من که همین امشب میرم برای واریز به حساب همین فروشگاه سونی به نظر من به قول دوستمون دیگه استخاره جایز نیست
من فروشگاه سونی رو تایید میکنم...دانيال جون من جای تو بودم اين کار رو نميکردم ...... آخه به نظرم 3 تومن ارزش نداره که آدم فتحی رو با اين همه اعتبار ول کنه بره از جای ديگه بگيره ....... نميگم فروشگاه سونی اعتبار نداره من ميگم قيمتشون فقط 3 تومن فرق داره پس از فتحی بگيری بهتره چون تو شهرستانی ولی اگه تهران بودی از سونی ميگرفتی بهتر بود
محمّد جون احتمالاً فروشگاه سونی خودت نيستی ؟؟ :smile::biggrin1:من فروشگاه سونی رو تایید میکنم...
خیلی ادم بدی نیست...!:d
دانيال جون من جای تو بودم اين کار رو نميکردم ...... آخه به نظرم 3 تومن ارزش نداره که آدم فتحی رو با اين همه اعتبار ول کنه بره از جای ديگه بگيره ....... نميگم فروشگاه سونی اعتبار نداره من ميگم قيمتشون فقط 3 تومن فرق داره پس از فتحی بگيری بهتره چون تو شهرستانی ولی اگه تهران بودی از سونی ميگرفتی بهتر بود
چون الیتهای موجود در بازار از اون نوع قدیمی یعنی 399 دلاری هست و همین الانشم اگه دلاری 950 تومن بگیریم برابر با قیمت جهانی هستش(در بالا گفتن 380 هزار تومنه)چرا قیمت elite مثل arcade ارزونتر نمیشه؟
راستی elite دیگه خیلی بخواد بیاد پایین چقدر میشه؟
الیت رو میده 440 تومان آرکید هم میده 290 تومان.کسی قیمت های جدید نکست جن رو نداره ؟