mskm82
کاربر سایت
اره من هستم کی بزنیم ؟
با سلام به همه بچه های فروم ...
من مارمولک ام ...
بازی کال آف مدرن 3 میزنم ...الان میخوام قرار بزاریم که سرور میسازم از بچه های فروم هر کی دوست داشت آیدی میدم و یا شماره میدم و آیدیتونو واسم اس ام اس کنید تا ادد کنم تا یه سرور کاملاً ایرانی در کنار هم داشته باشیم ...
شماره ام 09189269618 آیدیتونو واسم اس ام اس کنید تا ادد کنم ..
marmolak_dializi اینم psn منه هر کی هم خواست میتونه منو ادد کنه و پیام بده هرکی ادد کرد یا درخواست ادد فرستاد بهم اس ام اس بده ممنون...
خب حالا ساعات بازی: ...
هر روز ظهر ساعت 2 تا 5 عصر ....
هر شب ساعت 11 ( چون بیشتر سریال ها هم اون موقع داده و تموم شده ) تا 4 صبح الی بیشتر هر کی خوابش نمیاد تا صبح پایه ایم ...
پس از دوستان عزیز خواهش میشه یا به شماره ام آیدیتونو اس ام اس کنید یا از توی پلی استیشن به آیدیم پیام بدین ...
خواهشن اینم بگم که هر روز یا هر شب حضور و غیاب میشه پس سعی کنید هر روز باشید چون به امید خدا از اونایی که بازیشون خوب هست تیم انتخاب میشه و با کشور های خارجی میتونیم مسسابقه بدیم ...
با تشکر از همه دوستان مارمولک
سرور ساخته شده و آماده بازی کردنه ( یارگیری شروع شده هرکی اومد و خواست بازی کنه قبلش بهم اس بده واسه حضور و غیاب )
من میزنم میای بازی کنیم؟دوستان socom special forces کسی نمیزنه؟
hamed_mpلیست اعضا فعلی :
marmolak_dializi
robinhood1989
deltastatic
javad2012
دوستان هر کی پایه کیل زون 2 هست بیاد بازی کنیم بدجوری الان داره به من حال میده ایدیم هم هست هر کی پایه بود ادد کنه
من دارم ولی تو سرورا نمیتونم برم !!!!
والا فعلا اینترنت مشکل داره من هم با کابل امتحان کردم و هم با وایرلیس
ها نه صبر کن ببینم اینکاری داره با وایرلیس جواب میده و با لن نه عجیبه بزار ببینم میتوانم برم توی کیل زون 2 یا نه و ایدتو هم ادد میکنم خدایش خیلی احتیاج دارم یه یکی که کمکم کنه توی کیل زون 2 اون لعنتی های خارجی خیلی برای خودشون کلاس میزارند والا