قسمت جديد Halo و بازگشت Master Chief !؟

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Halo-3-Senior-Sergeant-1169.jpg

Frank O'Connor مدير توسعه مجموعه Halo خبر از انتشار دو كميك جديد از سري Halo داد. شركت Marvel اين دو كميك را در سال 2009 منتشر خواهد كرد. كميك اول به نام Halo: Hell Jumpers است كه درباره ODST ها هست و مربوط به بازي Halo 3 : ODST است كه پاييز امسال منتشر مي شود. اين كميك احتمالا در تابستان عرضه شود. كميك دوم هم Spartan Black نام دارد كه درباره تيم اسپارتان ها هست.

Frank O'Connor مي گويد:" ODST ها همانند نيروي دريايي در دنياي Halo هستند. شما كل بازي را از ديد انها بازي مي كنيد. همانطور كه طرفدارن بازي مي دانند انها رقابت و چشم هم چشمي هايي با Spartan ها دارند و ما بالاخره شما را به جاي انها قرار داديم."

وي همچنين اعلام كرد كه بعيد است كه ما ديگر Master Chief را نبينيم. Frank O'Connor مسئول داستان سري Halo در Bungie بود كه در ماه مي 2008 اين استوديو را به قصد Microsoft ترك كرد.
..........
اما از سمتي ديگر تيم Halo مستقر در Microsoft اعلام كرد كه به دنبال يك Lead Designer براي يك بازي جديد در دنياي Halo است. با توجه به شواهد اين بازي مربوط به پروژه پيتر جكسون است.

Ryan Payton تهيه كننده MGS 4 به عنوان مدير اين تيم در كنار Frank O'Connor و Corrinne Yu ( مسئول سابق بخش تكنولوژي استوديو Gear Box ) و Kenneth Scott ( يكي از مسئولان سابق ID Software ) و David Wu ( مدير سابق بخش تكنولوژي استوديو Pseudo Interactive و بازي Full Auto ) و افراد ديگر به فعاليت مي پردازند.

halo 3 خیلی رنگ وا رنگ بود اگر محیط رو تاریک کنند و ار رنگهایه تیره اصتفاده کنند یکمم بازی رو حماسی کنند دیگه...........
داستان halo اجازه ی حماسی شدن به اون نمیده همونجوری داستان gow اجازه ی ترسناک شدن روبه اون نمیده البته گیم پلی نقش مهم تری ازداستان داره .
دوما کی میگه وقتی گرافیک haloبالا ببرن مثلkillzone تاریک میشه درسته که هرچی یه اصالتی داره اصالت haloبه اونجوری بودن گرافیکش نیست(منظورروشن بودن نیست)پس میتونه باگرافیکی درسطحkillzone اما روشن یه اثار بیاد موندنی تر خلق کنن.

خیلی جالب هستش این همه پست دادید هنوز تفاوت کیفیت بالا بردن رو با تغییر ساختار یک بازی نمیدونید.
وقتی میگید کیفیت منظور کیفیت تسکچر هاست و گرافیک محیطی و طبیعی تر شدن بافت های بازی وقتی یکی میاد میگه گرافیک رو به حد KZ2 برسونه منظور این هستش که کیفیت بافت های بازی به خوبی اون بشه نه این که گرافیک رو تیره یا روشن کنه هر بازی معیار های خاص خودش رو داره

خیلی جالب هستش این همه پست دادید هنوز تفاوت کیفیت بالا بردن رو با تغییر ساختار یک بازی نمیدونید.
وقتی میگید کیفیت منظور کیفیت تسکچر هاست و گرافیک محیطی و طبیعی تر شدن بافت های بازی وقتی یکی میاد میگه گرافیک رو به حد KZ2 برسونه منظور این هستش که کیفیت بافت های بازی به خوبی اون بشه نه این که گرافیک رو تیره یا روشن کنه هر بازی معیار های خاص خودش رو داره
و بسيار مسرور شديم كه شما معنيشو به ما گفتيد.

اون پستي كه زدي و پاك شد رو خوندم و دقيقا خلاف اون قسمتي كه قرمز كردم رو گفتي.
ميشه بفرماييد ما چيزه ديگه اي گفتيم كه شما به ما يادآور شديد؟

توی هر تاپیکی که وارد میشی بغل اسم halo توی نصف پستها زده شده killzone .چه قدر مقایسه میکنید این دو تا رو!!
گرافیک اون یه سبکه اون یه سبکه دیگه!دو تا سبک متفاوت که قابل مقایسه نیستن!هر وقت یه وجه تشابهی وجود داشت اون موقع میشه مقایسه کرد.
ولی معمولا رنگ بندی halo با مزاج ایرانیها نمیسازه(دیگه همه دلیلشو میدونن!)

هیچ کدوم حتا اون دوستمون کسرا به اصل مطلبی که نوشتم دقت نکرد
من بر عکس از هر بازی که تیر های رنگی سبز و بنفش و مشکی داشته باشه بدم میاد اما با وجود این که از این حالت بدم میاد به خودم و این حالت صبر رو پیشه کردم و حد عقل بازی رو 1 دور تموم کردم که تو لیست بازی های که تا حالا تموم کردم نام این بازی هم باشه با وجود این که از این حالت به شدت بدم میاد واقعا نمیفهمم چه جوری بعضی ها حال میکنن با تیر های رنگی بنفشو مشکی و زردو قرمزو آبی و...
بعدشم من موندم این ماکروسافت اگه اسم HALO رو نداشت اسم دیگه نداشت برای بازی هاش:sick:
دیگه داره شورش رو در میاره همه چی که HALO نمیشه اسم کنسول بعدیش هم بزاره HALO:sick:
نظر شخصی دیگه داره مسخره میشه اسم HALO واقعا فکر میکنه این اسم رو فروش بازیش تعصیر میزاره شاید بزاره اما نه انقدر اسم HALO هم لوس شود رفت
حالا يك نفر براي من توضيح بده از اين پست چه برداشتي ميشه ؟ :) حالا من نميدونم اين همه بازي كه 10 تا شماره ازشون عرضه شد اسمشون عوض كردند ؟ احتمالا شماره بعدي Call of Duty هم عوض ميشه. !!

من برعکس تو اون مطلب به تعیید صحبت های یکی از دوستان اسپویل کردم نه این که نقد کنم مطلبش رو بلکه نقد من در مورد کسی بود که گفته بود باید بازی رو به سبک KZ2 ساخته بشه
اتفاقا هيچكس نگفت بازي بايد به سبك Killzone 2 ساخته بشه. والا اينو داري از خودت درمياري.
اون دوستي هم كه (ظاهرا) اين حرفو زد اومد و نظرش رو شفاف سازي كرد.

بعدشم من جای از پستم گفتم این بازی چرته یا آشغال هستش یا از بازی بد گفتم نه اصلا فقط نظر شخصیم رو در مورد بعضی کار های شر کت ماکروسافت در مورد استفاده از نام HALO گفتم بعدشم اگه من به عنوان یک بازی آشغال یا کنسول آشغال از XBOX یا HALO یاد میکردم هیچ وقت حتا 1 تومان هم نه خرج کنسولش و نه خرج بازی که هستشمیکردم
اصلا براي من مهم نيست كه شما چه نظري درباره ي كنسول XBOX، يا Halo يا هر چيزه ديگه داري.

مايكروسافت هم مثل هر شركت ديگر وقتي داره ميبينه با استفاده از همين نام ميتونه اين همه سود ببره ... نيست ولش كنه. نمونش Halo Wars.

اون پست زيبات هم كه ديروز زدي من جوابشو دادم و همون بهتر كه هردو پست پاك شد.

آخرین ویرایش:
من منظورم HALO WARS بود خوب میگم ما دقت نکردی نگو نه شما فقط همین 4تا HALO رو دارید که 2 تا رو XBOX و یکی تا الان رو 360 و یک بازی استراتژیکی رو 360 فردا هم HALO RPG یا شایدم HALO RASING بدن بیرون خوبه
اولا مشكلي نداره عرضه كنند. مگه نينتندو تا حالا در چندين سبك مختلف بازي هايي مثل Mario , Metriod , Star Fox را عرضه نكرده ؟ مگه سري RE به سه سبك Action/Adventure , Rail shooter , survival horror بازيش عرضه نشد ؟ اصلا همين بازي KZ نسخه psp بازي يك بازي اكشن با دوربين ايزومتريك بود نسخه PS2 , PS3 يك بازي FPS

آخرین ویرایش:
منم نگفتم مشکلی داره این که با این نام باشه گفتم لوس میشه همین من بیشتر تو تنوع بازی ها و تنوع سبک ها حال میکنم نظر شخصی هستش .

خوب باشه اگه شما فکر میکنید من حرف بدی زدم یا اشتباه کردم ببخشید اشتباه کردم قبول بد بیان کردم مطلب رو قبول یا نظرم اشتباه بوده .

من نمیدونم چرا به halo wars انقدر گیر میدن.به نظر من ایده ی halowars فوقالعده هست چون دیدن بازیی که دوستش داریم از نمایی دیگه و داستانی دیگه عالی هست(فکر نمیکنم استراتژیک بهتر از این رو کنسول ها باشه).فروش خوبشم همین رو میگه.حتی شایعه شده که سوم شخص هم میاد و این عالی هست.این کار ماکروسافت رو تحسین میکنم که داستان هیلو رو داره با سبک های مختلف و زیبا گسترش میده و یه جا در جا نمیزنه:love: .همین کار باعث میشه علاقهمندان سبک های مختلف رو جذب کنه نه فقط یه سبک

یک چیزی راجب موضوع اصلی تاپیک

من فکر نکنم Master Chief قبل از Halo 4 بیاد - منظورم اینه که اگر میخوان نسخه هایی از Halo قبل از Halo 4 بسازن Master Chief شخصیت اولش نیست . ( البته نظر من هست )
و فکر نکنم Halo 4 در این نسل بیاد ( البته من شک ندارم ولی بهتره بگم فکر نکنم )

میتونن شخصیتهای اول جدیدی رو با استفاده از اعتبار Halo معروف و بزرگ کنند و از آن در IP های جدید استفاده کنند .

یه چیزی راجب جمله اخر بالا دارم که اگر شد میگم .
--------------------
یک چیزی راجب موضوعی که تقریبا در این تاپیک بحث شد

با یه پیش زمینه -
من راجب اصالت بازی یه چیزی ( که البته کاملترش رو در اینجا یاد گرفتم ) بگم .
اکثر بازیها که Halo هم جزء اونهاست بیشتر بخاطر یک ویژگی یا ویژگیهایی در بازی معروف شدند . مثلا اصلیترین دلایل طرفدار پیدا کردن Halo بخاطر گیم پلی و حالا به گفته طرفداران واقعیش رنگبندیش بوده ( من اولها رنگبندیش رو اصلا قبول نداشتم ولی طرفدارهای واقعیش میگن موافقشیم - حتما خوبه ) که معروف شده و باید ساختار اصلی اینها حفظ بشه و در این بخش خصوصیات مثبت که از اصالت این دو خارج نشه اضافه بشه .

ولی راجب گرافیک اگر لطمه ای به گیم پلی و رنگبندیش که خواهان کم نداره وارد نشه نه تنها بد نیست بلکه خیلی هم خوبه - چون کسی بدش نمیاد Halo در کنار اون دو چیز یه گرافیک بالا داشته باشه و قطعا همه با لذت بیشتر بازی رو انجام میدن .

من فکر نکنم Master Chief قبل از Halo 4 بیاد - منظورم اینه که اگر میخوان نسخه هایی از Halo قبل از Halo 4 بسازن Master Chief شخصیت اولش نیست . ( البته نظر من هست )
یکم دیر کشف کردی چون Halo 3 ODST شخصیت اولش مستر چیف نیست !
دیر کشف نکردم برادر - عنوان تاپیک گفته - قسمت جدید Halo و بازگشت Master Chief ! ؟

این خبر ارتباطی به Halo 3: ODST نداره و این صحبت مال بعد تایید شدن عنوان Halo 3: ODST بدون Master Chief هست .
منظورش اینه که یک نسخه جدید از Halo اگر ساخته بشه میتونیم شاهد بازگشت Master Chief باشیم یا نه .

که من منظورم این بود اگر قراره بین بازی Halo 3 و Halo 4 به غیر از Halo Wars و Halo 3: ODST عنوانی دیگه از دنیای Halo ساخته بشه - احتمالش خیلی کم هست که شخصیت اولش Master Chief باشه و فکر نکنم Master Chief تا قبل از Halo 4 به دنیای Halo برگرده .
--------------------
همین
آهان ار اون نظر OK

آخرین ویرایش:
یکم دیر کشف کردی چون Halo 3 ODST شخصیت اولش مستر چیف نیست !

دیر کشف نکردم برادر - عنوان تاپیک گفته - قسمت جدید Halo و بازگشت Master Chief ! ؟

این خبر ارتباطی به Halo 3: ODST نداره و این صحبت مال بعد تایید شدن عنوان Halo 3: ODST بدون Master Chief هست .
منظورش اینه که یک نسخه جدید از Halo اگر ساخته بشه میتونیم شاهد بازگشت Master Chief باشیم یا نه .

که من منظورم این بود اگر قراره بین بازی Halo 3 و Halo 4 به غیر از Halo Wars و Halo 3: ODST عنوانی دیگه از دنیای Halo ساخته بشه - احتمالش خیلی کم هست که شخصیت اولش Master Chief باشه و فکر نکنم Master Chief تا قبل از Halo 4 به دنیای Halo برگرده .
--------------------
همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or