قسمت هاي جديد Rainbow Six و Ghost Recon به زودي تاييد مي شوند !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

252px-Graw2cov11.jpg

Ubisoft اماده است كه قسمت جديد از سري بازي هاي Tom Clancy يعني Ghost Recon , Rainbow Six را معرفي كند.

طبق گفته هاي منبع مخفي سايت CVG هر دو اين بازي ها در اواخر امسال توسط Ubisoft معرفي خواهد شد و اين احتمال هست كه بازي هاي قبل از Christmas عرضه شوند. در حال حاضر چيزي كه معلوم نيست كه ايا اين دو بازي دنباله Ghost Recon Advanced Warfighter و Vegas هستند يا اينكه يك شماره جديد در اين سري هستند.

Ghost Recon Advanced Warfighter 2 دو سال پيش و Rainbow Six Vegas 2 كمتر از يك سال است كه عرضه شده اند.

آخرین ویرایش:
به به بالاخره GR جدید بعد از 2 سال انتظار قرار بیاد یاد اون روزا به خیر چه حالی می کردم با این بازی !
یکی از بهترین Tactical Shooter های این نسل هست
کسری تو هم چند روز خبرای توپ میزاری دستت درد نکنه !‌

خدا کنه مثل ورود به نسل جدید که هر دو بازی با یه تحول خاصی روبرو شد دوباره همون تحول رو پیاده کنن چون هر دو شماره اخر این دو بازی خیلی تکراری بود ;)

خدا کنه توی سری های جدید انقدر مثل سریهای پیش گیر به مکزیک ندن.حداقل برن یه جای دیگه.البته منظورم لوکیشن های لاس وگاس نیست که جدا عالی بودن.

منظورش از این که بازی ها بعد از کریسمس عرضه میشن چیه ؟ یعنی سال دیگه ؟ Wow

البته من مي خواستم بنويسم قبل نوشتم بعد :biggrin1: الان ويرايش شد.

واقعا این تام کلنسی خستگی نا پذیره ها:p
امیدوارم مشکلات سری قبل رو برطرف کنند و یه بازی خوش ساخت رو تحویل ملت بدن!

علتش اين هست كه امتياز بازي و فيلم و كتاب و خلاصه همه چيز Tom Clancy را Ubisoft خريده و اراده كنه بازي Tom Clancy عرضه مي كنه :biggrin1:

ای کاش Rainbow Six شیش تایی بدن بیرون نه اینکه مثل دو شماره قبلی سه تایی باشه...
کلاسیکش خیلی زیبا بود...یه شمارش بود تو فکر کنم قبل وگاس خیلی جالب بود فقط اون دختر اسرائیلی مزاحم بود...خوبیش این بود که یارای خودی رو هم میتونستی بکشی و من همش اون بنده خدا رو میکشتم:biggrin1:
اگه شخصیت ها رو کلاس بندی کنن و تاکتیکی ترش کنن خیلی عالی میشه...
داستانشم کلیشه ای نباشه...:biggrin1:

خدا کنه توی سری های جدید انقدر مثل سریهای پیش گیر به مکزیک ندن.حداقل برن یه جای دیگه.البته منظورم لوکیشن های لاس وگاس نیست که جدا عالی بودن.

مثلاً برن خاورميانه فکر کنم مناسب تر باشه . :biggrin1: like call of duty 4

یکی از بهترین Tactical Shooter های این نسل هست !‌

خداييش من با اين بازی زندگی کردم... البته با قست رکن فقط... يکی از بهترين هايی بود که بازی کردم... :love:

بهترين خبری که تو اين مدت شنيدم.... همين بود.:love::love::love::love:

مرسی کسری جان :love::love:

ای کاش Rainbow Six شیش تایی بدن بیرون نه اینکه مثل دو شماره قبلی سه تایی باشه...
کلاسیکش خیلی زیبا بود...یه شمارش بود تو فکر کنم قبل وگاس خیلی جالب بود فقط اون دختر اسرائیلی مزاحم بود...خوبیش این بود که یارای خودی رو هم میتونستی بکشی و من همش اون بنده خدا رو میکشتم:biggrin1:
اگه شخصیت ها رو کلاس بندی کنن و تاکتیکی ترش کنن خیلی عالی میشه...
داستانشم کلیشه ای نباشه...:biggrin1:
لوكداون همچين چيزي بود فكر كنم.

من نسخه PC اش رو گرفتم و 6 تا CD بود.

زماني كه Vegas خريدم فكر ميكردم اشتباهي گرفتم!!! :biggrin1: ولي كلا قشنگ بود البته بجز اون شاهكار V2 كه من آخر نفهميدم براي چي اين بازي رو عرضه كردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or