قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام به تمامی دوستان
من چند روزیه که این تاپیک رو دنبال می کنم و یک سوال به سختی ذهنمو مشغول کرده که با این که قیمت جهانی سری جدید XboX360 قیمت کمتری نسبت به قبلی داره(100$)یا حدود 80 ت خودمون اما توی بازار اونو از سری قبلی(400$) هم گرونتر میفروشن ؟؟:confused:
اصلا نباید ذهن خودتو مشغول میکردی دوست عزیز.قیمت جهانی مال جهانه. ایران واسه خودش یه جهان دیگس. که اغلب هیچ ربطی هم به اون جهان نداره.
کلا بیشتر فرضیه های اقتصادی تو ایران که خودش یه جهانه توی جهان ،جواب نمیده.:cool:

ممنون از توجهتون
ولی فکر کنم بهتر بود این تذکر ها رو به فروشنده ها بدید چون و هزینه پستی با تیپاکس رو قبلا پرداخت کرده بودم و آدرس کاملی که از من خواستن بنابراین من فرض رو بر این گذاشتم که با تیپاکس فرستاده میشه و البته ایشون بار دوم بار با شرکت های مشابه تیپاکس فرستادن که البته اونجا هم بازم پول گرفتند هرچند کمتر

من البته سابقه آشنایی با آقای فتحی رو ندارم و آقای ابریشمی رو هم آدم درستی دیدم و قصد ندارم ازشون بدگویی کنم ولی بهرحال فکر نمیکنم اگر شما هم مثل من سعی کنی کلاهت رو محکم بگیری و بدون تعصب قضاوت کنی 1 بار خوش حسابی یا اشتباه رو نمی تونی ملاک قرار بدید تا از موقعیت و ارزش های شخصیتی خودت به نفع یا ضرر کسی مایه بذاری فکر کنم تنها کار درست این که وضعیت رو شرح بدیم و تصمیم رو به دیگران واگذار کنیم

از همگی معذرت میخوام که با پستم دارم تاپیک رو منحرف می کنم ، اما باید اینجا بگم چون فکر بچه ها در موردم عوض میشه اگر نگم .
1 - دوست عزیز شما خودت اصرار کردی با ترمینال بفرستم که زود به دستت برسه .
2 - پول کرایه ای که به من دادی کرایه پیکت بود که از محل کار من ببره تحویل ترمینال بده . (بهت تاکید هم کردم )
3 - دفعه اول که همکار من فراموش کرده بود ، من کلی از شما عذر خواستم و اظهار شرمندگی کردم ، اما شما دست بر دار نیستی مثل اینکه. بهت هم گفتم من خودم چند روزه که دفتر نیستم و دارم کارا رو تلفنی انجام میدم ( به همین خاطر هم 40 تا بازی PS3 مو گرفتن ) . دوست عزیز اشتباه پیش میاد کاریش نمیشه کرد . اما آیا صحیحه که بیای اینجا و اینطور اعتبار من رو که به سختی به دست آوردم رو خراب کنی ؟
شما اگر از جای غیر معتمدی خرید می کردی و جنس به دستت نمیرسید چی کار میخواستی کنی ؟ من به محض اینکه برگردم تهران برای شما یک Play & Charge Kit علاوه بر اون باتری شارژی میفرستم و هزینه اش رو هم مهمون ما باش که فکر نکنی به خاطر 10 تومن 20 تومن این اتفاق افتاده . بازم برای بار 20 ام من ازت عذر میخوام که خرید پر دردسری داشتی .
رضایت مشتری از هر چیزی برای من با ارزش تره .

بازم از همگی عذر میخوام که پست نا مربوط دادم ، اما مجبور بودم .

اینم قیمتای امروز :

آرکید 255
الیت پک جدید 375 - به همراه یک کابل HDMI به HDMI که خودم براتون میزارم .

Last edited by a moderator:
اي بابا داره گرون ميشه كه:mad:

به نظر من الان وقت خریدنه دیگه! چون تا یکی دو ماه آینده کلی بازی شاخ میاد که ممکنه کمی روی قیمت ها تاثیر بزاره(البته نه مثل تابستون!!)
البته اگه کسی زیاد عجله نداشته باشه توی اذر و دی ماه با بهترین قیمت میتونه بخره

آخرین ویرایش:
اي بابا داره گرون ميشه كه:mad:
شنبه 285 تومن هم گیرت نمیاد...!:d
290 میشه قیمت....!
قیمت امروز ما(جمعه) :
ارکید : 278
الایت پک جدید : 370
الایت پک قدیم هم یه چند تایی مونده : 380 که احتمالا تا 1 شنبه تمومه...!

هفته دیگه یه خورده گرون میشه...
واسه هفته بعدش دوباره سقوط میکنه...!
من اینجوری پیش بینی میکنم...اما نمیشه پیشبینی کرد...

قيمتها رفته بالا ولی نه اونقدری که دوستان ميگن
آرکيد جاسپرو 250 ميدن
.................................................................
الان بهترين قيمتو بازيکن ميده با 240 تومن البته اگه گرون نکنه

قيمتها رفته بالا ولی نه اونقدری که دوستان ميگن
آرکيد جاسپرو 250 ميدن
.................................................................
الان بهترين قيمتو بازيکن ميده با 240 تومن البته اگه گرون نکنه

من میخوام فردا یه ارکیدبخرم اما امروز توپخونه هیجا کمتر از 265 نبود
شما 250 جایی سراغ داری حضوری باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or