قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

سلام ! چه خبر از این طرفا ؟! :biggrin1:
ببینین کلا 360 چند جور درایو داره
1 - فیلیپس که اصلا موجود نیست توی بازار
2 - الجی یا در واقع هیتاچی / الجی که موجود هست . قیمتش هم از سامسونگ پایین تره . میگم چرا .
3 - سامسونگ یا در واقع توشیبا / سامسونگ که قیمتش بیشتره و میتونه بازیهای XBOX رو روی DVD5 اجرا کنه .
4 - BenQ که فکر نمیکنم هنوز تو ایران اومده باشه .

-----------
در این بین درایو های سامسونگ و الجی تا حالا هک شدن .
در کل اگه میخوای بازیهای XBOX رو هم بازیکنی روی DVD 5 سامسونگ بخر . اگه نه زیاد مهم نیست .
خودم هم الجی دارم و هیچ مشکلی ندارم

حالا چرا پال ؟
UC و J که بهترن .
البته فکر نمیکنم جایی Pre Pal پیدا کنی . معمولا تو ایران Pre ها UC یا J هستن .
ولی اگه پیدا کنی قیمتش حدود 450 باید باشه .
Core PAL ولی هست . حدود 360-70 تومنه .
موفق باشی ;)
علیکم سلام
من هر روز تو سایت هستم و تاپیک ها رو دنبال میکنم. ولی انگار تا پست نزنیم کسی ما رو نمی بینه!
از جوابت متشکرم ولی به سوالم جواب ندادی!
منظور از اسم درایو ها چیه یعنی این شرکت هایی که میگی درایو دستگاه xbox 360 رو برای مایکروسافت ساختن .
یه سوال دیگه هم این که این مشکلات xbox 360 بالاخره توسط خود شرکت حل شده یا نه

دوستان کسانی که قصد خرید 360 core دارند در پایتخت صوت و تصویر انواع کور رو اورده جی یوسی پال!
(تبلیغ که نشد شد؟ راهنمایی بود!!!:cheesygri)

علیکم سلام
من هر روز تو سایت هستم و تاپیک ها رو دنبال میکنم. ولی انگار تا پست نزنیم کسی ما رو نمی بینه!
از جوابت متشکرم ولی به سوالم جواب ندادی!
منظور از اسم درایو ها چیه یعنی این شرکت هایی که میگی درایو دستگاه xbox 360 رو برای مایکروسافت ساختن .
یه سوال دیگه هم این که این مشکلات xbox 360 بالاخره توسط خود شرکت حل شده یا نه

سلام
بله دیگه یه سری شرکت هستن که اسمشون رو امید گفت اونا این درایوهای رو واسه 360 میسازن!
سری جدید 360 در راهه که هنوز معلوم نیست کی میاد مثل اینکه اونجا این مشکات حل میشه ولی مشکلاتش جوری نیست که الان نتونی 360 بخری!

سلام. عزیزم اگه 360 Pal رو بخری توی جعبش یه آداپتور 220 ولت هست دیگه نیازی به تبدیل نیست ولی اگه مدل UC یا J از ایران بخری معمولا فروشنده ها تبدیل شو بهت می دن اشانتیون!!:-"

اگر هم بخواد رجيون J/Asia بگيره توي اون هم اداپتور 220 هست (ماله خودش هست)

سلام. عزیزم اگه 360 Pal رو بخری توی جعبش یه آداپتور 220 ولت هست دیگه نیازی به تبدیل نیست ولی اگه مدل UC یا J از ایران بخری معمولا فروشنده ها تبدیل شو بهت می دن اشانتیون!!:-"
آخه میگن باید یه آداپتور درست و حسابی داشته باشی میخواستم ببینم چه مدلی بگیرم بهتر هست و قیمتش چنده؟ در ضمن اگر asia بگیرم می صرفه یا نه ؟ چون میگن یه آداپتور مال خودش توش پک هست؟؟ asia چقدر فرق میکنه با only for japan ؟

سلام
فیمت کانورتر و فن رو به ما بگید
یک ترانسفورماتور خوب و با وات بالا (1500 به بالا) حداقل 35000 تومنه (ایرانیش رو بخرید هم بخاطر حمایت از کالای ایرانی هم بخاطر اینکه بهتره چوت واتش بطور دقیق محاسبه شده)
قیمت فن هم 20دلاره حالا فروشنده ها چند میدن خدا عالمه :-"

سلام... می خواستم بدونم که قیمت دسته ی وایرلس در تهران چنده؟ قیمت 360 پریمیوم Family هم چنده؟راستی یه پیغام به همه ی کسایی که قصد خریدن 360 core را دارند... از این کار منصرف شوید!!!!!!!

یک ترانسفورماتور خوب و با وات بالا (1500 به بالا) حداقل 35000 تومنه (ایرانیش رو بخرید هم بخاطر حمایت از کالای ایرانی هم بخاطر اینکه بهتره چوت واتش بطور دقیق محاسبه شده)
قیمت فن هم 20دلاره حالا فروشنده ها چند میدن خدا عالمه :-"

چند وات:eek: مگه میخواد برق دستگاه جوشکاری امریکایی رو تبدیل کنه:p
500وات بسه قیمتشم 15هزار تومن هست در ضمن ایرانیش رو بخرید چون چیز دیگه گیرتون نمیاد :biggrin1:میزارن تویه بسته بندی خوشگل به اسم ژاپنی میکنن تو پاچه مبارکتون :((
قیمت فن هم 14دلار هست اینا میدن 25 هزار تومن:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or