قوانین DRM از سوی رییس استودیوی Id Software اقای John Carmack

• Thread starter Thread starter eeee
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

eeee

کاربر سایت
xbox-one-featured-image.jpg

درود و وقت بخیر

حتما اقای John Carmack اکثریت شما میشناسید او کسی است که عناوین زیادی به دستش رقم خورده است و رییس استودیوی Id Software است

از جمله عناوینی که وی خالق انها بوده است را میتوان به بازی هایی از جمله Doom و Wolfenstein اشاره کرد چندی پیش وی به قوانینی که بسیاری از گیمر ها با ان مخالف

شدید بودند یعنی DRM پرداخت در همین ابتدای کار او یک دنیای پر از دیجیتال را فراهم اورد و اشاره داشت که این کنسول میتواند دنیای دیجیتالی را فراهم کند و برای امکان فهم

بیشتر او مثالی را در همین راستا اورد و به صراحت گفت که شما میتوانید شما با این کنسول خواهید توانست به نزیک ترین پیتزا فروشی بروید و پیتزایی را فراهم اورید شاید درک

ان کمی سخت باشد ولی ...

ادامه داد و به صراحت اعلام کرد که:

ما از دنیای مجازی هرگز نمیتوانیم دیگر فاصله بگیریم چون دنیا به سمت دنیای مجازی رفته است! او میگوید بنظر من قوانین DRM واقعا جذاب است و دنیا باید و باید همین گونه باشد

و او گفت خودم هر خریدی را میکنم چه از گوشی چه از خریدهای دیگر به صورت دیجیتالی انجام میدهم و من باید به صراحت اعلام کنم که این قوانین برای XO کاملا خلاقانه است !!

منبع خبر ::::::::: GB

به صراحت گفت که شما میتوانید شما با این کنسول خواهید توانست به نزیک ترین پیتزا فروشی بروید و پیتزایی را فراهم اورید شاید درک

ان کمی سخت باشد ولی ...
:))

--------------------------
والااین قوانین هیچ جذابیتی برا مشتری ها نداره بخدا

این همون پیامد ناجوریه که بعد از برداشت قوانین DRM پیش بینی می کردم!باید کم کم بی خیال نسل بعد شیم!داریم کم کم فاصله مونو با دنیای گیم بیشتر می کنیم!

این قضیه DMR هم به نفع ، هم به ضرر ما ...
تا وقتی استدیو های خلاق به خاطر فروش دسته دوم و کپی غیر مجاز منهدم مشوند من با DMR موافقم ...
از طرفی باعث چند برابر شدن سود شرکتهایی مثل Acti و ... میشه ، که همین الانش همین سود اثرات منفی تو کارشون داشته ، دیگه سود بیشتر بماند ...

- - -ویرایش - - -

تا وقتی استدیو های خلاق به خاطر فروش دسته دوم و کپی غیر مجاز منهدم مشوند من با DMR موافقم ...
از طرفی باعث چند برابر شدن سود شرکتهایی مثل Acti و ... میشه ، که همین الانش همین سود اثرات منفی تو کارشون داشته ، دیگه سود بیشتر بماند ...

او گفت خودم هر خریدی را میکنم چه از گوشی چه از خریدهای دیگر به صورت دیجیتالی انجام میدهم و من باید به صراحت اعلام کنم که این قوانین برای XO کاملا خلاقانه است !!

اگه منظورش خرید گیم و هرچی به گیم ربط داره هست که خب مگه همین الان PS Store همین قابلیت خرید دیجیتالی رو نداره؟ یه جوری میگه که آدم حس میکنه باید حسرت یه چیز ارزشمند از دست رفته رو بخوره. دیگه خرید پیتزا چیه که بخوایم واسش ذوق مرگ بشیم. بهتر بود مستقیم میرفت سر اصل مطلب که همون بلاک کردن بازیهای دست دوم بود.

اگه منظورش خرید گیم و هرچی به گیم ربط داره هست که خب مگه همین الان PS Store همین قابلیت خرید دیجیتالی رو نداره؟ یه جوری میگه که آدم حس میکنه باید حسرت یه چیز ارزشمند از دست رفته رو بخوره. دیگه خرید پیتزا چیه که بخوایم واسش ذوق مرگ بشیم. بهتر بود مستقیم میرفت سر اصل مطلب که همون بلاک کردن بازیهای دست دوم بود.
صوبتاش یه چیز دیگه است اصلاً :دی
Xbox One witch hunt somewhat unjustified, says Carmack - GameSpot.com

حرفای ما رو که کسی گوش نکرد لااقل به حرفای جناب کارمک گوش کنین.
هم برای DRM گفته و هم برای کینکت.
ترجمه این خبری که جناب kaizershauze گذاشتن این میشه:

جان کارمک، بنیان گذار Id Software می گوید جو بدی که پیرامون X1 و سیاست های آن به وجود آمد عادلانه نبوده و به نظر او آینده تماما دیجیتال است.
کارمک در Quike con ابراز کرد:
به نظر من برخورد ها عادلانه نبود. من شخصا به شدت به خرید چیز های مختلف به صورت آنلاین علاقه دارم. چیزهایی که از iTunes ، Amazon یا Steam می خرم. به نظر من این چیز مثبتی است.
کارمک همچنین گفت که زمان زیادی تا پایان عصر بازی رسانه های فیزیکی (مانند دیسک و بلوری) نمانده و آینده "تمام دیجیتال"، راه آینده است.
این تغییرات هم بالا و پایین دارد، اما ما به سرعت به پایان زمانی نزدیک می شویم که بتوان یک بازی را "در دست گرفت"
طولی نخواهد کشید که دستگاه های زسانه ای، دیگر درایو نخواهند داشت و همه چیز از اینترنت گرفته خواهد شد. آینده این است و به لحاظ کلی برای ما خوب خواهد بود.
کارمکم همچنین گفت که کاربران ماجرای جاسوسی از طریق کینکت بیش از حد حساس کرده اند.
10 سال پیش، حتی فکر اینکه همه مردم گوشی های موبایلی داشته باشند که به یک سیستم مکان یاب وصل باشد (GPS) ، خشم عمومی را بر می انگیخت و برای مردم باور نکردنی بود.
او گفت احتمال اینکه دولت از طریق اسمارت فون ها یا کینکت به جاسوسی بپردازد هست، ولی گفت:
در این جور شرایط... ما معمولا ادامه می دهیم(اهمیت نمی دهیم)
او اشاراه کرد که این موقعیت برای لپ تاپ ها هم هست، زیرا آن ها هم درون خود وب کم دارند.
و درپایان، خاطرنشان کرد:
ما به این هم عادت خواهیم کرد. زیرا نگرانی های امنیتی با ورود یک تکنولوژی جدید همیشه هستند.

آخرین ویرایش:

- - -ویرایش - - -

حالا خوبه drm رو استاراتش رو ubi زد!!!!! ip های اخیرش هم شدیدا پر از خلاقیت بودن!!!!!!!!!!!!!
جالب اینجاست استدیوهای واقعا خلاق مثل CD PROJEKT و 4A GAMES دم از مسائل امنیتی نمیزنن تا الان هم که منهدم نشدن و هر سال هم داران گسترش پیدا میکنن

این بازیهای دیجیتال به نفع هر کی باشه به ضرر ما ایرانی ها هست ما یک آپدیت 100 مگی میخوایم بگیریم جان به جان آفرین تسلیم میکنیم حالا فرض کن بخوای 40 گیگ God Of War دانلود کنی..!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or