قرارهای Online در Killzone 2

واقعا دیگه ازدست سرور mw2 خسته شدم بیایید به یاد قدیما دست در دست هم دهیم وکیلزونو کنیم اباد :) باتوجه به اینکه دوستان زیادی به این تایپیک مراجعه میکنند برای psn از بزرگان وقدیمیهای کیلزون تقاضا دارم یه قراری بزارن وچند ساعتی درهفته بشینیم واین شاهکار بزرگو ترتیبشو بدیم :biggrin1:
psn: arshan_ha

دوستان ببخشید سوالم یکم بی ربطه!:biggrin1:
سرور های این بازی هنوز مثل قبل شلوغ هستند یعنی باز هم اندازه ی قبل طرفدار داره؟؟چون میخوام یه FPS بخرم واسه آنلاین گفتم شاید با اومدن MW2, همه ی FPS بازها به اون رو آوردن!!!:biggrin1:

دوستان ببخشید سوالم یکم بی ربطه!:biggrin1:
سرور های این بازی هنوز مثل قبل شلوغ هستند یعنی باز هم اندازه ی قبل طرفدار داره؟؟چون میخوام یه FPS بخرم واسه آنلاین گفتم شاید با اومدن MW2, همه ی FPS بازها به اون رو آوردن!!!:biggrin1:
اره خوبه مثل قدیم که نیست ولی خیلی جالبه به نظر من از کال اف دیوتی بهتره
سلام دوستان !

من رو هم ادد کنید : Hamed_Soly

منتظرم ... :love:
تو منو ادد کن اگه نشد پر بود ادد لیست بگو تا یه بد بخت رو پاک کنم:biggrin1:
من حالا که دارم خوب میشم دارم بازیمو عوض میکنم:دی
دوستان فرصت کمه بیاین بازی کنین:
k0o2o0le
O های بزرگ صفر هستند...
منو ادد کن تا دستی بیارم سرو گوشت:love::love:
من دارم جوان گرایی می کنم.:biggrin1:
شما هم اگه نمیخوای بیای تو کلن مانع کسب نشو!:biggrin1:
به کسب و کار مشغول باش:love:من الان شدم افیسر کلن چهارم دنیا گفتم یه راهنمایی ازت کنم حد اقل زیر دو ستاره و دو خط نگیر:love:

دوستان من بازی رو تازه خریدم! واسه آنلاین زدن باید به 1.29 آپدیت بشه! آیا راهی هست این رو بپیچونم یا از نت دانلود کنم! آخه نزدیکه 400 میگ هستش

دوستان من بازی رو تازه خریدم! واسه آنلاین زدن باید به 1.29 آپدیت بشه! آیا راهی هست این رو بپیچونم یا از نت دانلود کنم! آخه نزدیکه 400 میگ هستش
نه فک نکنم بزار اپدیت بشه من که تا حالا امتحان نکردم 400 هم فک کنم چون ریجن اسیا داری اینجوری بهترین ریجن پال هستش اپدیتش کم هستن:love:
بچه ها من وقتی میخوام وارد warzone شم ارور میده:(
چیکار باید کنم که بتونم با شما ها بازی کنم؟
آپدیت هم دانلود کردم
چه اروری میده دوست من بگو تا یه چاره ای کنم برات سرعت اینترنت خوبه :confused: بعدش برای بازی کردن با بچه ها باید ایدی شونو ادد کنی:love: بغل اواتورشون زده شده;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or