قرارهای Online در PlayStation Home

اين كلوپ شبيه همين كلوپ فروم خودمونه كه هنوز راه نيافتاده
براي بازي بايد انو بگيري كه حجمش 77 مگ وقتي گرفتي 3.5 گيگ از هاردت براش ميره بعد براي هر بخش كه ميخاي بري يه 20-30 مگ هم براي مكانها بايد دان كني
خوب توضيح دادم؟:biggrin1:
مرسي ولي اينو خودم ميدونم و اتفاقا هر روز بهد از ظهر هم دارم home بازي ميكنم و همه مكانهاشم دانلود كردم ولي ميخوام توي اين كلوپ شما باشم و با هم بازي كنيم.

اولین قرار هماهنگی بچه های persian club انجام گرفت و خیلی لذت بخش بود.و تمام دوستانی که همکاری کردن تو home همدیگرو ملاقات کردیم

آخرین ویرایش:
عکس های از اولین قرار رسمی اعضای persian club(برای هما هنگی بیشتر)

181220082441111111111.jpg

1812200824811111111.jpg
:love:

رفتم خونه ي يكي از اين اجنبيا ديواراش رنگش فرق داشت كسي ميدونه چجوري اتاق رو رنگشو عوض كنم؟
نه خریدنی نیست فعلا یه چند تا رنگ وجود داره که منم خونم رو رنگ کردم وقتی PSP باز شود نمیدونم کددوم گزینه بود اما بین گزینه های اول و دوم صفحه اول بود که میتونی رنگ رو عوض کنی حالا من میرم میبینم میام دقیق تر توضیح میدم من فقد الان میشه 1 خونه بزورگ تر خرید ک من رفتم بخرم گفتم بزارم وقتی نسخه اصلی اومد بخرم شاید خونه های بهتری هم اضافه بشه برای همین صبر کردم خونه ای که الان هستش 4 دولار هستش که یه خونه دو طبقه هستش و خیلی هم بزورگ هستش

باید بری از shoping center بخری
:eek:

نه خریدنی نیست فعلا یه چند تا رنگ وجود داره که منم خونم رو رنگ کردم وقتی PSP باز شود نمیدونم کددوم گزینه بود اما بین گزینه های اول و دوم صفحه اول بود که میتونی رنگ رو عوض کنی حالا من میرم میبینم میام دقیق تر توضیح میدم من فقد الان میشه 1 خونه بزورگ تر خرید ک من رفتم بخرم گفتم بزارم وقتی نسخه اصلی اومد بخرم شاید خونه های بهتری هم اضافه بشه برای همین صبر کردم خونه ای که الان هستش 4 دولار هستش که یه خونه دو طبقه هستش و خیلی هم بزورگ هستش
اگه همين لطف بكني ممنونم.كلا اگه كارايي منوهارو هم بگي خوبه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or