قوانین DRM از سوی رییس استودیوی Id Software اقای John Carmack

• Thread starter Thread starter eeee
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

eeee

کاربر سایت
xbox-one-featured-image.jpg

درود و وقت بخیر

حتما اقای John Carmack اکثریت شما میشناسید او کسی است که عناوین زیادی به دستش رقم خورده است و رییس استودیوی Id Software است

از جمله عناوینی که وی خالق انها بوده است را میتوان به بازی هایی از جمله Doom و Wolfenstein اشاره کرد چندی پیش وی به قوانینی که بسیاری از گیمر ها با ان مخالف

شدید بودند یعنی DRM پرداخت در همین ابتدای کار او یک دنیای پر از دیجیتال را فراهم اورد و اشاره داشت که این کنسول میتواند دنیای دیجیتالی را فراهم کند و برای امکان فهم

بیشتر او مثالی را در همین راستا اورد و به صراحت گفت که شما میتوانید شما با این کنسول خواهید توانست به نزیک ترین پیتزا فروشی بروید و پیتزایی را فراهم اورید شاید درک

ان کمی سخت باشد ولی ...

ادامه داد و به صراحت اعلام کرد که:

ما از دنیای مجازی هرگز نمیتوانیم دیگر فاصله بگیریم چون دنیا به سمت دنیای مجازی رفته است! او میگوید بنظر من قوانین DRM واقعا جذاب است و دنیا باید و باید همین گونه باشد

و او گفت خودم هر خریدی را میکنم چه از گوشی چه از خریدهای دیگر به صورت دیجیتالی انجام میدهم و من باید به صراحت اعلام کنم که این قوانین برای XO کاملا خلاقانه است !!

منبع خبر ::::::::: GB

تو Quakecon کارمک حرف نزنه عمه ی بنده حرف بزنه!؟ :دی

بنده خدا تقصیر خودش هم نیست ، در مورد همه چی ازش سوال میشه :-"

نه امین جان خودش یک سخنرانی 3 ساعته داشته همه این حرفا جزو سخنرانی هستن منبعا دارن جاهای متفاوت رو می زارن.

thread80303

واقعا جالبه کشور های پیشرفته دارن مثل موشک رو به جلو میرن و ما ها هی داریم درجا میزنیم قوانین drm برای کشور های جهان سومی مثل ما یعنی بدبختی . ولی واقعا حرف های کارمک به نظر شما اشتباه هست ؟کارمک طرف صحبتش با کشور های پیشرفته هستش نه کشور های عقب افتاده ای مثل ما . شما دوستان اگه لطف کنین یکم مطالعه بکنین میبینین مردم اون ور بیشتر کاراشون رو از طریق اینترنت انجام میدن خیلی از خریداشون از طریف اینترنت انجام میشه . چه بخوایم چه نخوایم دنیا داره به سمت خرید های آنلاین و دیجیتالی پیش میره . البته باز هم میگم برای من هم مثل شما که در ایران زندگی میکنیم واقعا این اخبار ناراحت کنندست ولی چرا شما دوستان به مایکروسافت و شرکتایی که دارن با تکنولوژی پیش میرن گیر میدین . برین گیر رو به اون کسایی بدین که در ایران به خاطر مسائلی که خودتون میدونین و نمیشه دربارش صحبت کرد که سرعت اینترنت رو پایین میارن و با این قیمت های مزخرف اینترنت در ایران دارن روز و شب از ما دزدی میکنن . مقصر اون ور آبی ها نیستن که دارن مثل موشک پیشرفت میکنن مقصر خودمونیم که داریم درجا میزنیم .اون ها هیچ برنامه ای برای کشورای جهان سومی مثل ما ندارن . در ایران نه نمایندگی های مایکروسافت و سونی در بخش گیم ،نه نمایشگاه درست حسابی گیمی ،نه صنعت گیمی .نبود قانون کپی رایت و خیلی چیزای دیگه که وجود ندارن . ما باید خودمون رو با اونا تطبیق بدیم و پیشرفت کنیم و اگه سرعت اینترنت در کشور ما خوب بود این خبر ها برای ما ناراحت کننده که نبود هیچ خیلی هم خوشحال میشدیم ...............

آخرین ویرایش:
امین یه سوال الان مایکروسافت قوانینشو واسه کشورهای پیشرفته که مثل موشک میرن تغییر داد یا کشورهای عقب افتاده جهان سومی ؟! خب مگه اصل بازارش اونجا نیست دیگه چه غمی بود به فکر یه سری عقب افتاده باشه

اینکه ما جهان سومی هستیم درست اینکه ما عقب افتاده تر از کشورهای دیگه هستیم درست اینکه اینترنت تو ایران با سرعت لاکپشت برابر درست اینکه قیمت اینترنت در مقابل درآمد تو ایران خیلی بیشتر از کشورهای دیگست درست اصلا هرچی که به ذهنت میرسه درست اما هر چی بگی هر چی توضیح بدی باز هم اون قرتی بازیایی که مایکروسافت در اورده بود چرت بود نه واسه ما واسه همه وگرنه تغییرش نمیداد

اینکه میخوان فروش دیجیتالی و هر چیزی رو باب کنن مشکلی نیست اما راه داره و میشه همراهش اون چیزی که قبلا بوده هنوز هم باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or