آقایان منم برای ای بازیها ادد کنین fifa14-COD:MW3-COD:BlackOps-GTA V
اینم آی دی:hamedfb
اگه میشه یه نفر یه راهنمایی بکنه من هر موقع میرم مولتی بلک اوپس1 بازی بکنم هرچه سرچ میزنم هیچکس برام پیدا نمکنه فقط دو دفعه تا 100% میره بعد دیگه نمیره مینویسه باید منتظر وایسای تا چند نفر دیگه هم بیان منم خیلی صبر میکردم ولی هیچکس پیداش نمیشد اگه میشه یه کمکی راهنمایی بکنین ممنون
وقتی کسی نمیاد حتما سرورهاش خلوته و دیگه کسی بازیش نمیکنه
یا اینکه سروری که انتخاب میکنی خلوته کسی توش نیست ریجن بازیت چیه
نه داداش خلوت نیست چون رفیقم وقتی میره تو بازی سرچ میزنه خیلی راحت به سروراش وصل میشه ولی منه اصلا به سروراش وصل نمکنه دستگاهم هم کپی خوره اوریج نیست که با سی دی بازی کنم بدانم ریجن چنده بازم اگه راهی هست که کمک کنی ممنون میشم
پینگت بالاست .یه چند باری بزنی پیدا میکنه(البته به مودی که سرچ میزنی خیلی بستگی داره)
تمام مودهای انتخاب کردم برای هیچکدام حتی یه نفر پیدا نمکنه
تمام مودهای انتخاب کردم برای هیچکدام حتی یه نفر پیدا نمکنه
نسخه ات چند گیگه ؟؟ اگه کپی که احتمالا از اون مدل هایی گرفتی که فشرده شده و قسمت مولتی پلیرش حذف شده که حجم بازی بیاد پایین ( میتونی تو قسمت آنلاین و سرور انتخاب کردن بری ولی واست کسی رو پیدا نمیکنه و اجازه هم نمیده داخل بازی شی) اینا مدل بازی هایی که قسمت مولتی پلیرش از گیم حذف شده احتمال زیاد...
منم همین مشکل رو تو بلک اپس 2 دارم.اورجینالم بازی میکنم.دیسک و اکانت ریجن 2 هست.پینگمم با 4224 200 تا 250 هست.میخام انلاین بازی کنم هیچ کی پیدا نمیکنه.ممنون میشم راهنمایی کنید.