bahramffx دو حلقه کاربر سایت Oct 9, 2013 #94 سلام اگه هنوز کسی هست :d ادد کنین یا ادد کردیم اکسپت کنین bahrampsvita
si.armin کاربر سایت Oct 12, 2013 #97 دوستان این ورتا تنیس 4 خودمون رو انلاین زدم اصلا لگ نداشت سروراش عالیه (یکی دوباره یه مشکل خیلی خیلی جزئی لگ کیک اتفاق افتاد ((خیلی جزئی!)) ) منم قبلا اکانتم چیز دیگه ایی بود اکانت جدید ساختم dr--games
دوستان این ورتا تنیس 4 خودمون رو انلاین زدم اصلا لگ نداشت سروراش عالیه (یکی دوباره یه مشکل خیلی خیلی جزئی لگ کیک اتفاق افتاد ((خیلی جزئی!)) ) منم قبلا اکانتم چیز دیگه ایی بود اکانت جدید ساختم dr--games
Abadan-Game کاربر سایت Dec 1, 2013 #98 دوستان بعد از منفجر شدن اکانت قبلیم...این جدیده رو ادد کنید: Sajjad_Imanian01
Amin_Evil_Dead کاربر سایت Dec 1, 2013 #99 سلام من هم دنبال چنتا دوست پایه گیم هستم اینم آیدیم ادد کنین دمه همتونم گررررررم : Amin_Evil_Dead مرسی ...:bighug::d
سلام من هم دنبال چنتا دوست پایه گیم هستم اینم آیدیم ادد کنین دمه همتونم گررررررم : Amin_Evil_Dead مرسی ...:bighug::d
si.armin کاربر سایت Dec 3, 2013 #100 اقا یه تروفی a1 ورتا تنیس مونده تا پلات بشه یه بنده خدایی بیاد من سریع این تروفی رو بگیرم .... Spoiler: پنهان امروز با یه عربه بازی می کردم قبل پخش امتیازا می رفت بیرون کلا زورش گرفته بود یعنی خدا وکیلی اگر میشد پیام دلخواه فرستاد .... می گفتم
اقا یه تروفی a1 ورتا تنیس مونده تا پلات بشه یه بنده خدایی بیاد من سریع این تروفی رو بگیرم .... Spoiler: پنهان امروز با یه عربه بازی می کردم قبل پخش امتیازا می رفت بیرون کلا زورش گرفته بود یعنی خدا وکیلی اگر میشد پیام دلخواه فرستاد .... می گفتم
rosgod کاربر سایت Dec 17, 2013 #101 من دارم سلول ساکروفایس رو دانلود میکنم اگه کسی پایه هست بگه که انلاین بزنیم:d
Omid Zaraki کاربر سایت Jan 3, 2014 #102 منم پایه مالتی ام برا گیم های زیر Dead Or Alive 5 Marvel VS Capcom 3 Street Fighter X Tekken PlayStation Allstars Dragon's Crown اینم آی دی : Omid_Zaraki
منم پایه مالتی ام برا گیم های زیر Dead Or Alive 5 Marvel VS Capcom 3 Street Fighter X Tekken PlayStation Allstars Dragon's Crown اینم آی دی : Omid_Zaraki