قرار داغ در Call Of Duty: Black OPS - XBOX live

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
میگم این بازی خودش تاپیک جدا نداره ؟ الآن گشتم نبود . داشتا ! من یادمه !!

به هر صورت ، 1 لول دیگه تا پرستیژ شدن فاصله دارم ! بسی در پوست خودم نمی گنجم !
حریف نبود ؟
همراه نبود ؟

فک کنم من فقط پرچم داره ایرانم ، با این اینترنت زپرتی همه رو پرپر کردم ، پرچم رو بردم بالا :d

منم اد کنین.اقا منم اد کن...اخه چرامنو تواین موقعیت قرار نمیدین؟ گیمرتگ من meysam ice

آقا منم هستم! ArsalIRHero
با این اکانتم تازه شروع به بازی کردم!ایکس باکس قبلیم بن شده بود،گفتم دیگه با پروفایل اون نیام >:d<

سلام

بچه ها من هم خوره لایو تشریف دارم :))روزی 4 5 ساعت لطفا add کنید

gamertag:kingmammad110

سلام دوستان نمی دونم جای این سوال اینجا هستش یا نه اگه هستش همین جا جواب بدید و اگه نیستش
انتقال بددید به انجا و لینکش هم بزارید
من میخوام Black ops انلاین بازی کنم ولی چون داشبورد جدید را نسب کردم و پدیت LT+1.9 رانصب کرد دیگه این بازی اجرا نمیشه وسیدی پچشده هستش ولی پچش برایlt+1.1 بودش ایا برای 1.9 باید دوباره پچشود
ولینک نرم افزار پچ را بزارید باتشکر از دوستان
Gamertag:
Doosam X 360
----------
cod
fifa11
takken 6
mortal kombat
و ..... انلاین میزنم

سلام

سلام برو بچ گل من هم دیشب رفتم بازی کردم البته برای بار دوم سری این بازی رو انلاین زدم فقط یه مشکلی دارم توی قسمت انلاین این بازی گیج میشم اقا لابیه ساده ای نداره اصلا شما کجایین یه ایرانی پیدا نمیکنم همشون خارجین میشه یکی یه اموزش مختصر از انلاین این بازی بده و لطفا بگه کجای منوی این بازی ایرانیها جمع میشن قربونتون به امید دیدار در بازی :x

سلام دوستان نمی دونم جای این سوال اینجا هستش یا نه اگه هستش همین جا جواب بدید و اگه نیستش
انتقال بددید به انجا و لینکش هم بزارید
من میخوام Black ops انلاین بازی کنم ولی چون داشبورد جدید را نسب کردم و پدیت LT+1.9 رانصب کرد دیگه این بازی اجرا نمیشه وسیدی پچشده هستش ولی پچش برایlt+1.1 بودش ایا برای 1.9 باید دوباره پچشود
ولینک نرم افزار پچ را بزارید باتشکر از دوستان
Gamertag:
Doosam X 360
----------
cod
fifa11
takken 6
mortal kombat
و ..... انلاین میزنم
بله.اجرا نمیشه.شما باید از dvd بازی ایمیج بگیرید.بعدش با abgx360 دوباره پچ کنید،بعدش روی یه dvd خام بزنید.دقیق تر خواستین بهم بگین
سلام برو بچ گل من هم دیشب رفتم بازی کردم البته برای بار دوم سری این بازی رو انلاین زدم فقط یه مشکلی دارم توی قسمت انلاین این بازی گیج میشم اقا لابیه ساده ای نداره اصلا شما کجایین یه ایرانی پیدا نمیکنم همشون خارجین میشه یکی یه اموزش مختصر از انلاین این بازی بده و لطفا بگه کجای منوی این بازی ایرانیها جمع میشن قربونتون به امید دیدار در بازی :x
شما اگه با ایکس باکس بازی میکنید،وقتی داره برای بازیکن سرچ میکنه شما دکمه back روی دسته رو بزنید. از اونجا گزینه local رو انتخاب کنید.بعدش واسه شما آدمایی رو میاره که نزدیک ترن مثل ایران،عربستان و ...

من اگه بخوام مپ پک annihilation رو برای black ops دانلود کنم وبازی کنم میشه یکی بگه مرحله به مرحله باید چی کار کنم(اگه جایی رو برای خرید microsoft point میشناسید معرفی کنید)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or