قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای (Two Step Verification) به PSN اضافه شد

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
سرانجام پس از مدت‌ها قابلیت تایید هویت دو مرحله‌ای یا همان Two Step Verification برای اکانت‌های PSN که از امنیت پایینی برخوردار هستند اضافه شد. با استفاده از این قابلیت شما میتوانید شماره تلفن همراه خود را به اکانت PSN اضافه کرده و از آن برای تایید هویت ورد به اکانت خود استفاده کنید و در نتیجه از اکانتی با امنیت بالاتر برخوردار باشید.

این قابلیت فعلا برای اکانتهای استرالیا فعال است

برای تست و آموزش یک اکانت استرالیا ساختم. وقتی وارد اکانت میشوید در بخش Security با گزینه Tow Step Verification مواجه میشوید.

1.png

پس از کلیک بر روی گزینه OK به صفحه جدیدی فرستاده شده و باید User و Password اکانت خود را وارد کنید. در صفحه جدید باید شماره تلفن همراه خود را ثبت کرده و پس از دریافت کد تایید از طریق پیامک و وارد کردن آن گزینه Two Step را فعال کرده و دوباره کد تایید جدیدی برای شما ارسال میشود که پس از تایید قابلیت تایید دو مرحله ای برای شما فعال میشود.

7.png

از این به بعد هر بار که بخواهید از طریق سایت به اکانت خود وارد شوید باید کد تایید فرستاده شده به تلفن همراه را وارد کنید.

9.png

با خود کنسول هم تست کردم و باید از طریق کنسول هم کد ارسال شده به تلفن همراه خود را وارد کنید

20160816_143417.jpg

این قابلیت هنوز برای اکانتهای دیگر مناطق فعال نشده. در تصویر زیر میتوانید ببینید که شماره همراه برای اکانت اصلی خودم که ریجن 1 هست فعال شده ولی هنوز گزینه Two Step غیر فعال است

8.png

آپدیت (1395/6/4) :

قابلیت تایید هویت دومرحله‌ای به اکانتهای دیگر مناطق اضافه شد و میتوانید اکنون به اکانت خود اضافه کنید.

آخرین ویرایش:
@.:Frantic:.

چه باحال دقیقا صفحه قبل رو که داشتم میخوندم همین سوال به سرم اومد...

کدوم یکی از اقایون حاضره اکانت اصلیش رو رفاقتی و بی چشمداشت با من به اشتراک بزاره ... چیزی که ازش کم نمیشه .. منم استفاده میکنم یه دعای خیرم نصیبش میکنم ... تازه راهنماییش هم میکنم چه بازی تو چه سبکی بخره .... =))

• Like
Reactions: .:Frantic:.
هر دم از این باغ...ماشالا بساط انواع توجیح به راه شده. جدیدش هم اینکه کسی اگر نرم افزار کرک داره اشکال نداره اکانتش دزدیده بشه. محض اطلاع بگم شما بری مال دزدی رو بدزدی خودش جرمه.
دوست گرامی این دزدی نیست دزدی به چیزیی گفته میشه که از مال طرف کم بشه که طرف خودش نتونه ازش استفاده کنه
وقتی میتونه به راحتی ازش استفاده کنه صاحب اکانت دیگه چه دزدیه؟ بر فرض محال بگیم اون صاحب اکانت هم از ماجرا خبر دار بشه به راحتی میتونه گزارش بده اکانتش رو پس بگیره.

• Like
Reactions: amirarsenal
دوست گرامی این دزدی نیست دزدی به چیزیی گفته میشه که از مال طرف کم بشه که طرف خودش نتونه ازش استفاده کنه
وقتی میتونه به راحتی ازش استفاده کنه صاحب اکانت دیگه چه دزدیه؟ بر فرض محال بگیم اون صاحب اکانت هم از ماجرا خبر دار بشه به راحتی میتونه گزارش بده اکانتش رو پس بگیره.
پس اسمش چیه؟ خدایی چی بهش میگی؟ وقتی بدون رضایتت من بیام از اموالت استفاده کنم شما بهش چی میگی؟ چرا به زور می خواید این کار رو موجه جلوه بدید؟ واقعا مرامتون رو برم. واسه پایرت کردن یه توجیه دارید، حالا که مستقیم دارید بدون اجازه از اموال یکی دیگه استفاده می کنید یه توجیه دیگه. حتما اسمش رو هم میذارید "اشتراک اجباری" که عذاب وجدان نگیرید. واقعا متاسفم که به زور این توجیحات که یارو نمی فهمه یا خارجی ها وضعشون خوبه یا ما گرون می خریم پس حقمونه این کارا رو درست می دونید.

پس اسمش چیه؟ خدایی چی بهش میگی؟ وقتی بدون رضایتت من بیام از اموالت استفاده کنم شما بهش چی میگی؟ چرا به زور می خواید این کار رو موجه جلوه بدید؟ واقعا مرامتون رو برم. واسه پایرت کردن یه توجیه دارید، حالا که مستقیم دارید بدون اجازه از اموال یکی دیگه استفاده می کنید یه توجیه دیگه. حتما اسمش رو هم میذارید "اشتراک اجباری" که عذاب وجدان نگیرید. واقعا متاسفم که به زور این توجیحات که یارو نمی فهمه یا خارجی ها وضعشون خوبه یا ما گرون می خریم پس حقمونه این کارا رو درست می دونید.
این نظر شخصی منه به زور هم به کسی تحمیل نکردم
بنظرم این استفاده از این روش اکانت ترکیبی بهتر است از استفاده از دیسک هایی کپی وقتی شما هر چیزیی رو کپی میکنه و انتشار میدید باعث ضربه به اون شرکت میشه
ولی در این روش کسی ضرر نمی بینه یه قابلیتی هست که سونی به دستگاه داده و یه اکانت برای دو نفر قابل استفاده هست تنها اشکال این کار اینه که بدون اجازه صاحب اکانت از بازیهایی داخل اکانت استفاده میشه
اگه صاحب اکانت نتونه از اکانتش استفاده کنه زود میتونه به سونی گزارش بده

• Like
Reactions: amirarsenal
رفیق خودم اکانت هکی استفاده میکرد بن شد کنسول ۱۵۰۰ رو با به دسته اضاف ۶۰۰فروخت دوباره رفت کنسول خرید به نظر شما می ارزه برید ۲۰تومن اکانت هکی بخرید یعد ps4بن بشه ارزش داره راحت با ۲۰تومن میتونی بازیت رو عوض کنی با بازی دیگه ای

استفاده از اکانتی که صاحب اکانت نمیدونه یا راضی نیست دزدیه اسمش حالا شما یا واقعا نمیدونی دزدی یعنی چی یا اینقدر خودت رو توجیه کردی که فردا روزی کار بدترشم میکنی و بازم عین خیالت نخواهد بود!
فروشنده گروه میده؟نخر مجبور نیستی تک تک بازیارو Day 1 بازی کنی!دیگه تهش میتونی بری دیجیتالی بخری که بازم ارزونتر درمیاد!چطور یه عده حاضرین صدتا فیلم و ... دانلود کنن ماهی فلان گیگ خرج شارژ کنن میتونی بری دیجیتالی بازی بخری!
این توجیهات گرون بودن بازی تو ایران و صاحب اکانت خبر نداره خب به من چه و حرفهای دیگه خودتونو دارین گول میزنین!امیدوارم همین بلا روزی سر آدمای مثلا روشن فکر که خیلی راحت دزدی رو توجیه میکنن بیاد تا عکس العملشون رو ببینیم!بالاخره هرکاری جوابی داره اون ادمیم که شما عین خیالت نیست و راحت از اکانتش استفاده(دزدی) میکنی احمق نیست و همین بلا روزی سر خودتون خواهد اومد!
والا این همه آدم دارن قانونی بازی میگیرن یعنی همه مایه دارن؟نه ولی با فکر خرید کرده مجبور به دزدیم نشده!مشکل یه عده ایرانی اینه میخوان تک تک بازیای روز رو بازی کنن که نشون بدن چه گیمر به روز و خفنی هستن!
جالبه واقعا طرف داره از اکانت یکی دیگه سواستفاده میکنه بازی ۶۰ دلاری رو این ۵ تا بازی ۲۰ تومن خرج میکنه بابت کارشم افتخار میکنه!اونوقت خودش برسه زورش میاد دسته کنسولشو بده رفیقش دو دقیقه بازی کنه!:))

من تو پی اس ان نیستم ولی استیم هم همین وضع مشابه داره.
اینکه بازی کرک شه و شما استفاده کنی هم کمی اشتباهه با این حال این توجیح وجود داره که من توی مارکت نیستم و سرویسی نمیگیرم. مثلا هند و روس قیمت ها کمتره نسبت به بقیه جهان. اگه قرار بود به ایران هم سرویس بدن همین وضع بود. خوب با توجه به این مسائل ادم با وجدان راحت تری بازی رو کرک میکنه و لذت میبره.
ولی استفاده از اکانت دزدی خود دزدیه. و اصلا اخلاقی نیست. کسی بگه من مشکلی ندارم و راحت بازی میکنم ادم درستی نیست. این کار عملا خوردن حق کسه دیگیه. یکیتون اینجا اسکم شه یا اکانتش هک شه تا یه سال لباس سیاه میپوشه ولی مشکلی با استفاده از همین نوع اکانت ها نداره؟ این که تو مارکت نیستیم و وضع مالیمون نسبت به بقیه جهان پایین تره توجیحی واسه این کار نیست.

• Like
Reactions: Ezio96
مال دزدی استفاده میکنید نوش جوتون اما لطفا دیگه ماله کشی و توجیه نفرمایید.
این کار هم با کرک ویندوز و برنامه و ....زمین تا اسمون فرق داره هر وقت کنسول هک شد شما برو استفادش رو ببر کسی هم باهات کار نداره, اما اینکه بدون اجازه وارد اکانت مردم بشی و از بازی که یه نفر دیگه براش پول داده استفاده کنی فرقی با دزدی و جیب بری نداره.
ژشت روشنفکری لطفا نگیرید و فتوا صادر کنید اینکار دزدیه واژه های قشنگ ترکیبی و غیره هم لفظه, اصل کار با جیب بری فرق نداره والسلام.
به طرف هم اتفاقا خیلی ضرر میرسه همیشه خدا باید آنلاین باشه تا بتونه بازی کنه ,خیلی از اپلیکیشن ها که این بدبخت ها استفاده میکنند مثل Skyonline,Netfelix,...لازمه اکانت اکتیو باشه رو کنسول. یا اینکه بقیه اعضای خانوادشون هم بتونند استفاده کنندو.....اگر ضرری نمیرسه بفرمایید این همه اعتراض و هزاران تاپیک و تیکت در ساپورت سونی واسه چیه؟؟؟؟؟

Solved: Another PS4 activated as primary - we only have on... - PlayStation® Forums
PSN account hacked and purchase made - PlayStation® Forums
Please help! My account got stolen just two-three ... - PlayStation® Forums
...........
یه سری دلال و فروشنده هم که پای ثابت اینطور تاپیک هان مبادا مشترشیون یکی بالا پایین بشه.

• Like
Reactions: Ezio96 and beh1382
چند سالته عمویی؟اکانت دزدی استفاده میکنید به خودتون مربوط , پست ها رو قشنگ بخون حرف دوستان اینه که امثال شما اینجا کلاس نذارید , توجیه نکنید که اینکار اسمش دزدی نیست چون دزدیه اونم با تشدید روی حرف ی دزدیییییی=))
صرفا جهت اطلاع:
از لحاظ شرعی مشکل نداره، چون کافر بر مالش مالکیت نداره و...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: IMANOKA
من خودم دزدی میکنم نرم افزارام دزدیه ویندوزم دزدیه اکثر بازی هام دزدیه اما توجیهی در کار نیست! اکثرا با گرون بودن خودشون رو توجیه میکنن که به نظر من بهانه ای بیش نیست فقط جنس مفت که ادم زیر دندونش مزه میکنه دیگه زورش میاد کلی پول بده اگر بازی و نرم‌افزار دزدی میکنید حداقل توجیه الکی نکنید;;)
شرایط جامعس که مارو سمت این چیزا میکشونه کاریشم نمیشه کرد دیگه لازم نیست یادآوری کنم کجای دنیا دارید زندگی میکنید:D

دوستان همش فك ميكنن اينايي هك شدن همه خارجي هستنو همه مايه دار در صورتي كه دوستان ايرانيه ما هم قرباني هك اكانت شدن و اكانتهاشون هك شد اين هك شدن اكانت خارجي ايراني نميشناسه ممكنه براي خود ادم هم اتفاق ميوفته يه لحظه ادم خودشو جاي شخص قرباني شده بذاره بد نيست
از زماني كه اين اكانتهاي هكي بوجود اومدن بازار فيزيكي كلا خراب شد همين الان ببينيد حجم بازيهايي براي فروش توي سايت و سايت همسايه ميذارن خيلي كمتره نسبت به اوايل نسل تازه اون موقع ps4 دارها كمتر بودن الان خيلي بيشترن
بنظرمن ايني كه يه عده ميرن سمت اكانت هكي تنها دليلش اينه مثه دوران قبل ميخوان همه بازيهارو تجربه كنن والا خارجياي هم كه هزينه يه بازي براشون خيلي كمه هم اينجوري بازي نميخرن شايد خيلي بخوان بتركونن سالي ٥ بازي بخرن ولي ايرانيا از انلاين خوششون نمياد و انلاين رو هوو ميدونن و ازش متنفرن دوست دارن هربازي اي ميان تست كنن بهانه شونم اينترنت ايران هست والا اين سايتهاي امتياز دهي وتحليل بازي ها براي كل انداختن بوجود نيومده و خارجيا يه بازيو بخوان بخرن حتما ازش استفاده ميكنن برعكس ايرانيا

دوستان یکبار تذکر داده شد، اما بحث های اضافی و توهین ها ادامه پیدا کرد، این بار علاوه بر پاک شدن پیام ها با شخص برخورد می شه!
پست ما که توش توهین نیست پاک شد رفت، کلا همین که اینجا خرید و فروش اکانت های هکی ممنوعه فکر کنم نشون بده قانون توی این فروم چی هست و خط مشی این سایت در مورد اینجور اکانت ها چی هست. نمی دونم دیگه چه بحثی مونده این وسط!

استفاده از اکانتی که صاحب اکانت نمیدونه یا راضی نیست دزدیه اسمش حالا شما یا واقعا نمیدونی دزدی یعنی چی یا اینقدر خودت رو توجیه کردی که فردا روزی کار بدترشم میکنی و بازم عین خیالت نخواهد بود!
فروشنده گروه میده؟نخر مجبور نیستی تک تک بازیارو Day 1 بازی کنی!دیگه تهش میتونی بری دیجیتالی بخری که بازم ارزونتر درمیاد!چطور یه عده حاضرین صدتا فیلم و ... دانلود کنن ماهی فلان گیگ خرج شارژ کنن میتونی بری دیجیتالی بازی بخری!
این توجیهات گرون بودن بازی تو ایران و صاحب اکانت خبر نداره خب به من چه و حرفهای دیگه خودتونو دارین گول میزنین!امیدوارم همین بلا روزی سر آدمای مثلا روشن فکر که خیلی راحت دزدی رو توجیه میکنن بیاد تا عکس العملشون رو ببینیم!بالاخره هرکاری جوابی داره اون ادمیم که شما عین خیالت نیست و راحت از اکانتش استفاده(دزدی) میکنی احمق نیست و همین بلا روزی سر خودتون خواهد اومد!
والا این همه آدم دارن قانونی بازی میگیرن یعنی همه مایه دارن؟نه ولی با فکر خرید کرده مجبور به دزدیم نشده!مشکل یه عده ایرانی اینه میخوان تک تک بازیای روز رو بازی کنن که نشون بدن چه گیمر به روز و خفنی هستن!
جالبه واقعا طرف داره از اکانت یکی دیگه سواستفاده میکنه بازی ۶۰ دلاری رو این ۵ تا بازی ۲۰ تومن خرج میکنه بابت کارشم افتخار میکنه!اونوقت خودش برسه زورش میاد دسته کنسولشو بده رفیقش دو دقیقه بازی کنه!:))
اونوقت شما از کپی استفاده میکنی دزدی نیست؟
شما چطوز این وتوجیه میکنید استفاده از مال یه شرکت که حداقل 300نفر یا بیشتر هستند استفاده م میکنید اینو توجیه می کنید اما استفاده از اکانتی که ضرری نمیرسون صدتا دلیل میارید که دزدی هست؟
این چه نوع دزدی هست که صاجب اکانت هم میتونه ازش استفاده کنه؟
این چه دزدی هست که بابتش پول می گیرند؟
من نمیگم این کار اشکال نداره ولی در برابر کپی رایت این روش بهتره هست

آخرین ویرایش:
من خودم دزدی میکنم نرم افزارام دزدیه ویندوزم دزدیه اکثر بازی هام دزدیه اما توجیهی در کار نیست! اکثرا با گرون بودن خودشون رو توجیه میکنن که به نظر من بهانه ای بیش نیست فقط جنس مفت که ادم زیر دندونش مزه میکنه دیگه زورش میاد کلی پول بده اگر بازی و نرم‌افزار دزدی میکنید حداقل توجیه الکی نکنید;;)
شرایط جامعس که مارو سمت این چیزا میکشونه کاریشم نمیشه کرد دیگه لازم نیست یادآوری کنم کجای دنیا دارید زندگی میکنید:D
البته پایرسی با دزدی فرق داره :D ویندوز دزدی کسی نمیکنه :D

• Like
Reactions: BMW_M3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or