قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

کنسول منهم بن شد.
حالا من میخوام یه کنسول دیگه بخرم و ارجینال خورش کنم
چه مدلی از همه بهتره و چه درایوی باشه
با توجه به اینکه من هارد و خرتوپرتای دیگه از کنسول قبلیم هست کدوم مدل از کنسولها خوبه
قیمت هم بدید لطفآ

کنسول منهم بن شد.
حالا من میخوام یه کنسول دیگه بخرم و ارجینال خورش کنم
چه مدلی از همه بهتره و چه درایوی باشه
با توجه به اینکه من هارد و خرتوپرتای دیگه از کنسول قبلیم هست کدوم مدل از کنسولها خوبه
قیمت هم بدید لطفآ
شما چون همه چیز داری- معقوله یک ارکید کپی خور نشده بخری-برای اورجینال بازی
305تومن پالش هست-چون میخوای اوجینال بازی کنی-حتما پال بگیر چون دسترسی بازیهاش پال تو ایران بیشتره تا ریجنهای دیگه
سلام

راستی قیمت جدید الیت چنده ؟

ممنون از همتون
(فری)

الیت400پک جدید

Last edited by a moderator:
دوستان اصلا معلوم نیست پایین بیاد شاید بالا هم بره .. در کل اگر میخواهید بخرید .. خرید کنید فدای سرتونم اون چند تومان اضافه .. فکر کنید دارید صدقه میدید به وارد کننده های بزرگ

دوستان اصلا معلوم نیست پایین بیاد شاید بالا هم بره .. در کل اگر میخواهید بخرید .. خرید کنید فدای سرتونم اون چند تومان اضافه .. فکر کنید دارید صدقه میدید به وارد کننده های بزرگ

اقا چرا انقدر شما جو گرون بخرید رو میدی؟
شاید 30-40 تومن بالا پایین پولی نباشه ولی غلط کردن هر جوری دوست دارن قیمت بذارن ما هم بخریم! کسی از صبر کردن نمرده! اونم واسه ی گیم.
بالاخره ارزون میشه! به زودی.مجبورن ارزون کنن!

اقا چرا انقدر شما جو گرون بخرید رو میدی؟
شاید 30-40 تومن بالا پایین پولی نباشه ولی غلط کردن هر جوری دوست دارن قیمت بذارن ما هم بخریم! کسی از صبر کردن نمرده! اونم واسه ی گیم.
بالاخره ارزون میشه! به زودی.مجبورن ارزون کنن!

دوست عزیز نگران گرونی نباشید.
تا 10 روز دیگه تعدادی کنسول ارکید به دستمون میرسه. با تفاوت قیمت 15 درصد ارزون تر از بازار.
البته فعلا فقط ارکید چون الیت به صرفه نیست.

آخرین ویرایش:
دوست عزیز نگران گرونی نباشید.
تا 10 روز دیگه تعدادی کنسول ارکید به دستمون میرسه. با تفاوت قیمت 15 درصد ارزون تر از بازار.
البته فعلا فقط ارکید چون الیت به صرفه نیست.
شما کجا هستین بیایم اونجا.البته اگه قیمت خوب بدی:)

منم می خوام بحرم اما عمرا با این قیمت بخرم..فوقش می گم از اون ور برام بیارن...با اینکه تو این مدت ارزون شه...

مسخرست این قیمتا جنس 300 دلاری رو می خوان 450 دلار بدن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or