قرار داغ در Call Of Duty: Black OPS - XBOX live

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
ساعتش رو اگه دیرتر کنی بهتر نیست؟؟؟
مثلا به جای 8-11 بشه 22-1

ساعتش رو اگه دیرتر کنی بهتر نیست؟؟؟
مثلا به جای 8-11 بشه 22-1
خیلیا اینجا یا سرکار میرن و یا اینکه مدرسه ای هستن
این ساعت برای این انتخاب شده که همه ( بیشترمون) تو این ساعت کارهامون را کردیم

دوستانی که میتونن voice هم وصل کنن دیشب فقط دو سه نفر voice داشتیم که حال داد بیشتر باشیم بهتره :d

ديشب خوب بود
ولی يه حرکتی که خيلی جالب نبود، وقتی تعداد بچه ها از 5 نفر بيشتر ميشد بقيه ميگفتن بک بدين که خود اون 5 نفر يه کلن بشن برن با بقيه بازی کنن، بلاخره وقتی قراری گذاشته ميشه برای همه هست، ميشد اينجوری بگن که همه با هم بازی کنيم و نريم با بقيه. البته حالا که قراره private mach باشه دیگه این مشکل نخواهد بود
البته نظر منه يه وقت سو تفاهم نشه

آقا چرا private ؟ اینطوری که نمیتونیم لول آپ کنیم.... الان بعضی از دوستان اومده بودن یکم private زدیم. آخرش یدونه xp هم نداد.:d بهتره یکی مثلا search and destroy باز کنه بقیه هم join بشن بهش.
لول آپ نشه که حال نمیده.....

دیشب که خیلی بهمون حال داد امشب کسی میاد؟؟؟ساعت 8 تا 1 ما هستیم کسی اومد به پارتی جوین بشه

اقا نوید پس این لیدر ها کی مشخص میشن)x
اگه میشه زود تر مشخص کنید که مثله اونشب هر کی از راه میرسه invite نده:praying::praying::praying:

محمد رضا امشب را فعلا تو موقتا بیا لیدر شو، تا بعدا خودت را فیکس کنیم :دی
اگه محمد نیومد خودم دست بکار میشم

ممنون

آخرین ویرایش:
محمد رضا امشب را فعلا تو موقتا بیا لیدر شو، تا بعدا خودت را فیکس کنیم :دی
اگه محمد نیومد خودم دست بکار میشم

ممنون
سلام اقا نوید من محمد هستم(sulkiestshoe5) میتونم لیدر شم البته اگر ساعت قرار و 9 به بعد بزارین چون همه یا سر کارن یا بیرون...من خودم سر کارهستم.با تشکر...

سلام اقا نوید من محمد هستم(sulkiestshoe5) میتونم لیدر شم البته اگر ساعت قرار و 9 به بعد بزارین چون همه یا سر کارن یا بیرون...من خودم سر کارهستم.با تشکر...
همین الانشم ما تا بخایم بازی کنیم ساعت میشه 9.30 چه برسه اینکه ساعت 9 شروع کنیم:)):))
تازه به نظر من باید 7.30 شروع کنیم که تا 8.30 بریم تو بازی:))
آخه پارتی از نظم خاصی برخورداره:d:d:d:d

آخرین ویرایش:
دیشب که نشد... اگه 6 یا 8 نفری باهم بریم تو یه بازی پینگ ها فوق العاده افتضاح میشه. میگم دفعه بعد چند تا گروه 4 نفری تشکیل بدیم و هر گروه خودش بازی بکنه. حداقل اینطوری پینگ ها شاید بهتر بشه. نظرتون چیه؟

البته پرایوت خوب بود لگ نداشت وقتی بچه هایی که سرعت بالایی داشتن هاست میشدن اما برای بازی با خارجی ها همون گروههای 4 تا 6 نفری باید تشکیل بدیم که البته همون لایو تصمیم میشه گرفت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or