قسمت جديد Halo و بازگشت Master Chief !؟

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Halo-3-Senior-Sergeant-1169.jpg

Frank O'Connor مدير توسعه مجموعه Halo خبر از انتشار دو كميك جديد از سري Halo داد. شركت Marvel اين دو كميك را در سال 2009 منتشر خواهد كرد. كميك اول به نام Halo: Hell Jumpers است كه درباره ODST ها هست و مربوط به بازي Halo 3 : ODST است كه پاييز امسال منتشر مي شود. اين كميك احتمالا در تابستان عرضه شود. كميك دوم هم Spartan Black نام دارد كه درباره تيم اسپارتان ها هست.

Frank O'Connor مي گويد:" ODST ها همانند نيروي دريايي در دنياي Halo هستند. شما كل بازي را از ديد انها بازي مي كنيد. همانطور كه طرفدارن بازي مي دانند انها رقابت و چشم هم چشمي هايي با Spartan ها دارند و ما بالاخره شما را به جاي انها قرار داديم."

وي همچنين اعلام كرد كه بعيد است كه ما ديگر Master Chief را نبينيم. Frank O'Connor مسئول داستان سري Halo در Bungie بود كه در ماه مي 2008 اين استوديو را به قصد Microsoft ترك كرد.
..........
اما از سمتي ديگر تيم Halo مستقر در Microsoft اعلام كرد كه به دنبال يك Lead Designer براي يك بازي جديد در دنياي Halo است. با توجه به شواهد اين بازي مربوط به پروژه پيتر جكسون است.

Ryan Payton تهيه كننده MGS 4 به عنوان مدير اين تيم در كنار Frank O'Connor و Corrinne Yu ( مسئول سابق بخش تكنولوژي استوديو Gear Box ) و Kenneth Scott ( يكي از مسئولان سابق ID Software ) و David Wu ( مدير سابق بخش تكنولوژي استوديو Pseudo Interactive و بازي Full Auto ) و افراد ديگر به فعاليت مي پردازند.

واقعا برای من سوال خیلی بزرگیه که Peter Jackson's Halo Project چیه ؟
این پیتر جکسون داره چیکار میکنه ؟ ایا واقعا الان نشسته با بانجی و مایکروسافت این بازی را میسازن ؟!
حتی اینا یه اطلاعات بسیار ریز هم از این بازی ندادن ؟
هر وقت من به این Peter Jackson's Halo Project فکر میکنم نمیدونم همش چرا یاد اون تریلر کذایی برای معرفیه halo3 می افتم . یه چی میگه اون تریلر مربوط به این پروژه هست . البته نه دیگه با این گرافیکه مافوق تصور :biggrin1:
http://www.youtube.com/watch?v=uCsdPszJLNQ

پس قراره بعدا يه بازي جداي از Halo 3 : ODST بسازن.
مگه اين مايكروسافت Halo رو ول ميكنه؟!:biggrin1: اگه Halo نبود X360 هم الان نبود.:biggrin1:
فقط اميدوارم گرافيك بازي رو فوق العاده بالا ببرند تا تنها ايراد بازي هم برطرف شه.
هر وقت من به این Peter Jackson's Halo Project فکر میکنم نمیدونم همش چرا یاد اون تریلر کذایی برای معرفیه halo3 می افتم . یه چی میگه اون تریلر مربوط به این پروژه هست . البته نه دیگه با این گرافیکه مافوق تصور :biggrin1:
http://www.youtube.com/watch?v=uCsdPszJLNQ
:eek::eek:
اون كه براي همين Halo 3 خودمون بود. تموم شد رفت.:biggrin1: اصلا ربطي ديگه به اين نداره.
بعد اون گرافيكو تو نسل بعد هم نميبينيم. CG بود مثلا ها.:biggrin1:
حالا نگران نباش. تريلرهاي خفنتر از اينم براي اين پروژه ميدن بعدا.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
راستی اخر پروزه پیتر(بچه محله:biggrin1:) فیلم این سری بازی هست
یا میخواد هیلو 4 رو گار گردانی کنه(کوجیمای چاق):biggrin1:

همش همین بوده از روز اول==<پروژه پیتر جکسون:-"

وای اگه از نظر گرافیک و سینمایی بودن شبیه killzone2 باشه اونوقته که میشه بهترین بازی تاریخ مخصوصا با اون همه سفینه و سرباز به طور کل هوش رو از سرمیبره .
انتظار شماره ی جدید هیلو همیشه واسه ی من بهترین انتظار بوده

وای اگه از نظر گرافیک و سینمایی بودن شبیه killzone2 باشه اونوقته که میشه بهترین بازی تاریخ مخصوصا با اون همه سفینه و سرباز به طور کل هوش رو از سرمیبره .
انتظار شماره ی جدید هیلو همیشه واسه ی من بهترین انتظار بوده
خدا اون روزو نياره.
به شخصه ترجيه ميدن بازي هايي شبيه به Halo 3 ODST عرضه بشند و شبيه به KZ2 باشند تا يك نسخه كامل Halo اگر بشه شبيه به KZ2 و COD كل جذابيت Halo از بين ميره.

خدا اون روزو نياره.
به شخصه ترجيه ميدن بازي هايي شبيه به Halo 3 ODST عرضه بشند و شبيه به KZ2 باشند تا يك نسخه كامل Halo اگر بشه شبيه به KZ2 و COD كل جذابيت Halo از بين ميره.

من متوجه ی منطورتون نمیشم:confused:.ولی از هر کی بپرسید میگه گیم پلی هیلو+گرافیک کیلزون=خدای بازیها

نه. منظور ميثم اينه كه گرافيك سينمايي K2 بدرد Halo نميخوره. (منم موافقم)
مايكروسافت اصلا وظيفشه گرافيك شماره بعدي رو بتركونه.:biggrin1: ولي به همين سبكي كه هست بمونه.

من متوجه ی منطورتون نمیشم:confused:.ولی از هر کی بپرسید میگه گیم پلی هیلو+گرافیک کیلزون=خدای بازیها
مسئله اينجاست كه هر چيزي اصالتي داره. RE ترسناك ، COD يك بازي جنگي ، NFS يك ماشين سواري خياباني هست و... هر كدوم هم با يك نوع نگرش نگاه مي كنند اساس ترسيدن در RE واقعيت در كنار ترس هست در حالي كه اساس ترس توي SH چيز هاي خيالي هست يا مثلا اساس COD بر پايه سريع بودن هست در حالي كه اساس G.O.W بر پايه كاور گيري و جنگيدن هست و...
اين ها يكي از دلايل موفقيت هاي بازي هاست اگر توي COD كاور بزارند يا G.O.W بشه يك بازي كاملا سريع يا RE بشه SH و برعكس تمام جذابيت هاي اين بازي ها مي خوابه.

قبلا يك بار گفتم الان هم ميگم در محيط Halo فضاي آلوده و سياه KZ2 واقعا مسخره و بي مزه ميكنه بازي رو و شديدا از جذابيتش كم ميكنه. يكي از دلايلي كه هميشه با Halo حال ميكنم رنگ آميزي بازي هست يادم روزي كه براي اولين بار Halo يكي از دوستان معرفي كرد بهم همين حرفاي شما رو ميزدم ولي وقتي دو تا مرحله بازي كردم فهميدم كه نه بابا Halo يعني بنفش و آبي و سبز نه خاكستري ...

نه. منظور ميثم اينه كه گرافيك سينمايي K2 بدرد Halo نميخوره. (منم موافقم)
مايكروسافت اصلا وظيفشه گرافيك شماره بعدي رو بتركونه.:biggrin1: ولي به همين سبكي كه هست بمونه.
دقيقا موافقم.:biggrin1:

كسي هم نظر شما رو نخواست. من نميدونم شما مجبوري از بازي كه خوشت نمياد نظر بدي ؟؟ طرفداراي بازي بايد نظر بدند نه شما. طرفداري Halo از رنگ بندي بازي خوششون مياد اگه دوست نداشتند ميرفتند KZ2 بازي مي كردند.
البته از شما هم هيچ انتظاري نميده. ديگه پستي اينطوري نبينم از شما. به خدا سخت نيست يه ذره به سلايق يك ديگر احترام بذاريم.

شلام.فکر کنم miesam و dreadlord منظورمو اشتباه متوجه شدید.من خودم عشق halo هستم جوری که xbox1 و xbox360 رو فقط واسهhalo گرفتم و عاشق رنگ بندیشم هستم و منظورم از گرافیک killzone2 توجه به جزییات و نورپردازی پیشرفته و1080 بود نه اون محیط های تاریخ و سیاه تو بازی(البته هیلو3 نورپردازیش خدا بود اگه بهتر شه که میترکونه ولی جزییات وجدانی عالی نبود).
و اینکه هیلو به خاطر گیم پلی معروفه درست ولی نباید به خاطر گیم پلی کلی چیزارو فدا کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or