قابليت اتمام Splinter Cell Conviction در 12 ساعت

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
splintercellconviction6.jpg

Maxime Beland كارگردان بازي Splinter Cell Conviction اعلام كرد بازيكنان قابليت اتمام Conviction را در 12 ساعت دارند.

وي در مصاحبه با OXM گفت : " من مي خواهم مردم بازي من را بخرند و ان را تمام كنند . "

" ما بازي را بر روي درجه سختي هاي مختلف عرضه خواهيم كرديم. همانند Rainbow Six Vegas , بازي حداقل داراي دو درجه معمولي و سخت خواهد بود. "

وي در اخر گفت : " اين بازي realistic و بسيار سخت خواهد بود. شما نياز مبرم به مخفي كاري خواهيد داشت و شليك دو گلوله كار شما را تمام خواهد كرد. دشمنان هم در طول بازي بسيار كشنده هستند. در صورتي كه بازيكن در درجه معمولي بازي را دنبال كند , مي تواند در 12 ساعت بازي را به اتمام برساند "

Splinter Cell Conviction اكتبر امسال براي X360 , PC عرضه خواهد شد.

الآن داشتم کنفرانس MS رو میدیدم(البته با کیفیت بالا:biggrin1:)طرف که آخرش میگه حالا اگه سم نخواست مخفی کاری کنه ببینین چه اتفاقی میفته!فکر کنم بیش از 4 یا 5 تا تیر خورد اونم تو سرش!!پس کو دوتا گلوله کار شما رو تمام خواهد کرد؟
شاید برای دمو جونشو زیاد گذاشته بودن یا شاید ضدگلوله ش کرده بودن،شاید...(تا مثل گند Epic نشه که غوله یدفعه غیب شد!! خوب اینم از استعدادهای بی چون و چرای موتورها Unreal ه دیگه!)

از Cheat استفاده شده بود.
در اكثر نمايشهاي يك بازي به ويژه يك نمايش زنده از Cheat استفاده ميشه !.

الآن داشتم کنفرانس MS رو میدیدم(البته با کیفیت بالا:biggrin1:)طرف که آخرش میگه حالا اگه سم نخواست مخفی کاری کنه ببینین چه اتفاقی میفته!فکر کنم بیش از 4 یا 5 تا تیر خورد اونم تو سرش!!پس کو دوتا گلوله کار شما رو تمام خواهد کرد؟

چیت کُد :دی.

12 ساعت برای یه بازی خیلی عالیه.نشون میده سازنده ها بیخودی انقدر وقت نذاشتن و انقدر وسواس بی دلیل نبوده.فقط نکته ای که میمونه اینه که باید کشش داستانی و گیم پلی بازی به گونه ای باشه که این 12 ساعت سراسر هیجان و جذابیت باشه که فکر میکنم با اون تریلری که دیدم همینگونه خواهد شد.

ولي اون چيزي كه ما ديديم شبيه چيت نبود. اون وسط اگر دو ثانيه صبر كرده بود تفلك سم پر پر ميشد :biggrin1:
نه بابا! سم رو اینقدر دست کم نگیر:biggrin1:کسی جرات نداره سم رو پر پر کنه,:biggrin1: خودش دیگران رو پر پر میکنه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or