س سرو سبز کاربر سایت Aug 9, 2013 #31 نوشته شده توسط SAJADPS4: منم هستم: ABADAN_00631 بیشتر... دادا مگه نگفتین که ویتاتون رو با xbox عوض کردی؟
نوشته شده توسط SAJADPS4: منم هستم: ABADAN_00631 بیشتر... دادا مگه نگفتین که ویتاتون رو با xbox عوض کردی؟
Abadan-Game کاربر سایت Aug 9, 2013 #32 نوشته شده توسط سرو سبز: دادا مگه نگفتین که ویتاتون رو با xbox عوض کردی؟ بیشتر... یه دونه دیگه دوباره گیرم اومد.:d پسر عموم مغازه دار هست.هم xbox دارم هم ویتا هم ps3 .... ویتا رو خریدم 600 با رم 8 یه ویتا دیگه دارم برا فروش که تو بازار سنتر هست.(البته اون ماله مشتریه...)
نوشته شده توسط سرو سبز: دادا مگه نگفتین که ویتاتون رو با xbox عوض کردی؟ بیشتر... یه دونه دیگه دوباره گیرم اومد.:d پسر عموم مغازه دار هست.هم xbox دارم هم ویتا هم ps3 .... ویتا رو خریدم 600 با رم 8 یه ویتا دیگه دارم برا فروش که تو بازار سنتر هست.(البته اون ماله مشتریه...)
N Noctis-Sasuke کاربر سایت Aug 10, 2013 #33 منم بعضی مواقع هستم :d فقط بدونین با من حرف میزنین با یه اوتاکو و آرمان های گران بهاش حرف میزنین NoctisSasuke
منم بعضی مواقع هستم :d فقط بدونین با من حرف میزنین با یه اوتاکو و آرمان های گران بهاش حرف میزنین NoctisSasuke
Abadan-Game کاربر سایت Jan 4, 2014 #36 نوشته شده توسط ai.g.war3: من 224 ساعته انلاینم ALI_IMANI_021 SHAKH TAR AZ KHODA بیشتر... بله ...تعجب دارم شما درس هم میخونی؟؟؟
نوشته شده توسط ai.g.war3: من 224 ساعته انلاینم ALI_IMANI_021 SHAKH TAR AZ KHODA بیشتر... بله ...تعجب دارم شما درس هم میخونی؟؟؟
Vdiesel کاربر سایت Feb 2, 2014 #38 AmeriicanMafia خواستید Add کنید Bf4 هم میزنم در آینده هم Cod Ghosts و... پارتی چت هم حال میکنم
scorpion.boys کاربر سایت Apr 12, 2014 #41 psn id : ali_onlinesun فقط بگین از از بازی سنتر هستین ممنون