قرارهای Online در PlayStation Home

من رفتم برم تو HOME ارور UPDATE داد 1.04 UPDATE که کردم یه ارور جدید میده نمیتونه ان شه نمیدونم چرا اما را جب پول من دادم دایم از آمریکا برام دولار کارت های PSN رو خرید که توش 50 دولار داره برای خرید از PSN که وقتی پاکش میکنی یه Redem code میده که باید تو PSN بزنی که به شما 50 دولار پول برای خرید از PSN میده فکر کنم الان دیگه باید همه جا باشه مثل کارت پوینت 360 میمونه با این تفاوت که دولار توشه وفقد هم تو PSN میشه خرجش کرد

براي خريد PSN Card :
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zu-49-en-70-368h.html
pa.148049.1.jpg

چه اروري ميده؟
ارور سرور?

آخرین ویرایش:
425_3056738630_1963504007_o.jpg

کارتش این شکلیه اون کاور روشه که گزاشتی پشت این کارت یه جا داره که باید پاک بشه که redem code روش نوشته شده الان هم بعد 10 دفعه خاموش کردن و روشن کردن درست شود اما یه اپدیت دیگه میخواد که اون اپدیت شود میگم چیجوری میشه نقاشی کرد خونه خودتون رو فعلا

برای رنگ کردن دیوار های خانه خود اول PSP تون رو واز کنید بعد همون گزینه اول که Personal هستش رو انتخاب کرده سپس گزینه Redecorate رو انتخاب کرده گزینه Wallpaper رو انتخاب کرده حالا شما 8 حالت برای رنگ خانه خود در اختیار دارید خوب من بعدا یک لیست از کل صفحه PSP با کار هاش رو برای آشنای بیشتر دوستان میزارم :love:

من یک لیست از کار های مهمی رو که میش کرد الان با این PSP مینویسم که شاید به درد دوستان بخوره.

گذینه اول :Personal

1.Go to wardrobe : از این گذینه شما شما میتوانین شخصیت خود رو تغییر بدین
2.Redecorate :
{1.Add Funiture :برای گذاشتن وصایل منزل
2.Wallpaper :برای نقاشی دیوار های خانه}
3.My Inventory :چیزای خنده دار که الا فقد 1 عدد وصیله است که حباب ساز هستش
4.My Profile : برای نشان دادن پروفایل خود شخص

گذینه دوم : Locations

1.World Map :تمام مکان های که میشه رفت در HOME مشخصه
2. Favourites :برای علامت گزاری برای راحت تر رفتن به مکان های که بیشتر رفت و امد دارید
3.Owned Spaces : از این بخش شما میتوانین به راحتی به خانه خود برگردین
گذینه های دیگه هم یا بیشترشون قیرفعال هستش یا کار کرد اون جوری نداره که احتیاج با توضیح داشته باشه مثل قصمت CLUB یا Friends اگه بازم کسی توضیح خواست پیام خصوصی بده

من یک لیست از کار های مهمی رو که میش کرد الان با این PSP مینویسم که شاید به درد دوستان بخوره.

گذینه اول :Personal

1.Go to wardrobe :از این گذینه شما شما میتوانین شخصیت خود رو تغییر بدین
2.Redecorate :
{1.Add Funiture :برای گذاشتن وصایل منزل
2.Wallpaper :برای نقاشی دیوار های خانه}
3.My Inventory :چیزای خنده دار که الا فقد 1 عدد وصیله است که حباب ساز هستش
4.My Profile : برای نشان دادن پروفایل خود شخص

گذینه دوم : Locations

1.World Map :تمام مکان های که میشه رفت در HOME مشخصه
2. Favourites :برای علامت گزاری برای راحت تر رفتن به مکان های که بیشتر رفت و امد دارید
3.Owned Spaces : از این بخش شما میتوانین به راحتی به خانه خود برگردین
گذینه های دیگه هم یا بیشترشون قیرفعال هستش یا کار کرد اون جوری نداره که احتیاج با توضیح داشته باشه مثل قصمت CLUB یا Friends اگه بازم کسی توضیح خواست پیام خصوصی بده
دستت طلا.اگه بازم چيزي ديدي كه بدرد بخور بود اينجا بگو
ممنون

425_3056738630_1963504007_o.jpg

کارتش این شکلیه اون کاور روشه که گزاشتی پشت این کارت یه جا داره که باید پاک بشه که redem code روش نوشته شده الان هم بعد 10 دفعه خاموش کردن و روشن کردن درست شود اما یه اپدیت دیگه میخواد که اون اپدیت شود میگم چیجوری میشه نقاشی کرد خونه خودتون رو فعلا

عزیز این کارتو میشه تو تهران از جایی خرید؟
مرسی

منم add کنید Sina1371
من از ساعت 1 تا 7 صبح می تونم بیام . دیشب رفتم توی club سرچ زدم . اما persian club وجود نداشت!!؟
چرا؟
دوست من به نوشته های در تاپیک هست دقت کن میبین که هنوز راه نیفتاده و بچه ها دارن با هنم هماهنگ میشن و مشکلاتشونو حل می کنن.ما فعلا بیرونه persian club با هم قرار میزاریم:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or