rsoft کاربر سایت Jun 11, 2010 #76 نوشته شده توسط abol_fa: من كيلزون دارم كيلزون بزنيم ؟:smile: بیشتر... killzone رو پایم. بعد بازیه فرانسه خوبه؟
نوشته شده توسط abol_fa: من كيلزون دارم كيلزون بزنيم ؟:smile: بیشتر... killzone رو پایم. بعد بازیه فرانسه خوبه؟
A amirff کاربر سایت Jun 13, 2010 #77 کسی آی وی بازی میکنه فردا ساعت 7:30 کسایی که آی وی بازی میکنن آیدی من اون گوشه نوشته شده برای احتیات می نویسم(amirffmmm)
کسی آی وی بازی میکنه فردا ساعت 7:30 کسایی که آی وی بازی میکنن آیدی من اون گوشه نوشته شده برای احتیات می نویسم(amirffmmm)
parhamjj کاربر سایت Jun 15, 2010 #78 id psn man parhamjj hast har ki khast mano friend kone ta too modern warefare ve red dead bazi konim
Ἁlireza کاربر سایت Jun 16, 2010 #81 نوشته شده توسط Barran: کیا پایه مادرن وارفیر هستن؟ ساعت تعیین کنید بیشتر... تاپیکش هست ! همونجا قرار بذار همه میان !
نوشته شده توسط Barran: کیا پایه مادرن وارفیر هستن؟ ساعت تعیین کنید بیشتر... تاپیکش هست ! همونجا قرار بذار همه میان !
Captain_Black کاربر سایت Jun 28, 2010 #85 آقا منم هستم :d:d:d PSN ID: ARMAN47 هم Uncharted 2 و MAG و KZ2 هستم. البته الان PS3 ام YLOD شده تا چند روز دیگه دوباره میام.
آقا منم هستم :d:d:d PSN ID: ARMAN47 هم Uncharted 2 و MAG و KZ2 هستم. البته الان PS3 ام YLOD شده تا چند روز دیگه دوباره میام.
T tommy vercetti کاربر سایت Jun 29, 2010 #86 سلام بچه ها من هر شب uncharted هستم ... ساعت تعیین کنین با هم یه دست بزنیم !! ID من هم اینه : nationalist7
سلام بچه ها من هر شب uncharted هستم ... ساعت تعیین کنین با هم یه دست بزنیم !! ID من هم اینه : nationalist7
T tommy vercetti کاربر سایت Jun 30, 2010 #87 بچه ها ... بازی بدون ایرانیا اصلاً حال نمیده ... هیچ کس نبود ؟؟؟ ( من شب از ساعت 3 تا 7 هستم )
Barran کاربر سایت Jun 30, 2010 #88 نوشته شده توسط rsoft: هر کی پایست امشب ساعت 10 بیاد Uncharted 2 بزنیم.به دوستاتونم بگین بیشتر... هذا عجیب جدا uncharted 2 شبکه هم میشه؟:-o:-o:-o
نوشته شده توسط rsoft: هر کی پایست امشب ساعت 10 بیاد Uncharted 2 بزنیم.به دوستاتونم بگین بیشتر... هذا عجیب جدا uncharted 2 شبکه هم میشه؟:-o:-o:-o
poyan_360 کاربر سایت Jun 30, 2010 #89 نوشته شده توسط tommy vercetti: بچه ها ... بازی بدون ایرانیا اصلاً حال نمیده ... هیچ کس نبود ؟؟؟ ( من شب از ساعت 3 تا 7 هستم ) بیشتر... سلام ما هستیم شما نیستین!!!:d
نوشته شده توسط tommy vercetti: بچه ها ... بازی بدون ایرانیا اصلاً حال نمیده ... هیچ کس نبود ؟؟؟ ( من شب از ساعت 3 تا 7 هستم ) بیشتر... سلام ما هستیم شما نیستین!!!:d
T tommy vercetti کاربر سایت Jun 30, 2010 #90 نوشته شده توسط poyan_360: سلام ما هستیم شما نیستین!!!:d بیشتر... شرمنده ... دیشب بعد نیم ساعت دیدم حال نمیده خاموش کردم ... امشب 3 تا 7 هستی یه دست بزنیم روشن شیم:d ؟؟؟
نوشته شده توسط poyan_360: سلام ما هستیم شما نیستین!!!:d بیشتر... شرمنده ... دیشب بعد نیم ساعت دیدم حال نمیده خاموش کردم ... امشب 3 تا 7 هستی یه دست بزنیم روشن شیم:d ؟؟؟