قرار داغ در Call Of Duty: Black OPS - XBOX live

• Thread starter Thread starter Navid
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
Captain tom من navidcod5 هستم امروز باهم بازي كرديم امروز تو يه لابي رفتم كه ١٠ نفر ايراني بازي ميكردن خيلي حال داد
اره با هم بازی کردیم هی میرفتی تو مپ زامبی من هی دیسکم گیر میکرد میاومد بیرون :d
چیکار کردی یهویی اسم جفتمون ابی شد؟؟
نوبیم دیگه :d

بچه ها من دنبال یه Clan توپ تو BO میگردم , بازیمم خوبه تا 3 نفر نکشم نمیمیرم , منتظرم

xFaCe2FaCex

Captain tom من navidcod5 هستم امروز باهم بازي كرديم امروز تو يه لابي رفتم كه ١٠ نفر ايراني بازي ميكردن خيلي حال داد
آره من همیشه با ایرانی ها بازی میکنم.فکر کنم امروز یه دست با شما هم بازی کردم.اگه خیلی اهل آنلاینش هستی گیمرتگم رو اد کن من هم معمولا آنلاین هستم

سلام دوستان منم هستم GT:UnwillededBody502 فقط یک نکته رو یاداوری کنم که بازی به Rank نیست.

منم شبا بازی میکنم اد کنید
MAMMAD 1372
معمولا تا آخر ماه رمضون تو لایو هستم و تو بازی کال از ساعت 10 تا 1 الی...شب

کسایی که DLC های بازی رو خریدن منو اد کنن تا باهم اون زامبی مپ های خوشگلشو بریم. مخصوصا شانگریلا رو>:d

نه فقط همین dlc شو ندارم. 3 تا dlc قبلی رو دارم. چون من قبلا با روش non-jtag اون مپ های زامبی رو بازی کرده بودم(4تاشو) دیدم نمیصرفه فقط بخاطر مپ moon(که جدیده) 1200 پوینت بدم.

دوستانی که میخوان پرستیژ بزنن امشب موقشه... امشب از ساعت 11( یا حول و حوشش) بازی دابل ایکس π میده.:d

اگه هنوزم کسی میاد اینجا منم ادد کنید لطفا هم زامبی هستم هم هرچی جمع پایه باشه البته دی ال سی ندارم

GT= Sir Rayan Giggs

یبارم بن شدم بروفایل جدیدم تازه باهاش شروع کردم بازی رنکم 48 خسته شدم از بس با این اجنبی ها بازی کردم
ممنون

سلام خدمت همه بچه های گیمر ایرونی.آقا من پینگم رو 100 و 150 میچرخه. من با کمال میل آماده بازی هستم.gametrag: mohammad69diff

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or