M mohammad_funny کاربر سایت Jan 12, 2012 #379 [h=3] Dead Nation کسی هست بزنیم ادد کنید[/h]MEYSAM_GOW [h=3][/h]
hamedfc کاربر سایت Jan 13, 2012 #380 من این سه تا بازی هستم pes2011 red dead redemption red dead redemption:undead nightmare آخرین ویرایش: Jan 17, 2012
JAvAD14 کاربر سایت Jan 13, 2012 #381 برای انچارتد ادد کنین مردم انقدر با خارجی ها باذی کردم راستی اسم کلنو تو انچارتد بزاری ایران تاثییر داره؟؟
برای انچارتد ادد کنین مردم انقدر با خارجی ها باذی کردم راستی اسم کلنو تو انچارتد بزاری ایران تاثییر داره؟؟
honestbud کاربر سایت Jan 13, 2012 #382 نوشته شده توسط hamedfc: red dead کسی نیست؟ بیشتر... چرا آقا ما هستیم.چند تا پست عقب تر احتمالا گفته بودم اما به هر حال honestbud ادد کنید
نوشته شده توسط hamedfc: red dead کسی نیست؟ بیشتر... چرا آقا ما هستیم.چند تا پست عقب تر احتمالا گفته بودم اما به هر حال honestbud ادد کنید
JAvAD14 کاربر سایت Jan 16, 2012 #387 سلام این بازی مدرن وارفر 3 چطوری هست انلاینش راحت میشه ایرانی هارو پیدا کرد؟یا نه مثل بقیه باید با خارجی ها بازی کنیم
سلام این بازی مدرن وارفر 3 چطوری هست انلاینش راحت میشه ایرانی هارو پیدا کرد؟یا نه مثل بقیه باید با خارجی ها بازی کنیم
DeanAmbrose کاربر سایت Jan 17, 2012 #389 نوشته شده توسط *CATALAN*: دوستان کسی هست مدال بزنیم اینم ایدیمهM-FCB-M بیشتر... مدال هنوز کسی میزنه؟ سروراش خالی نیست؟
نوشته شده توسط *CATALAN*: دوستان کسی هست مدال بزنیم اینم ایدیمهM-FCB-M بیشتر... مدال هنوز کسی میزنه؟ سروراش خالی نیست؟
*CATALAN* کاربر سایت Jan 17, 2012 #390 نوشته شده توسط Sheamus: مدال هنوز کسی میزنه؟ سروراش خالی نیست؟ بیشتر... اره بازی میکنند . نه خالی نیست
نوشته شده توسط Sheamus: مدال هنوز کسی میزنه؟ سروراش خالی نیست؟ بیشتر... اره بازی میکنند . نه خالی نیست