو دبي كجا ايكس باكس 199$ ميدن ؟
از سايت xbox تمام نمايندگي هاي ايكس باكس و تماس گرفتم قيمت بالا دادن !
اگه كسي بازار اين كارو تو دبي سراغ داره آدرس و تلفن فروشگاه و برام بفرسته
سلام
منم چون ميخواستم اول از دوبي بخرم يه سر به همين نمايندگي هاش زدم و گفتن با اين قيمت 20 عدد به بالا بايد خريد كنين!!
فكر هم نكنم جايي ديگه اين قيمت گيرت بياد!!

سلام دوستان
ادرس چند تا از این فروشگاه های معتبر و یا شرکت های پخش کننده ای کنسول رو میتونید بگید
منظورم آدرس اینترنتی نیست ها !!!
با تشکر:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or