قيمت به روز X360 در فروشگاههاي مختلف [پست اول حتما خوانده شود]

كمك در مورد خريد 360

سلام. من خيلي از مقايسه 360 خوب با بد چيزي سرم نميشه . اميدوارم شما به من كمك كنيد من مي خوام يه x360 بخرم ولي مثل شما ها خبره در خريد يه نوع خوبش نيستم ميخواستم كمكم كنيد كه بهترين و عالي ترين xbox360 رو كه تو ايران پيدا ميشه به من بگين براي من قيمت ملاك نيست براي من قويترين سيستم مهم تره من يه 360 مي خوام كه از نظر سيستم قويترين باشه در ضمن در مورد ntsc u و ntsc j منو راهنمايي كنيد در ضمن فكر كنم سيستم pal خوب نيست نظر شما چيه ! در ضمن يادتون نره من قويترين xbox360 و جديد ترين اونو مي خوام از كجا بخرم يگانه پيكسل شادي كدوم جديدشو دارند .
:love:

xbox 360 - uc

سلام. كسي ميدونه كجا xbox 360 در تهران مدل يو سي premiumبا قيمت 450 -470 كجا مي فروشند البته فروشگاهي معتبر و با جنس هاي آكبند نه جنس هاي دست دوم در قالب آكبند حالا از كدوم بخرم شادي يگانه پيكسل يا شما بگو!!!:eek:

در ضمن يادتون نره من قويترين xbox360 و جديد ترين اونو مي خوام
تمامی 360 های premium یک شکل و یک قدرت هستند و از لحاظ کیفیت هیچ فرقی با هم ندارند! (جدید و قدیمی هم نداره) فقط در ریجن تفاوت دارند که خودت باید فکر کنی ببینی کدوم به نظرت بهتره و بازی هاش رو راحترت گیر میاری!

توپخونه پاساژ لباف مغازه ی کیان ریجن یوسی{که ازهمه ی ریجن هابیشتر بازی داره } درایو سامسونگ مدل پرمیوم 450 اینجا ازهمه جا بهتره:biggrin1: :cheesygri

توپخونه پاساژ لباف مغازه ی کیان ریجن یوسی{که ازهمه ی ریجن هابیشتر بازی داره } درایو سامسونگ مدل پرمیوم 450 اینجا ازهمه جا بهتره:biggrin1: :cheesygri

حمید جان مغازه ی کیان الان UC نداره . الان فقط J داره که میده 500 چوق ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or