قرار داغ در Call Of Duty: Black OPS - XBOX live

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من تا چند روز دیگه به جمعتون اضافه میشم اگه مارو در حد خودتون ببینید.;)

سلام اقا نوید من محمد هستم(sulkiestshoe5) میتونم لیدر شم البته اگر ساعت قرار و 9 به بعد بزارین چون همه یا سر کارن یا بیرون...من خودم سر کارهستم.با تشکر...
به محمد جان :دی
فردا شب شما لیدر شو ( قرار شد بازی یک شب در میون باشه و پرایوت، تا بچه ها بقیه شب ها یا بازی دیگه ای انجام بدن یا از همین BO توی مپ های عمومی بازی کنن و پوینت بگیرن )

همین الانشم ما تا بخایم بازی کنیم ساعت میشه 9.30 چه برسه اینکه ساعت 9 شروع کنیم:)):))
تازه به نظر من باید 7.30 شروع کنیم که تا 8.30 بریم تو بازی:))
آخه پارتی از نظم خاصی برخورداره:d:d:d:d
خداییش نظم پارتی خوب بود ولی به خاطر اینترنت فوق العاده ایران، خارجی ها نمیتونستن دووم بیارن و از بازی پرت میشدن بیرون، و چون خیلی عقده اینترنت دارن :دی یه چند نفر از ما ها را هم با خودشون میبردن )
البته بخوایم بازی را 9 شروع کنیم ساعت 10:30 جوین میشیم
دیشب که نشد... اگه 6 یا 8 نفری باهم بریم تو یه بازی پینگ ها فوق العاده افتضاح میشه. میگم دفعه بعد چند تا گروه 4 نفری تشکیل بدیم و هر گروه خودش بازی بکنه. حداقل اینطوری پینگ ها شاید بهتر بشه. نظرتون چیه؟
اینم فکر خوبیه
البته باید چک بکنیم ببینیم جواب میده یا نه
پ.ن: میگم یوسف دیشب با امیر رمزی صحبت میکردین و گره بچه ها را به هم میدادین ؟ :دی

من تا چند روز دیگه به جمعتون اضافه میشم اگه مارو در حد خودتون ببینید.;)
شما هر وقت دوست داشتی بیا محمد جان، من وایمیسم هی بزن منو هدشات کن :دی

همین الانشم ما تا بخایم بازی کنیم ساعت میشه 9.30 چه برسه اینکه ساعت 9 شروع کنیم:)):))
تازه به نظر من باید 7.30 شروع کنیم که تا 8.30 بریم تو بازی:))
آخه پارتی از نظم خاصی برخورداره:d:d:d:d
اقای محترم اولا من خودم ادم منظمی هستم و لازم نیست کسی به من نظم یاد بده...دوما به خودت بخند!!!!!

منم اضافه کن دیگهههههههههههههههههههه
IH SHAR
چاکر همه

دوستان چند تا سوال :
منظور از اين جمله چيه ؟؟؟؟
اعضایی که باید شناخته و سپس عضو بشن:
همچنين مي شه مثلا مي شه 1 ماه ديگه ثبت نام كرد ؟؟؟؟؟

پ.ن: میگم یوسف دیشب با امیر رمزی صحبت میکردین و گره بچه ها را به هم میدادین ؟
:d امیر یکی از بچه های بالاست واسه همین رمزی حرف میزدیم:d ولی دور از شوخی امیر بازیش عالیه. هم رو ps3 میزنه هم رو pc هم رو x360
راستی قرار بعدی کی باشه؟

اقای محترم اولا من خودم ادم منظمی هستم و لازم نیست کسی به من نظم یاد بده...دوما به خودت بخند!!!!!
منظور هیوریه عزیز مشکلات لایو هست مثلا یه نفر لیدر میشه بقیه رو اد میکنه یه نفر رو نمیتونه اد کنه نفر بعدی میشه بعدی هم مشکلاتی داره معمولا نیم ساعتی طول میکشه تا همه بتونن وارد بازی بشن بدون مشکل فصدشون توهین به شما نبود

منم اضافه کن دیگهههههههههههههههههههه
IH SHAR
چاکر همه

چشم، الان اضافت میکنم

دوستان چند تا سوال :
منظور از اين جمله چيه ؟؟؟؟

همچنين مي شه مثلا مي شه 1 ماه ديگه ثبت نام كرد ؟؟؟؟؟
منظورم اینه که یکی دو روز باید بیای، بازی کنی، و اگه قوانین را رعایت کردی میشی عضو ثابت

:d امیر یکی از بچه های بالاست واسه همین رمزی حرف میزدیم:d ولی دور از شوخی امیر بازیش عالیه. هم رو ps3 میزنه هم رو pc هم رو x360
راستی قرار بعدی کی باشه؟
این امیر روزی چند ساعت بازی میکنه ؟ :-o
قرار بعدی هم باشه امشب سه شنبه ( 16-9-1389) ساعت 8:00 شب
فقط ممکنه من امشب اضافه کاری داشته باشم نیام :دی
اگه بودم که میام، اگه نبودم هم جای من را خالی کنین :دی

متاسفانه من دیه شبها از ساعت 9.30 به بعد هستم اگه بودین بعد این ساعت من رو هم اد کنید توی پارتی....4 تا 7 هم هستم اگه کسی بود بازی میکنیم

اقای محمد خان بنده به هیچ وجه قصد تمسخر کسی نداشتم )x)x)x
فقط می خواستم بگم پیشنهادی که دادین رویه حساب کتاب نبود:no::no::no::no::no:
در ضمن باید از علی به خاطر تفهیم موضوع تشکر کنم:-*:-*:-*:-*:-*

این امیر روزی چند ساعت بازی میکنه ؟
به نظرم روزی 6 ساعت.:d
محمد جان من که با private اصلا موافق نیستم. زیاد حال نمیده. راستی یه سوال : میشه دو تا پارتی 6 نفره بشیم و مثلا بریم hardcore hq ؟؟؟؟ یعنی هر 12 نفر ایرانی باشن یا امکان نداره؟:d

ولش کنید زیاد کشش ندید
----------------------------------
بکس حالا با تمام مشکلاتی که اونشب بود کسی نظری نداره درباره بازی به نظر من اگر تعداد 12 نفر باشه میشه دو تا پار.تی 6 به 6 تشکیل داد و هر پار.تی مستقل بره تو بازی - اگر جمع راضی باشن به نگرفتن امتیاز با هر تعداد میشه Private زد - یا باید همه راضی باشن به Private یا اگر 8 نفر باشیم 6 نفر تو یه پار.تی 2 نفر خودشون پا.رتی ایجاد کنن هر چی تعداد از 6 نفر رفت بالا بقیه خودشون پارتی ایجاد کنن پار.تی که 6 تا آدم توش هست کسی دیگه جوین نشه
--------------------------------------
حالا نظر دوستان دیگه چیه ؟

من که با private بودن بازی صد در صد موافقم چون فقط اینجوری میتونیم بدون لگ بازی کنیم
اوناییم که به level up کردن علاقه دارن طبق گفته اقا نوید روزایی که پارتی نیست خودشون با اینترنتشون برن حال کنن.من که نمیتونم با لگ بازی کنم

به نظرم روزی 6 ساعت.:d
محمد جان من که با private اصلا موافق نیستم. زیاد حال نمیده. راستی یه سوال : میشه دو تا پارتی 6 نفره بشیم و مثلا بریم hardcore hq ؟؟؟؟ یعنی هر 12 نفر ایرانی باشن یا امکان نداره؟:d

باید خدمت این دوست عزیمون بگم که ما اینکارو تست کردیم یا بچه ها جوین نمیشدن یا مارو از بازی مینداخت بیرون.به هیچ وجه امکان نداره

من که با private بودن بازی صد در صد موافقم چون فقط اینجوری میتونیم بدون لگ بازی کنیم
اوناییم که به level up کردن علاقه دارن طبق گفته اقا نوید روزایی که پارتی نیست خودشون با اینترنتشون برن حال کنن.من که نمیتونم با لگ بازی کنم

اتفاقا وقتی من با شما private بازی کردم همش لگ داشت ولی وقتی با بقیه همون توی player match بازی میکنم خیلی خوبه!:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or