با یه کمی فکر هم راحت میشد فهمید اگه LIVE هم مفتی بود - چندین برابر الانش اکنت داشت-اگر بحث پیرامون تعداد عضو باشه که:
On February 5, 2010, Marc Whitten announced that Xbox Live had reached 23 million members
Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) today announced that the cumulative number of registered accounts on PlayStation®Network has exceeded 50 million worldwide as of June 14, 2010
الان دقيقاً منظور از محتوا چيه؟البته همونطور که بابی گفت منظور از لحاظ محتوا و کیفیت هست که حتی در نزدیکی خودش هم چیزی رو حس نمیکنه که بخواد اسمش رو رقابت گذاشت....
واقعا این موضوع هم الان بحث داره؟الان دقيقاً منظور از محتوا چيه؟
سال 2007 آره PSN از لايو عقب بود ولی الان تقريباً يکی هستن!
البته يه چيزيم بگم الان پياز سيب زمينيم گرون ميشه چطور اين نبايد گرپن بشه؟
چرا فکر می کنی قوی ترین شبکه ی کنسولی xlive ؟اصلا رقابتی در کار نیست.
قویترین شبکه کنسولی رو داره اون وقت رقابت چی؟
اره فکر کنم اگه با کردیت کارت بخری این قیمت برات در میاد.
من اون زمان (سالِ 2005) اصلاً نمیدونستم کنسولی به نامِ XBOX 360 وجود داره و طبیعتا Live رو هم تجربه نکرده بودم. ولی فکر نکنم XBOX Live از همون اول اینقدر سرویسِ Perfectـی بوده باشه! حتما اوایل یه سرویسی مثلِ حالِ حاضرِ PSN بوده، بعد مایکروسافت با پولی که از ملت گرفته ارتقائِش داده. Right؟عزیز خودت حرف خودت رو نقض میکنی. خوب سرویس بهتر میده پول میگیره.
شما راضی هستی. آیا اون 49.999.999 (من راضیم PSN هم پولی میشد اما سرویسی مثل لایو میداد.
واقعا؟!! پس به همین دلیله که دموی GOW III دقیقا 2 روز کامل (48 ساعت) طول کشید در حالی که من 2 گیگ رو در عرض 8 ساعت دانلود میکنم؟چرا فکر می کنی قوی ترین شبکه ی کنسولی xlive ؟
من xbox ندارم ولی با xbox رفیقم تو خونه ی خودمون xlive و psn رو تو یک زمان تست کردم
سرعت دانلود در psn خیلی بهتره به طوری که اگه همزمان با IDM و xbox دانلود کنی xbox تقریبا" تعطیل می شه ولی ps3 نه .
از نظر ping هم من uncharted 2 و bfbc2 رو بازی کردم بسیار عالی بودن
در کل شبکه ی xlive هیچ امکان اضافه ای که به درد همه ی گیمر ها بخوره نسبت به psn نداره
و مهمتر از همه psn رایگان هست
شما در مدت 3 سال باید پول کنسولتون رو بدید برای بازی کردن
تنها شبکه ای که داره مشتریاشو برای آنلاین بازی کردن شارژ می کنه همین xlive هست
شما یه سر به فروم های GS یا سایر سایت ها بزن ببین الان کلی از fanboy های مایکروسافت هم دیگه به خاطر همین مساله بی خیال xlive شدن __________________
عزیز خودت حرف خودت رو نقض میکنی. خوب سرویس بهتر میده پول میگیره. من راضیم PSN هم پولی میشد اما سرویسی مثل لایو میداد.البته با در نظر گرفتنِ اینکه مایکروسافت از سالِ 2005 تا حالا داره ملت رو برای لایو میچاپه، همچین کارِ شاخی نکرده که داره بهتر از PSN سرویس میده!![]()
اون دو گيگ نبود و سه گيگ بودواقعا؟!! پس به همین دلیله که دموی GOW III دقیقا 2 روز کامل (48 ساعت) طول کشید در حالی که من 2 گیگ رو در عرض 8 ساعت دانلود میکنم؟
در ضمن هیچ کس به خاطر 10$ که ماهیانه کمتر از 1 دلار میفته بیخیال شبکه به این بزرگی نمیشه.
قيمت تخم مرغ،شير،گوشت،پياز،سيب زمينی هم زرت و فرت ميره بالا واسه چی قيمت اين نره بالا؟

شما یه خرده فک کن اخه رو این مسئله که ماکرو تقریبا یه شرکت تمام نرم افزاریه و اینترنت هم که توش خیلی دست داره !چرا فکر می کنی قوی ترین شبکه ی کنسولی xlive ؟
من xbox ندارم ولی با xbox رفیقم تو خونه ی خودمون xlive و psn رو تو یک زمان تست کردم
سرعت دانلود در psn خیلی بهتره به طوری که اگه همزمان با IDM و xbox دانلود کنی xbox تقریبا" تعطیل می شه ولی ps3 نه .
از نظر ping هم من uncharted 2 و bfbc2 رو بازی کردم بسیار عالی بودن
در کل شبکه ی xlive هیچ امکان اضافه ای که به درد همه ی گیمر ها بخوره نسبت به psn نداره
و مهمتر از همه psn رایگان هست
شما در مدت 3 سال باید پول کنسولتون رو بدید برای بازی کردن
تنها شبکه ای که داره مشتریاشو برای آنلاین بازی کردن شارژ می کنه همین xlive هست
شما یه سر به فروم های GS یا سایر سایت ها بزن ببین الان کلی از fanboy های مایکروسافت هم دیگه به خاطر همین مساله بی خیال xlive شدن
الان دقيقاً منظور از محتوا چيه؟
سال 2007 آره PSN از لايو عقب بود ولی الان تقريباً يکی هستن!
البته يه چيزيم بگم الان پياز سيب زمينيم گرون ميشه چطور اين نبايد گرپن بشه؟
فکر کنم منظور سیا30 بود! :dصدرا واقعا منظورتو از این پست نمی فهمم. مجبوری اسپم بدی؟
(:d)