به محمد جانسلام اقا نوید من محمد هستم(sulkiestshoe5) میتونم لیدر شم البته اگر ساعت قرار و 9 به بعد بزارین چون همه یا سر کارن یا بیرون...من خودم سر کارهستم.با تشکر...
خداییش نظم پارتی خوب بود ولی به خاطر اینترنت فوق العاده ایران، خارجی ها نمیتونستن دووم بیارن و از بازی پرت میشدن بیرون، و چون خیلی عقده اینترنت دارن یه چند نفر از ما ها را هم با خودشون میبردن )همین الانشم ما تا بخایم بازی کنیم ساعت میشه 9.30 چه برسه اینکه ساعت 9 شروع کنیم
تازه به نظر من باید 7.30 شروع کنیم که تا 8.30 بریم تو بازی
آخه پارتی از نظم خاصی برخورداره:d:d:d:d
اینم فکر خوبیهدیشب که نشد... اگه 6 یا 8 نفری باهم بریم تو یه بازی پینگ ها فوق العاده افتضاح میشه. میگم دفعه بعد چند تا گروه 4 نفری تشکیل بدیم و هر گروه خودش بازی بکنه. حداقل اینطوری پینگ ها شاید بهتر بشه. نظرتون چیه؟
شما هر وقت دوست داشتی بیا محمد جان، من وایمیسم هی بزن منو هدشات کنمن تا چند روز دیگه به جمعتون اضافه میشم اگه مارو در حد خودتون ببینید.
اقای محترم اولا من خودم ادم منظمی هستم و لازم نیست کسی به من نظم یاد بده...دوما به خودت بخند!!!!!همین الانشم ما تا بخایم بازی کنیم ساعت میشه 9.30 چه برسه اینکه ساعت 9 شروع کنیم
تازه به نظر من باید 7.30 شروع کنیم که تا 8.30 بریم تو بازی
آخه پارتی از نظم خاصی برخورداره:d:d:d:d
منظور هیوریه عزیز مشکلات لایو هست مثلا یه نفر لیدر میشه بقیه رو اد میکنه یه نفر رو نمیتونه اد کنه نفر بعدی میشه بعدی هم مشکلاتی داره معمولا نیم ساعتی طول میکشه تا همه بتونن وارد بازی بشن بدون مشکل فصدشون توهین به شما نبوداقای محترم اولا من خودم ادم منظمی هستم و لازم نیست کسی به من نظم یاد بده...دوما به خودت بخند!!!!!
منم اضافه کن دیگهههههههههههههههههههه
IH SHAR
چاکر همه
منظورم اینه که یکی دو روز باید بیای، بازی کنی، و اگه قوانین را رعایت کردی میشی عضو ثابتدوستان چند تا سوال :
منظور از اين جمله چيه ؟؟؟؟
همچنين مي شه مثلا مي شه 1 ماه ديگه ثبت نام كرد ؟؟؟؟؟
این امیر روزی چند ساعت بازی میکنه ؟ :-o:d امیر یکی از بچه های بالاست واسه همین رمزی حرف میزدیم:d ولی دور از شوخی امیر بازیش عالیه. هم رو ps3 میزنه هم رو pc هم رو x360
راستی قرار بعدی کی باشه؟
اقای محترم اولا من خودم ادم منظمی هستم و لازم نیست کسی به من نظم یاد بده...دوما به خودت بخند!!!!!
ولش کنید زیاد کشش ندید
----------------------------------
بکس حالا با تمام مشکلاتی که اونشب بود کسی نظری نداره درباره بازی به نظر من اگر تعداد 12 نفر باشه میشه دو تا پار.تی 6 به 6 تشکیل داد و هر پار.تی مستقل بره تو بازی - اگر جمع راضی باشن به نگرفتن امتیاز با هر تعداد میشه Private زد - یا باید همه راضی باشن به Private یا اگر 8 نفر باشیم 6 نفر تو یه پار.تی 2 نفر خودشون پا.رتی ایجاد کنن هر چی تعداد از 6 نفر رفت بالا بقیه خودشون پارتی ایجاد کنن پار.تی که 6 تا آدم توش هست کسی دیگه جوین نشه
--------------------------------------
حالا نظر دوستان دیگه چیه ؟
به نظرم روزی 6 ساعت.:d
محمد جان من که با private اصلا موافق نیستم. زیاد حال نمیده. راستی یه سوال : میشه دو تا پارتی 6 نفره بشیم و مثلا بریم hardcore hq ؟؟؟؟ یعنی هر 12 نفر ایرانی باشن یا امکان نداره؟:d
من که با private بودن بازی صد در صد موافقم چون فقط اینجوری میتونیم بدون لگ بازی کنیم
اوناییم که به level up کردن علاقه دارن طبق گفته اقا نوید روزایی که پارتی نیست خودشون با اینترنتشون برن حال کنن.من که نمیتونم با لگ بازی کنم