قشنگترین آواتاری که تا حالا تو بازی سنتر دیدید .....

قشنگ ترین آواتار ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
اصلا مگه به درد میخوره این چیزا اصلا بگن برا شما عالیه که چی بشه . وقتی همه تقلب میکنن و روزی به من فقط 10 نفر پی ام میدن به من رای بده تا ببرم یعنی چی اخه اینکه نشد مسابقه این یعنی تقلب خوب . اصلا هم به درد نمیخوره تاپیک و هیچ چیزی جز سرگرمی نداره و نه چیزی یاد میده اصلا . موندم باز میگم چرا قفل نمیکنن این تاپیکای اینگونرو مدیران عزیز .

اصلا مگه به درد میخوره این چیزا اصلا بگن برا شما عالیه که چی بشه . وقتی همه تقلب میکنن و روزی به من فقط 10 نفر پی ام میدن به من رای بده تا ببرم یعنی چی اخه اینکه نشد مسابقه این یعنی تقلب خوب . اصلا هم به درد نمیخوره تاپیک و هیچ چیزی جز سرگرمی نداره و نه چیزی یاد میده اصلا . موندم باز میگم چرا قفل نمیکنن این تاپیکای اینگونرو مدیران عزیز .
به خدا خودمون میدونیم چرت ترین تاپیک بازی سنتره حالا تو هر چند دقیقه بیا اینجا اسپم بده :-$

به خدا خودمون میدونیم چرت ترین تاپیک بازی سنتره حالا تو هر چند دقیقه بیا اینجا اسپم بده :-$

جالبه اگر من اسپم میدم پس شماکه اینجا پست میدین دیگه چی حساب میشه . اقای محترم چیزیکه به درد کسی نمیخوره چرا باید فعال باشه . جز تعداد پستارو ...

سلام دوستان . من اومدم ولی به دلیل شروع درسا نمیتونم نظرسنجی رو ادامه بدم . هر کسی علاقه داشت بزنه مثل همین تاپیک . برای آپدیت نظر سنجی هم راهنمایی خواست بهم بگه . هر کی هم بدش میاد از این تاپیکا نیاد و نگاه نکنه . ما که نگفتیم باید این تاپیکارو ببینن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or