Snake Solid کاربر سایت Nov 23, 2011 #334 من سوار تانک و ماشین شدم ولی هواپیما نه هنوز,ولی می تونی سوارس بشی
moj1370 کاربر سایت Nov 24, 2011 #336 کمک ----------------------- من نو آنلاین بازی کردن آنچارتد 3 مشکل دارم لصفا کمک کنید تا حالا تو بقیه بازی ها مشکل نداشتم با پینگ 270-260 و سرعت 512 که سرعت دانلود ام 50 به بالا وسط باز علامت کانکت میاد وسط بازی هی علامت میاد واسه چند ثانیه فریز میشه
کمک ----------------------- من نو آنلاین بازی کردن آنچارتد 3 مشکل دارم لصفا کمک کنید تا حالا تو بقیه بازی ها مشکل نداشتم با پینگ 270-260 و سرعت 512 که سرعت دانلود ام 50 به بالا وسط باز علامت کانکت میاد وسط بازی هی علامت میاد واسه چند ثانیه فریز میشه
stevejobs کاربر سایت Nov 30, 2011 #338 بچه ها کسی نحوه ی گروهی بازی کردن fifa 12 رو می دونه.لطفا توضیح بدید.
mohamada کاربر سایت Nov 30, 2011 #339 سلام به همه من شهرستانی هستم و نمی تونم بازی ارجینال بگیرم لطفا یکی بگه که سایتی وجود نداره برای خرید اینترنتی ممنون میشم یکی کمک کنه
سلام به همه من شهرستانی هستم و نمی تونم بازی ارجینال بگیرم لطفا یکی بگه که سایتی وجود نداره برای خرید اینترنتی ممنون میشم یکی کمک کنه
ARTiCiX Gold User Nov 30, 2011 #340 نوشته شده توسط mohamada: سلام به همه من شهرستانی هستم و نمی تونم بازی ارجینال بگیرم لطفا یکی بگه که سایتی وجود نداره برای خرید اینترنتی ممنون میشم یکی کمک کنه بیشتر... با این که جای این سوال اینجا نیست ولی بهترین فروشگاه رو بهت معرفی میکنم همه فکر کنم تا الان DC رو میشناسن DC
نوشته شده توسط mohamada: سلام به همه من شهرستانی هستم و نمی تونم بازی ارجینال بگیرم لطفا یکی بگه که سایتی وجود نداره برای خرید اینترنتی ممنون میشم یکی کمک کنه بیشتر... با این که جای این سوال اینجا نیست ولی بهترین فروشگاه رو بهت معرفی میکنم همه فکر کنم تا الان DC رو میشناسن DC
mohamada کاربر سایت Dec 1, 2011 #341 نوشته شده توسط |_ELITE_|: با این که جای این سوال اینجا نیست ولی بهترین فروشگاه رو بهت معرفی میکنم همه فکر کنم تا الان DC رو میشناسن DC بیشتر... دست درد نکنه ممنون
نوشته شده توسط |_ELITE_|: با این که جای این سوال اینجا نیست ولی بهترین فروشگاه رو بهت معرفی میکنم همه فکر کنم تا الان DC رو میشناسن DC بیشتر... دست درد نکنه ممنون
Snake Solid کاربر سایت Dec 2, 2011 #342 نوشته شده توسط mohamada: سلام به همه من شهرستانی هستم و نمی تونم بازی ارجینال بگیرم لطفا یکی بگه که سایتی وجود نداره برای خرید اینترنتی ممنون میشم یکی کمک کنه بیشتر... fhjkhjkh
نوشته شده توسط mohamada: سلام به همه من شهرستانی هستم و نمی تونم بازی ارجینال بگیرم لطفا یکی بگه که سایتی وجود نداره برای خرید اینترنتی ممنون میشم یکی کمک کنه بیشتر... fhjkhjkh
S soroosh_shssh کاربر سایت Dec 5, 2011 #344 دوستانی که اهل پوکر هستن من را Add کنند تا در PlayStation Home پوکر بازی کنیم