قسمت هاي جديد Rainbow Six و Ghost Recon به زودي تاييد مي شوند !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

252px-Graw2cov11.jpg

Ubisoft اماده است كه قسمت جديد از سري بازي هاي Tom Clancy يعني Ghost Recon , Rainbow Six را معرفي كند.

طبق گفته هاي منبع مخفي سايت CVG هر دو اين بازي ها در اواخر امسال توسط Ubisoft معرفي خواهد شد و اين احتمال هست كه بازي هاي قبل از Christmas عرضه شوند. در حال حاضر چيزي كه معلوم نيست كه ايا اين دو بازي دنباله Ghost Recon Advanced Warfighter و Vegas هستند يا اينكه يك شماره جديد در اين سري هستند.

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 دو سال پيش و Rainbow Six Vegas 2 كمتر از يك سال است كه عرضه شده اند.

آخرین ویرایش:
خدا کنه کاست رکن برای pc رو باز مخرف نسازن :sick: مثل نسخه 360 بسازن بهتره

واسه pc کجاش مزخرف بود فکر کنم شما با IGI اشتباه گرفتیش :biggrin1:

امیدوارم نسخه جدیدGR مثل نسخه های قبلیش شاهکار باشه . درضمن اگه اشتباه نکنم

Ubi ناشر GR بود فکر کنم Red Storm ساختش :-"

واسه pc کجاش مزخرف بود فکر کنم شما با IGI اشتباه گرفتیش :biggrin1:

امیدوارم نسخه جدیدGR مثل نسخه های قبلیش شاهکار باشه . درضمن اگه اشتباه نکنم

Ubi ناشر GR بود فکر کنم Red Storm ساختش :-"
سلام
پس شما دوست عزیز نسخه360 یاps3 گوست رکون2 بازی نکردید ببینید چه شاهکاری بوده نسبت به گوست رکون pc که هیچ حرفی باسه گفتن نداشت

خوب بگید چه فرقی داشت ما هم بدونیم.من نسخه کنسولها رو ندیدم.
نسخه PC بازي يك FPS تمام عيار بود كه خيلي از حسن هاي GRAW رو از بين ميبرند. نسخه كنسولي هم TPS ميشه گفت بود كه قشنگ ميتونستي حس يك بازي تاكتيكي رو احساس كني.

كلا GRAW رو بايد روي كنسول ها بازي كرد چون تمام اون جنگ هاي تاكتيكي و... كه داشت به واسطه دوربين سوم شخص خيلي بهتر ميشد حس كرد.

ولي كلا سري جديد هرچي ميخواد باشه باشه فقط چيزي شبيه به GRAW باشه مثل GR هاي قبلي نكنند.

نسخه PC بازي يك FPS تمام عيار بود كه خيلي از حسن هاي GRAW رو از بين ميبرند. نسخه كنسولي هم TPS ميشه گفت بود كه قشنگ ميتونستي حس يك بازي تاكتيكي رو احساس كني.

كلا GRAW رو بايد روي كنسول ها بازي كرد چون تمام اون جنگ هاي تاكتيكي و... كه داشت به واسطه دوربين سوم شخص خيلي بهتر ميشد حس كرد.

ولي كلا سري جديد هرچي ميخواد باشه باشه فقط چيزي شبيه به GRAW باشه مثل GR هاي قبلي نكنند.
ممنون از توضیحت.یعنی روی کنسولها سوم شخص بود؟؟؟این که آخر نامردیه...خوب چرا رو پی سی سوم شخص نزاشتن؟مگه نمیشد؟

ممنون از توضیحت.یعنی روی کنسولها سوم شخص بود؟؟؟این که آخر نامردیه...خوب چرا رو پی سی سوم شخص نزاشتن؟مگه نمیشد؟
رو pc یه افتضاح به تمام معنا بود:sick:
برای pc بازی رو fps کردن تا مثلا بیشتر فروش کنه...
رو 360 یه سوم شخص تاکتیکی ناب بود...من که کلی حال کردم باش...:love:
اینم عکس از نسحه سوم شخص برای دوستانی که ندیدن تا حالا!
tom-clancys-ghost-recon-advanced-warfighter-2-20070308103427894.jpg

آخرین ویرایش:
نسخه PC GRAW رو GRIN ساخته بود نسخه اولش خوب بود ولی نسخه دوم هیچ تنوع نداشت و تکراری میشد.البته نباید از کارنامه خوبِ GRIN هم صرف نظر کرد.ولی نسخه کنسولی رو Red Storm ساخته بود که به کل TPS بود و از تمام جهات بهتر بود نسبت به نسخه PC، کلا گرافیک نسخه کنسولی هم فکر کنم بهتر بود(بازی نکردم برای 360 رو ولی تریلر ها اینو نشون میداد)

این ubisoft هم دیگه شورشو در اورده:mad:.نمیدونم چه جوری روش میشه از R6 وGRوACو...حرف بزنه. خیر سرش میخواست splinter cell convictionرو نوامبر 2007 عرضه کنه, الان بیشتر از 1ساله کوچکترین خبری ازش نیست(اصلا معلوم نیست چه بلایی دارن سر "سم"میارن).:evil:
البته شخصا از خبر خوشحال شدم,کلی با این دوتا بازی حال کردم.مخصوصا R6 vegasکه به نظرم یکی از بهترین اول شخصهای تاکتیکی این نسل بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or