mh_saniani
کاربر سایت
اره...بچه ها باز آرکید کم شد ، یه کمی هم گرون .
تصویر :
آرکید 255
الیت 370
یه خورده کم شده...
ارکید 260
الیت 365
اره...بچه ها باز آرکید کم شد ، یه کمی هم گرون .
تصویر :
آرکید 255
الیت 370
اره...
یه خورده کم شده...
ارکید 260
الیت 365
من غلامتم...!یا الله ببین کی اینجاس , گفته بودن اواسط مهر قیمتا رو می بری بالا تا صنف کنسول فروش مایه دار بشه کسی باور نکرد یا خدا ببین کی اینجاس.
دوستان سید کارش تایید شده اس هرچی بگه باید رو تخم چشم گذاشت . 400 هم بده آرکید باید ازش خرید!
فردا برو توپخونه یه قیمت بگیر دادا...ديگه اين کم شدن آرکيد چه صيغه ايه ؟؟؟ .......... مگه موقع اي که فت و فراوون ميشه قيمتشو ميآريد پايين که حالا چون کم شده قيمتو ميبرين بالا ...... الان تو توپخونه اکثراً دارن ارکيدو ميدن 245 ..... مگه اينکه کسی ديوونه باشه کلی گرونتر اونم غير حضوری بخره !!
آقا بابت راهنمایی دستت درد نکنه صفحه آخر که رسیدم منصرف شدماصلا به سونی اعتماد نکن هر وقت الایت قدیمی به این قیمت که تو صفحش زده داد اون موقع میشه گفت آدم قابل اعتمادیه در غیر اینصورت داره با تقلب الایت های جدیدشو رد میکنه بره مخصولا به آدمی مثل ایشون اصلا به صورت پستی اعتماد نکن حضوری باز قابل قبوله.
این صفحه که دادم مال ایشون تو PT هست خودت نظر کسایی که خریدن و ناراحت هستنو بخون
http://forum.persiantools.com/t135353-post2380829.html
آقا بابت راهنمایی دستت درد نکنه صفحه آخر که رسیدم منصرف شدم
به نظر شما از اصفهان کجا بهتره خرید کنم؟(پاسکال بیخیال)
چرا پک جدید الیت گرونتره؟
قانون شماره 13) بيان هر گونه تبليغات تجاری و پيغام های تجاری و غیر تجاری مربوط به سايت، وبلاگ شخصی، فروشگاه يا شرکتی در انجمن ها ممنوع می باشد. در صورت تمايل به بيان تبليغات می توانيد از بخش تبليغات سايت استفاده نماييد. اگر جواب سؤال کاربری به گونه ای بود که مربوط به سایت های تجاری می شد می بایست فقط در زمینه سؤال کاربر سایت یا محصول معرفی شود و از به کار بردن جملات و کلمات تبلیغاتی خودداری نمایید. از بیان نام شرکت های پخش بازی به صورت مکرر و مقایسه آنها با یکدیگر جدا خودداری فرمایید. پست هایی با مضمون تبلیغ فورا پاک خواهند شد.
وقتی هزینه پست را مشتری باید بپردازد تیباکس بهترین و سریعترین و قابل اعتماد ترین است هزینه اون هم از تهران فکر نکنم 6 تومن بیشتر بشهAprilFool هیچ وقت بسته ای رو از طریق ترمینال دریافت نکنید، اصلا به صرفه نیست
من چند باری با ترمینال بار گرفتم و ارسال کردم، دقیقاً کارشون این هستش که از هر دو طرف پول میگریند
حتی در فیش پرداختی هم اگر پول رو کامل پرداخت کنید و پیش پرداخت نداشته باشه و طرف مقابل نیازی نباشه پولی بده
اونها بازم با هزار دلیل و بهونه پول می گیرند از گیرنده بسته ها، اگر یک روز هم دیر کنید پول انبار رو هم باید بدید
پست تیباکس و یا حتی پیشتاز به مراتب بهتر از فرستادن با ترمینال هستش
شما میدونین اگه قرار باشه کنسول به صورت قانونی وارد ایران بشه چند باید بخری...؟!زیاده خواهی دسته ای از عاملین X360 و فروشگاه های کنسول