M Miniature Rose A Poor Man's Rose کاربر سایت Jan 8, 2010 #31 نوشته شده توسط meysam_8070: کمبات یه بازر من ارزو به دل موندم بازیش کنم سرور هاش خرابه ضعیفه بیشتر... ناراحت نباش عزیز بیا با هم بازی می کنیم هم تروفی میگیریم هم حال می کنیم هم همدیگرو ضایع می کنیم ناراحت نباش
نوشته شده توسط meysam_8070: کمبات یه بازر من ارزو به دل موندم بازیش کنم سرور هاش خرابه ضعیفه بیشتر... ناراحت نباش عزیز بیا با هم بازی می کنیم هم تروفی میگیریم هم حال می کنیم هم همدیگرو ضایع می کنیم ناراحت نباش
Old Hero کاربر سایت Jan 27, 2010 #34 سلام کسی هست Tekken 6 رو آنلاین بزنیم؟ PSN ID:Meysam1990 روز و ساعت اشو بگید؟
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Feb 10, 2010 #35 منم هستم تکن 6 متال گیر 4 و کیل زون2 و resident5 و litttle big planet هستم فقط شب ها میتوانم بیام حالا بستگی داره که هر کدام از بچه ها اول بهم گفت من اون بازی را باهاش انجام میدم:biggrin1:
منم هستم تکن 6 متال گیر 4 و کیل زون2 و resident5 و litttle big planet هستم فقط شب ها میتوانم بیام حالا بستگی داره که هر کدام از بچه ها اول بهم گفت من اون بازی را باهاش انجام میدم:biggrin1:
se.phi.roth Give Me More Powerrr کاربر سایت Feb 11, 2010 #38 فعلا اینترنت مالیده اصلا من نتوانستم تکن بازی کنم هی گیر میذه اه اه اه تا ببینم 2 یا 3 روزه دیگه درست نمیشه
فعلا اینترنت مالیده اصلا من نتوانستم تکن بازی کنم هی گیر میذه اه اه اه تا ببینم 2 یا 3 روزه دیگه درست نمیشه
F ffarshad کاربر سایت Feb 28, 2010 #41 سلام من با تمام وجود خواهش میکنم یک نفر منو به جمع دوستانش اضافه کنه بابا ایرانی پیدا نمیشه اسم ایدی من هست farshad-infamos
سلام من با تمام وجود خواهش میکنم یک نفر منو به جمع دوستانش اضافه کنه بابا ایرانی پیدا نمیشه اسم ایدی من هست farshad-infamos
™Meysam کاربر سایت Feb 28, 2010 #42 نوشته شده توسط ffarshad: سلام من با تمام وجود خواهش میکنم یک نفر منو به جمع دوستانش اضافه کنه بابا ایرانی پیدا نمیشه اسم ایدی من هست farshad-infamos بیشتر... دوست من من جا ندارم :biggrin1: پیامکی بده تا یادم نره یکی رو پاک کنم تو رو بزارم جاش تا تو هم از تنهایی در بیایی این ای دی منه meysam_GOW
نوشته شده توسط ffarshad: سلام من با تمام وجود خواهش میکنم یک نفر منو به جمع دوستانش اضافه کنه بابا ایرانی پیدا نمیشه اسم ایدی من هست farshad-infamos بیشتر... دوست من من جا ندارم :biggrin1: پیامکی بده تا یادم نره یکی رو پاک کنم تو رو بزارم جاش تا تو هم از تنهایی در بیایی این ای دی منه meysam_GOW
S soli xbox کاربر سایت Mar 9, 2010 #44 نوشته شده توسط mhk123: pes2010 psn id : FALOODESHIRAZI بیشتر... قیمتش چنده رفیق
mr.bears کاربر سایت Mar 10, 2010 #45 bad company 2 mw2 کسی خواست بزنیم یه خبر بده. این هم ID من: A--FIREMAN