قيمت اکانت GOLD افزايش يافت!

SaDrA-HhH

Loyal Member
xboxlivelogo.jpg

قيمت اکانت GOLD افزايش يافت!

بله مايکروسافت طی يک اقدام انفجاری قيمت کارت های اکانت GOLD خود را در: امريکا،کانادا,بريتانيا و مکزيک افزايش داد افزايش قيمت ها را در زير ميبينيد.
اين افزايش قيمت از 1 نوامبر شروع ميشود!

livehike.jpg

همین الان (در سال 2010، نه 2007) بخواهیم امکانات بیشتر لایو نسبت به PSN رو اینجا لیست کنیم که یه مقاله میشه البته شما مختارید هر جور دوست دارید فکر کنید

خوب بابک PSN جوون تر از Live هست. اینکه ازش عقب تر باشه کاملا طبیعی هست اما تو به نمودار پیشرفت این دوتا شبکه نگاه کن، میبینی که PSN خیلی سریع تر داره رشد میکنه. البته این بخاطر این هست که خیلی از Live عقب تر بوده و دلیل بر بهتر بودنش نیست اما همین روند اگه ادامه پیدا کنه توی نسل بعد دیگه هیچ برتری مطلقی برای Live وجود نخواهد داشت.

این بحث تعداد اعضا هم خیلی چرته چون با PSP هم میشه توی PSN اکانت ساخت و بیشتر اکانت ها از همین PSN هست اما توی Live فقط X360 هست. طبیعی هست که تعداد اکانت های دوتا کنسول با هم از یک کنسول بیشتر باشه!

خوب بابک PSN جوون تر از Live هست. اینکه ازش عقب تر باشه کاملا طبیعی هست اما تو به نمودار پیشرفت این دوتا شبکه نگاه کن، میبینی که PSN خیلی سریع تر داره رشد میکنه. البته این بخاطر این هست که خیلی از Live عقب تر بوده و دلیل بر بهتر بودنش نیست اما همین روند اگه ادامه پیدا کنه توی نسل بعد دیگه هیچ برتری مطلقی برای Live وجود نخواهد داشت.

این بحث تعداد اعضا هم خیلی چرته چون با PSP هم میشه توی PSN اکانت ساخت و بیشتر اکانت ها از همین PSN هست اما توی Live فقط X360 هست. طبیعی هست که تعداد اکانت های دوتا کنسول با هم از یک کنسول بیشتر باشه!
اگه مشکل مودم PS3 حل بشه خیلی بهتر می شه چون الان تو لایو بازی کردن این لَگ لایو دهن ...

ممنون بابت خبر
پ.ن: من برم سریع چند تا گلد جمع کنم :d

کاملا درست است باید سریع این کار انجام شود
چون اگر بوی گران شدن Gold به دماغ این فروشندگان برسد همه را جمع میکنند و از نوامبر که گران شد شروع به فروش می کنند

ای مایکروسافته پول پرست :-s

حرف دل را زدی
ناز نفست

واقعا؟!! پس به همین دلیله که دموی GOW III دقیقا 2 روز کامل (48 ساعت) طول کشید در حالی که من 2 گیگ رو در عرض 8 ساعت دانلود میکنم؟

در ضمن هیچ کس به خاطر 10$ که ماهیانه کمتر از 1 دلار میفته بیخیال شبکه به این بزرگی نمیشه.

عزیز خودت حرف خودت رو نقض میکنی. خوب سرویس بهتر میده پول میگیره. من راضیم PSN هم پولی میشد اما سرویسی مثل لایو میداد.
اون دمو رو منم dl کردم 2700 مگ بود سرعتشم مشکل نداشت
من در کل بالای 100 گیگ تا حالا از psn گرفتم . بی خود نمی گم . شما احتمالا" اون زمان نتت مشکل داشته یا دلایل دیگه بوده در کل تو ایران رو نت نمی شه حساب کرد.
در مورد اون 10 $ هم برو خودت تو قسمت اخبار game spot اون جا که این خبر رو اعلام کرده ببین
مساله 10 $ نیست که ! مساله اینه که اصلا" دلیلی نداره مایکرو سافت از مشتریا برای آنلاین بازی کردن پول بگیره . خیلی جالبه pc gamer ها برای آنلاین بازی کردن تو همین سرویس xlive پول نمی دن ! اصلا" psn هیچ چی . سرویس xlive که دیگه از steam یا xfire بهتر نیست ! بیشتر گیمر ها اصلا" براشون مهم نیست مثلا" به netflix دسترسی داشته باشند . فقط می خوان گیم بازی کنن همین .

آخرین ویرایش:
اگر بحث پیرامون تعداد عضو باشه که:
On February 5, 2010, Marc Whitten announced that Xbox Live had reached 23 million members

Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) today announced that the cumulative number of registered accounts on PlayStation®Network has exceeded 50 million worldwide as of June 14, 2010
این آمار شامل کاربران psp هم میشه.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or