Elyas sun کاربر سایت Sep 5, 2012 #64 دوستان منم فیفا رو هستم-ولی واسه اینکه دوستان همین سایتو پیدا کنم بگین تو کدوم لیگ بیام و چه ساعتی؟ ID:Elyas-sun
دوستان منم فیفا رو هستم-ولی واسه اینکه دوستان همین سایتو پیدا کنم بگین تو کدوم لیگ بیام و چه ساعتی؟ ID:Elyas-sun
kakero youga کاربر سایت Sep 5, 2012 #65 دوستان من فعلا فقط آنچارتد و متال گیر رو دارم، اما به هر حال این آی دی منه: reza_of_persia
nimaprince کاربر فعال بخش مطبوعات و دنیای بازی کاربر سایت Sep 21, 2012 #70 سلام علیکم nimaprince هستم در خدمتتون فعلا آنچارتد دارم ولی به زودی یه عالمه بازی جدید میخرم و پایه هستم البته بیشتر شب ها هستم چون سر کار هستم و بعدش تمرین دارم
سلام علیکم nimaprince هستم در خدمتتون فعلا آنچارتد دارم ولی به زودی یه عالمه بازی جدید میخرم و پایه هستم البته بیشتر شب ها هستم چون سر کار هستم و بعدش تمرین دارم
Stony کاربر سایت Dec 14, 2012 #71 سلام منم هستم اما فقط ninja guide رو دارم این بازی رو میشه انلاین بازی کرد؟ id:Fertax78
A AhN کاربر سایت Dec 27, 2012 #73 باسلام اما فکر کنم تو بخش پارتی ویتا هم جمع بشیم خیلی خوبه ... فقط کاش دوستان قوانین پارتی رو بدونن : مهم ترینش : حرف بدی نزنیم چون همه هندزفری نمیزارن ...
باسلام اما فکر کنم تو بخش پارتی ویتا هم جمع بشیم خیلی خوبه ... فقط کاش دوستان قوانین پارتی رو بدونن : مهم ترینش : حرف بدی نزنیم چون همه هندزفری نمیزارن ...