هر شب ، ساعت 9 به بعد .سلام
قرار هاتون چه روزهایی و چه ساعتی هست؟
ممکنه ساعت های دیگه هم باشه که اگر من و بچه ها باشیم خوب بازی می کنیم .
هر شب ، ساعت 9 به بعد .سلام
قرار هاتون چه روزهایی و چه ساعتی هست؟
بابا تو دیگه کی هستی هر چه نوب باشه بهتر :biggrin1:تا اعضای تیمت بیان بازی یاد بگیرن 1 سال طول میکشهبچه ها یه کلن ساختم، هر کی میخواد عضو بشه PSN ID اش رو برام پ.خ کنه.
اعضا هر چی بیشتر N00B باشن بهتر ِ.:d

من دارم جوان گرایی می کنم.:biggrin1:بابا تو دیگه کی هستی هر چه نوب باشه بهتر :biggrin1:تا اعضای تیمت بیان بازی یاد بگیرن 1 سال طول میکشه![]()
اره خوبه مثل قدیم که نیست ولی خیلی جالبه به نظر من از کال اف دیوتی بهترهدوستان ببخشید سوالم یکم بی ربطه!:biggrin1:
سرور های این بازی هنوز مثل قبل شلوغ هستند یعنی باز هم اندازه ی قبل طرفدار داره؟؟چون میخوام یه FPS بخرم واسه آنلاین گفتم شاید با اومدن MW2, همه ی FPS بازها به اون رو آوردن!!!:biggrin1:
تو منو ادد کن اگه نشد پر بود ادد لیست بگو تا یه بد بخت رو پاک کنم:biggrin1:سلام دوستان !
من رو هم ادد کنید : Hamed_Soly
منتظرم ...![]()
منو ادد کن تا دستی بیارم سرو گوشتمن حالا که دارم خوب میشم دارم بازیمو عوض میکنم
دوستان فرصت کمه بیاین بازی کنین:
k0o2o0le
O های بزرگ صفر هستند...

به کسب و کار مشغول باشمن دارم جوان گرایی می کنم.:biggrin1:
شما هم اگه نمیخوای بیای تو کلن مانع کسب نشو!:biggrin1:
من الان شدم افیسر کلن چهارم دنیا گفتم یه راهنمایی ازت کنم حد اقل زیر دو ستاره و دو خط نگیر
نه فک نکنم بزار اپدیت بشه من که تا حالا امتحان نکردم 400 هم فک کنم چون ریجن اسیا داری اینجوری بهترین ریجن پال هستش اپدیتش کم هستندوستان من بازی رو تازه خریدم! واسه آنلاین زدن باید به 1.29 آپدیت بشه! آیا راهی هست این رو بپیچونم یا از نت دانلود کنم! آخه نزدیکه 400 میگ هستش

چه اروری میده دوست من بگو تا یه چاره ای کنم برات سرعت اینترنت خوبه :confused: بعدش برای بازی کردن با بچه ها باید ایدی شونو ادد کنیبچه ها من وقتی میخوام وارد warzone شم ارور میده
چیکار باید کنم که بتونم با شما ها بازی کنم؟
آپدیت هم دانلود کردم
بغل اواتورشون زده شده