قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای (Two Step Verification) به PSN اضافه شد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
سرانجام پس از مدت‌ها قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای یا همان Two Step Verification برای اکانت‌های PSN که از امنیت پایینی برخوردار هستند اضافه شد. با استفاده از این قابلیت شما میتوانید شماره تلفن همراه خود را به اکانت PSN اضافه کرده و از آن برای تایید هویت ورد به اکانت خود استفاده کنید و در نتیجه از اکانتی با امنیت بالاتر برخوردار باشید.

این قابلیت فعلا برای اکانتهای استرالیا فعال است

برای تست و آموزش یک اکانت استرالیا ساختم. وقتی وارد اکانت میشوید در بخش Security با گزینه Tow Step Verification مواجه میشوید.

1.png

پس از کلیک بر روی گزینه OK به صفحه جدیدی فرستاده شده و باید User و Password اکانت خود را وارد کنید. در صفحه جدید باید شماره تلفن همراه خود را ثبت کرده و پس از دریافت کد تایید از طریق پیامک و وارد کردن آن گزینه Two Step را فعال کرده و دوباره کد تایید جدیدی برای شما ارسال میشود که پس از تایید قابلیت تایید دو مرحله ای برای شما فعال میشود.

7.png

از این به بعد هر بار که بخواهید از طریق سایت به اکانت خود وارد شوید باید کد تایید فرستاده شده به تلفن همراه را وارد کنید.

9.png

با خود کنسول هم تست کردم و باید از طریق کنسول هم کد ارسال شده به تلفن همراه خود را وارد کنید

20160816_143417.jpg

این قابلیت هنوز برای اکانتهای دیگر مناطق فعال نشده. در تصویر زیر میتوانید ببینید که شماره همراه برای اکانت اصلی خودم که ریجن 1 هست فعال شده ولی هنوز گزینه Two Step غیر فعال است

8.png

آپدیت (1395/6/4) :

قابلیت تایید هویت دومرحله‌ای به اکانتهای دیگر مناطق اضافه شد و میتوانید اکنون به اکانت خود اضافه کنید.

آخرین ویرایش:
اونایی که میگن استفاده از این اکانت ها، ضرری به صاحب اکانت نمیزنه خیلی هاشون به خاطر اینکه نمیدونن قضیه چی به چیه، این حرف رو میزنن. خوبه که اول کامل متوجه بشیم قضیه این اکانت ها چیه بعد راجبش حکم صادر کنیم.

همه این اکانت ها به خاطر استفاده از پسورد آسون یا پسوردهای لو رفته از دیگر سایت ها، هک میشن. اولین کاری که جناب دزد اکانت انجام میده، اینه که میره از طریق سایت سونی تمام کنسول های صاحب اکانت رو deactivate میکنه و اگر صاحب اکانت تو اکانتش اطلاعات کردیت کارت یا paypal ـش ثبت شده باشه، دزد محترم سریع شروع میکنه چندتا بازی با استفاده از اون کردیت کارت میخره و وارد اکانت میکنه. بعد هم این اکانت های دزدی رو از طریق سایت های غیر قانونی به فروش میذارن. این فروشندهای ایرانی هم از همین طریق اکانت ها رو میخرن و به شما میفروشن.

تا اینجا صاحب اکانت هم اکانت primary ـش رو روی PS4 از دست داده هم احتمالا چند صد دلار از حساب بانکیش دزدی شده. حالا تنها چاره ای هم که داره اینه که 6 ماه صبر کنه تا بتونه باز دوباره از طریق سایت سونی دستگاه ها رو deactivate کنه. (فقط هر 6 ماه یه بار میشه این کارو کرد) و اکانت primary ـش رو دوباره بدست بگیره، که در این صورت اون مقدار پول دزیده شده از حساب بانکیش باز نمیگرده. یا اینکه از طریق بانکش اقدام کنه و پولش رو پس بگیره که در این صورت سونی کاملا اکانت PSN ـش رو بن میکنه و این همه بازی که قبلا خریده بود به فنا میره. در هر دو صورت صاحب اکانت ضرر هنگفتی متحمل شده. اینکه ایمیل میزنیم به سونی و اکانت رو پس میگیریم و فلان هم خیال واحی هست چون سونی هیچ مسئولیتی رو راجب این قضیه قبول نمیکنه. ندونسته الکی حرف نزنیم.

در آخر شما نمیدونین قبل از اینکه اکانت دست شما برسه چه بلایی سر صاحب اکانتش آوردن، لطفا الکی برای خودتون توجیه نکنید که صاحب اکانت ضرری نکرده. ( اشتراک اجباری و این جور چرندیات.)

پایرسی با دزدی فرق داره :D ویندوز دزدی کسی نمیکنه :D (2)
واقعا فهمیدنش اینقدر سخته .شما میری سی دی ویندوز یکی دیگه چه قانونی چه کرکی از خونش بدزدی؟؟؟؟؟که حالا اکانت و بازی های یه نفر دیگه رو استفاده کنی دزدی نیست؟؟؟؟
واقعا اطلاعات این تاپیک چقدر مفیده صرف کافر بودن و پول برای مال دزدی دادن دلیل میشه که ما وارد اکانت یه نفر که میتونه ایرانی هم باشه بشیم از مالش سواستفاده کنیم به به.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: bayern_vahid
اونایی که میگن استفاده از این اکانت ها، ضرری به صاحب اکانت نمیزنه خیلی هاشون به خاطر اینکه نمیدونن قضیه چی به چیه، این حرف رو میزنن. خوبه که اول کامل متوجه بشیم قضیه این اکانت ها چیه بعد راجبش حکم صادر کنیم.

همه این اکانت ها به خاطر استفاده از پسورد آسون یا پسوردهای لو رفته از دیگر سایت ها، هک میشن. اولین کاری که جناب دزد اکانت انجام میده، اینه که میره از طریق سایت سونی تمام کنسول های صاحب اکانت رو deactivate میکنه و اگر صاحب اکانت تو اکانتش اطلاعات کردیت کارت یا paypal ـش ثبت شده باشه، دزد محترم سریع شروع میکنه چندتا بازی با استفاده از اون کردیت کارت میخره و وارد اکانت میکنه. بعد هم این اکانت های دزدی رو از طریق سایت های غیر قانونی به فروش میذارن. این فروشندهای ایرانی هم از همین طریق اکانت ها رو میخرن و به شما میفروشن.

تا اینجا صاحب اکانت هم اکانت primary ـش رو روی PS4 از دست داده هم احتمالا چند صد دلار از حساب بانکیش دزدی شده. حالا تنها چاره ای هم که داره اینه که 6 ماه صبر کنه تا بتونه باز دوباره از طریق سایت سونی دستگاه ها رو deactivate کنه. (فقط هر 6 ماه یه بار میشه این کارو کرد) و اکانت primary ـش رو دوباره بدست بگیره، که در این صورت اون مقدار پول دزیده شده از حساب بانکیش باز نمیگرده. یا اینکه از طریق بانکش اقدام کنه و پولش رو پس بگیره که در این صورت سونی کاملا اکانت PSN ـش رو بن میکنه و این همه بازی که قبلا خریده بود به فنا میره. در هر دو صورت صاحب اکانت ضرر هنگفتی متحمل شده. اینکه ایمیل میزنیم به سونی و اکانت رو پس میگیریم و فلان هم خیال واحی هست چون سونی هیچ مسئولیتی رو راجب این قضیه قبول نمیکنه. ندونسته الکی حرف نزنیم.

در آخر شما نمیدونین قبل از اینکه اکانت دست شما برسه چه بلایی سر صاحب اکانتش آوردن، لطفا الکی برای خودتون توجیه نکنید که صاحب اکانت ضرری نکرده. ( اشتراک اجباری و این جور چرندیات.)
نصفی از حرفات اشتباه هست
تنها این قسمت از حرفت درسته (تا اینجا صاحب اکانت هم اکانت primary ـش رو روی PS4 از دست داده)
در مورد این اکانت ها این اکانت توسط خود ایران ها هک میشه

اونوقت شما از کپی استفاده میکنی دزدی نیست؟
شما چطوز این وتوجیه میکنید استفاده از مال یه شرکت که حداقل 300نفر یا بیشتر هستند استفاده م میکنید اینو توجیه می کنید اما استفاده از اکانتی که ضرری نمیرسون صدتا دلیل میارید که دزدی هست؟
این چه نوع دزدی هست که صاجب اکانت هم میتونه ازش استفاده کنه؟
این چه دزدی هست که بابتش پول می گیرند؟
من نمیگم این کار اشکال نداره ولی در برابر کپی رایت این روش بهتره هست
اون بسته به شرایط کشور هست که مجبورم ویندوز کرکی استفاده کنم برفرض!وگرنه وقتی دارم پول بازی اوریجینال میدم شرایط کشور درست بود ویندوز و صدتا چیز دیگم پول اوریجینالشو میدادم که بتونم از شرایطشم استفاده کنم!مایه دارم نیستم که باز یه عده انگ بزنن به ادم ولی همون ذره ای هم که دارم درست خرجش میکنم.
بعدشم اکانت بازی فرق داره!اولا اینکه اون اکانتی که شما ازش دزدی میکنی بودجه یه کمپانی 300 نفره رو نداره یکیه مثل بقیه یا بدتر یا بهتر!دوما بازی اوریجینال الان هست میتونی با قیمت خوب چه فیزیکی چه دیجیتالی بخری بهونه ای نیست براش!
مثل اینه شما صاحب خونه باشید من وقتی شما خونه نیستی بیام از امکانات خونت استفاده کنم وقتیم اومدی برم حالا یا میفهمی یا نمیفهمی!صاحب اکانتم احمق نیست میفهمه بالاخره!این همه تو سایت سونی شکایت شده اونا فضایین؟
شما اکانتی که طرف 200 دلار خرجش میکنه با 20 تومن صاحب میشی این حرفه واقعا؟پول میدی پای اکانت ولی 1 دهم پولی که اون بدبخت خرج کرده
اینقدر که برای شما راحته استفاده یا قضاوت درباره اکانت های دیگه پس اکانتتو شما هم به بقیه بده ضرری نداره که!هم شما میتونی ازش استفاده کنی هم بقیه لذتم میبرن تشکرم میکنن ازت!میدی؟مشخصه نه همیشه ما حاظریم بقیه هر بلایی سرشون اومد بیاد ولی ما خودمون مهمیم فقط!

دوما بازی اوریجینال الان هست میتونی با قیمت خوب چه فیزیکی چه دیجیتالی بخری بهونه ای نیست براش!
!

دقیقن همین طوره علاوه بر اینکه نسخه ی فیزیکی بازی ها قابل تهیه هست (و بعد از مدتی ، حتی نو هم افت قیمت مناسب پیدا میکنه) الآن براحتی میشه از اینترنت گیفت های ps store رو تهیه کرد و هر چی رو که بخوای بخری (درسته بخاطر اختلافات ارزی هزینه ها سنگین هست ولی نایاب نیست) اما چیزی مثل ویندوز و نرم افزار های کامپیوتری رو من یادمه اون قدیم ها (10-12 سال پیش) حتی خیلی از ماها بخاطر سن پایینی که داشتیم فرق کرک و هک و اورجینال رو هم نمیدونستیم! و تهیه ی محصولات اورجینال سخت تر از الآن بود و اینترنت محدود تر بود امکان خرید گیفت و لاینسس که الآن از سایت های معتبر راحت میشه خرید نبود (یا اگر هم بوده به اندازه ی حالا نبوده)

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگر اکانت های هکی دزدی محسوب میشه ( که یقیناً دزدی محسوب میشه) ویندوز و باقی محصولات دیجیتالی که روی سیستم هامون و حتی برنامه های مود شده روی گوشی هامون استفاده میکنیم هم دزدیه چون حق یک نفری رو خوردیم. اینکه بگیم این اکانت دزدیه ولی آون دزدی نیس یا برعکس چرت محضه! و اینکه حالا یکسری اینطوری داغ میکنند نود در صد روی همین 360 گونی گونی بازی کپی داشتند! و حتی باهاش آنلاین هم میزدند و بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنند! یا بازیهای ps3 که کپی میکردند روی هارد مفته! و حتی قبل ترش روی کنسول های قدیمی تر و یا پی سی که همیشه کرک و پایرت بوده. نمیخوام توجیح کنم کاره کسی رو ولیکن همون چیزی که باعث میشده شما تا همین سه چهار سال پیس پایرت کنی، دلیل هکی بازی کردن خیلی ها در زمان حاله. حساب آون کسایی که خارج از کشور زندگی میکنند هم فرق داره.
برای دوستانی که واقعا از لحاظ شرعی و اخلاقی دوست ندارند دزدی کنند میتونند با استفاده از یک شریک برای خرید بازیهای دیجیتالی اقدام کنند و از تخفیفات لذت ببرند. همین چند وقت پیش بتمن روی Ps4 شده بود ده دلار که با یک شریک بخرید براتون فقط پونزده هزار تومن می افته و یا رینبو نسخه گلد سی دلار شده بود که شریکی نفری پنجاه تومن در میاد .و جدا از آون برای بازیهای جدید در زمان لانچ فقط کافیه نفری زیره صد هزار تومن هزینه کنید.حالا روی استیم و وان تخفیفات قوی تری وجود داره.

اون بسته به شرایط کشور هست که مجبورم ویندوز کرکی استفاده کنم برفرض!وگرنه وقتی دارم پول بازی اوریجینال میدم شرایط کشور درست بود ویندوز و صدتا چیز دیگم پول اوریجینالشو میدادم که بتونم از شرایطشم استفاده کنم!مایه دارم نیستم که باز یه عده انگ بزنن به ادم ولی همون ذره ای هم که دارم درست خرجش میکنم.
بعدشم اکانت بازی فرق داره!اولا اینکه اون اکانتی که شما ازش دزدی میکنی بودجه یه کمپانی 300 نفره رو نداره یکیه مثل بقیه یا بدتر یا بهتر!دوما بازی اوریجینال الان هست میتونی با قیمت خوب چه فیزیکی چه دیجیتالی بخری بهونه ای نیست براش!
مثل اینه شما صاحب خونه باشید من وقتی شما خونه نیستی بیام از امکانات خونت استفاده کنم وقتیم اومدی برم حالا یا میفهمی یا نمیفهمی!صاحب اکانتم احمق نیست میفهمه بالاخره!این همه تو سایت سونی شکایت شده اونا فضایین؟
شما اکانتی که طرف 200 دلار خرجش میکنه با 20 تومن صاحب میشی این حرفه واقعا؟پول میدی پای اکانت ولی 1 دهم پولی که اون بدبخت خرج کرده
اینقدر که برای شما راحته استفاده یا قضاوت درباره اکانت های دیگه پس اکانتتو شما هم به بقیه بده ضرری نداره که!هم شما میتونی ازش استفاده کنی هم بقیه لذتم میبرن تشکرم میکنن ازت!میدی؟مشخصه نه همیشه ما حاظریم بقیه هر بلایی سرشون اومد بیاد ولی ما خودمون مهمیم فقط!
این چه منطقی که داری هیچش فرق نمیکنه به مراتب هم بدتر هست. اصلا هم مجبور نیستی چرا مجبوری از ویندوز کرکی استفاده کنی؟ در زیمورد اکانت ها هم به راحتی میتونی به شرایط کشور ربطش بدی
چه فرقی داره داخل اون اکانت هم بازی هست
مگه ما کسی رو مجبور میکنیم حتما بره بازی برای اکانتش بخر حالا از هر طریقی بازی رو خرید حالا تو فکر کن اون یه نفر ثروتمنده هست چرا فکر میکنی
پول رو با بدبختی بدست اورده؟
واقعا کسی اکانت منو هک کن حتی ازش هم خبردار هم نباشم خوب استفاده کنه وقتی این قابلیت هست چه دلیلی داره استفاده نکنه ؟
من میگم استفاده از هر دو روش کار نادرستی هست چه کپی چه این اکانت هایی ترکیبی
ولی اگه قرار بر انتخاب یکی از این دوتا باشه بنظرم اکانت هایی ترکیبی بهتره
اینقدر برای این اکانت هایی ترکیبی داغ میکنی کاش یه ذره هم به استفاده از کپی کردن فکر میکردی

• Like
Reactions: Maxxxx

شايد اشتباه ميكنم مطمئن نيستم اما تا اونجايي كه من اطلاع دارم حساب هاي paypal يا هرچي واسه هر بار خريد رمز دوم و يه سري اطلاعات رو ميخوان ،
وگرنه اگه اگه به دلار هم كم ميشد كه خشتك سوني رو روي سرش ميكشيدن

مگه ما کسی رو مجبور میکنیم حتما بره بازی برای اکانتش بخر حالا از هر طریقی بازی رو خرید حالا تو فکر کن اون یه نفر ثروتمنده هست چرا فکر میکنی
پول رو با بدبختی بدست اورده؟

خداییش یه کم به منطق این حرف فکر کن :|
برای اینکه دلیل نمیشه بگیم چون شخصی فلان قدر بازی خریده حتمن ثروتمنده و پولش رو هم مفتی از باباش گرفته!! همه هم میدونن هیچ جای دنیا پول الکی به دست نمیاد ، و این منطق طرفداران این روش هست که می گن اگه بابای هم فلان قدر پول و ثروت بازی می خریدیم (یعنی قضاوت همین جوری)
واقعا کسی اکانت منو هک کن حتی ازش هم خبردار هم نباشم خوب استفاده کنه وقتی این قابلیت هست چه دلیلی داره استفاده نکنه ؟

داداش شما پشت گود نشستی میگی لنگش کن!
وگرنه همین الآن رفیق خودت هم یه مداد یا پاک کن بدون اجازه ازت برداره و استفاده کنه ممکنه ناراحت بشی!

اینقدر برای این اکانت هایی ترکیبی داغ میکنی کاش یه ذره هم به استفاده از کپی کردن فکر میکردی

بنده تا جای ممکن سعی کردم از این بحث کرک و کپی هم استفاده نکنم
اما در مورد داغ کردن کاملن هم طبیعی هست مثل این میمونه به یه نفر بگیم چرا درباره ی سرقت ماشین ات داغ می کنی و حساس هستی!!
این اکانت هم همینه منتهی از نوع نرم افزاری

آخرین ویرایش:
  • Like
خداییش یه کم به منطق این حرف فکر کن :|
برای اینکه دلیل نمیشه بگیم چون شخصی فلان قدر بازی خریده حتمن ثروتمنده و پولش رو هم مفتی از باباش گرفته!! همه هم میدونن هیچ جای دنیا پول الکی به دست نمیاد ، و این منطق طرفداران این روش هست که می گن اگه بابای هم فلان قدر پول و ثروت بازی می خریدیم (یعنی قضاوت همین جوری)

دوست عزیر چرا هنگام خوندن نوشته خوب به نوشته دقت نمیکنی؟
اون کاربر گفته طرف پولش با بدبختی بدست اورده من گفتم شاید طرف ثروتمند باشه کی میدونه طرف پولش چطور بدست اورده هیچکس نمیدونه

دوست عزیر چرا هنگام خوندن نوشته خوب به نوشته دقت نمیکنی؟
اون کاربر گفته طرف پولش با بدبختی بدست اورده من گفتم شاید طرف ثروتمند باشه کی میدونه طرف پولش چطور بدست اورده هیچکس نمیدونه

داداش دقیقن همینه آخه! من هم گفتم هیچ جای دنیا پول مفت به کسی نمیدن، حتی اون ثروتمند هم برای پولش زحمت کشیده!! چه فرقی داره
مگه اینکه طرف دزد باشه، که خب مسلمن ما نمی تونیم بگیم صاحب این اکانت هکی حتمن با پول دزدی خرید کرده !

• Like
داداش دقیقن همینه آخه! من هم گفتم هیچ جای دنیا پول مفت به کسی نمیدن، حتی اون ثروتمند هم برای پولش زحمت کشیده!! چه فرقی داره
مگه اینکه طرف دزد باشه، که خب مسلمن ما نمی تونیم بگیم صاحب این اکانت هکی حتمن با پول دزدی خرید کرده !

خب این چه ربطی به حرف ما داره؟ من اصلا کجا
گفتم اون فرد پولش رو از چه راهی بدست اورده.
در دنیا نمیدونم ولی در اینجا اگه دقت کنید فیش حقوق طرف 500میلیون تومان بوده.

اصلا قضیه این نیست که طرف پول داده این بازیارو گرفته حالا ما با مبلغ پایین داریم میخریم و این بده! اگه اینطوری بخوای حساب کنی اونطرف دنیا هم طرف ویندوز خریده ما داریم مجانی با یک کرک استفاده میکنیم پس اینم دزدیه!
تنها مشکل این روش همون ضرر رسیدن به صاحب اصلی اکانته که اکانتش میشه ظرفیت 3 و تو آفلاین بازی کردن به مشکل میخوره و اینه که خیلی بده و تفاوتش با کرک هم همینه!

بنظرم اگه قدرت خرید یک بازی کامل رو نداریم به جا اینکه پول به این فروشنده ها بدیم که نصفشون دزدن میتونیم با سه نفر دیگه که کنسول دارن هماهنگ کنیم و با خرید یک بازی دیجیتالی بین سه نفر شیر کنیم، که مثلا یک بازی 200 تومنی که تازه منتشر شده 66 تومن برا هر کدوم در میاد، دیگه دچار عذاب وجدان هم نمیشین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or