قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام به همه :smile:

به نظر شما این افت قیمت تا کی ادامه پیدا میکنه؟:confused:
این پک جدید elite که کابل HDMI نداره وارد ایران نشده؟؟
آخه من کابل HDMI اصل دارم:love:
در ضمن دوستان آخرین قیمت هارا در این تایپک قرار دهند:biggrin1:
با تشکر

من که همین امشب میرم برای واریز به حساب همین فروشگاه سونی به نظر من به قول دوستمون دیگه استخاره جایز نیست

دانيال جون من جای تو بودم اين کار رو نميکردم ...... آخه به نظرم 3 تومن ارزش نداره که آدم فتحی رو با اين همه اعتبار ول کنه بره از جای ديگه بگيره ....... نميگم فروشگاه سونی اعتبار نداره من ميگم قيمتشون فقط 3 تومن فرق داره پس از فتحی بگيری بهتره چون تو شهرستانی ولی اگه تهران بودی از سونی ميگرفتی بهتر بود

دانيال جون من جای تو بودم اين کار رو نميکردم ...... آخه به نظرم 3 تومن ارزش نداره که آدم فتحی رو با اين همه اعتبار ول کنه بره از جای ديگه بگيره ....... نميگم فروشگاه سونی اعتبار نداره من ميگم قيمتشون فقط 3 تومن فرق داره پس از فتحی بگيری بهتره چون تو شهرستانی ولی اگه تهران بودی از سونی ميگرفتی بهتر بود
من فروشگاه سونی رو تایید میکنم...
خیلی ادم بدی نیست...!:d

به نظر من هم هرجا ارزون میده اونجا باید خرید .
البته من کلا با خرید پستی و اینترنتی کنسول مخالفم این جور وسایل رو باید ببینی و بعد بخری غیر حضوری امکان تقلبش بیشتره .

چرا قیمت elite مثل arcade ارزونتر نمیشه؟

راستی elite دیگه خیلی بخواد بیاد پایین چقدر میشه؟
چون الیتهای موجود در بازار از اون نوع قدیمی یعنی 399 دلاری هست و همین الانشم اگه دلاری 950 تومن بگیریم برابر با قیمت جهانی هستش(در بالا گفتن 380 هزار تومنه)
حالا کمتر شدن قیمتش رو نمیدونم
ولی اگه الیتهای 299 دلاری وارد بازار شه قیمتش بر حسب حساب بالا باید بشه 285 هزار تومن

کسی قیمت های جدید نکست جن رو نداره ؟
الیت رو میده 440 تومان آرکید هم میده 290 تومان.
راستی بچه ها من شهرستانم می خوام یه ایکس باکس جدید با قیمت خوب بخرم. از کدوم فروشگاه بخرم بهتره؟ فروشگاهی که بشه بهش اطمینان کرد که جاسپر بده.:confused: اخه فروشگاه سونی خیلی ارزون میده. ادم بهش شک میکنه.

این هم قیمت ها تو روستای ما:-"
XBOX 360 ELITE JASPER 390
XBOX 360 ELITE FALKON 370
در ضمن گفت پک جدید ELITE تو کریسمس میاد :eek:
که البته فروشگاه تصویر داره پک جدید الایت میفرشه
تمامی اطلاعات فوق از فروشگاه شباهنگ اهواز است :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or