قابليت اتمام Splinter Cell Conviction در 12 ساعت

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
splintercellconviction6.jpg

Maxime Beland كارگردان بازي Splinter Cell Conviction اعلام كرد بازيكنان قابليت اتمام Conviction را در 12 ساعت دارند.

وي در مصاحبه با OXM گفت : " من مي خواهم مردم بازي من را بخرند و ان را تمام كنند . "

" ما بازي را بر روي درجه سختي هاي مختلف عرضه خواهيم كرديم. همانند Rainbow Six Vegas , بازي حداقل داراي دو درجه معمولي و سخت خواهد بود. "

وي در اخر گفت : " اين بازي realistic و بسيار سخت خواهد بود. شما نياز مبرم به مخفي كاري خواهيد داشت و شليك دو گلوله كار شما را تمام خواهد كرد. دشمنان هم در طول بازي بسيار كشنده هستند. در صورتي كه بازيكن در درجه معمولي بازي را دنبال كند , مي تواند در 12 ساعت بازي را به اتمام برساند "

Splinter Cell Conviction اكتبر امسال براي X360 , PC عرضه خواهد شد.

Maxime Beland : من مي خواهم مردم بازي من را بخرند و ان را تمام كنند .

يكي به beland بگه اين حرف رو هم نميزد همه بازيش رو ميخريدن و تمومش ميكردن! :biggrin1:

خداييش مگه كسي هست كه منتظر اين بازي نباشه ؟!! اگه هست تو دنياي بازي نيست!

ممنون از خبر.... هرچي از شنيدن و ديدن خبرها درباره ي SC خوشحال ميشم از ديدن و شنيدن

خبرهاي مكس پين 3 ناراحت ميشم ! (آخه چرا اين كار رو با مكس كردن؟!:( ببخشيد نتونستم خودم رو كنترل كنم....)

با 2 گلوله کارمون تموم میشه ! این نامردیه ! البته قشنگ تر میشه بازی در این صورت ! دیگه بکش برو جلو نیست ! 12 ساعت هم خیلی عالیه ...

فکر کنم GEARS هم همین حدود بود اگه اشتباه نکنم...
البته به نظر من ساعت زیاد مهم نیست،لذت و درگیر کنندگی تعیین کننده ی کیفیت بازی هستند...
"نه منظورم این نبود که حتی اگه بازی تو 4 ساعت هم تموم میشد خیالی نبود!"

خيلي بازي قشنگي تو 12 ساعت ميشه بازي رو تموم كرد ولي حيف كه واسه ps3 نمياد:(.آخه چرا
اشكال نداره.
رو PC بازي ميكنيم.:biggrin1:

اقا من تا حالا هيچ كدوم از اسپيلينتل سل ها رو بازي نكردم.
منظورم اينه كه هيچي از بازيش حاليم نيست.
حالا سوال من اينجاست.
بازي SP:con داستان خطي سري هاي قبل رو دنبال ميكنه يا نه ؟!؟
:confused:

اشكال نداره.
رو PC بازي ميكنيم.:biggrin1:

اقا من تا حالا هيچ كدوم از اسپيلينتل سل ها رو بازي نكردم.
منظورم اينه كه هيچي از بازيش حاليم نيست.
حالا سوال من اينجاست.
بازي SP:con داستان خطي سري هاي قبل رو دنبال ميكنه يا نه ؟!؟
:confused:
هم آره هم نه!
SC از اون بازیاییه!!که هر قسمت خط داستانی مستقل داره ولی بی ارتباط با قسمت های قبل هم نیست...
بیشتر ارتباط داستان قسمت های مختلف مربوط میشه به زندگی شخصی کارکتر بازی(Sam Fisher).

هم آره هم نه!
SC از اون بازیاییه!!که هر قسمت خط داستانی مستقل داره ولی بی ارتباط با قسمت های قبل هم نیست...
بیشتر ارتباط داستان قسمت های مختلف مربوط میشه به زندگی شخصی کارکتر بازی(Sam Fisher).
اتفاقا اين بازي خيلي شديد به گذشته وابسته هست به خصوص وقايع DA ، توي همين تريلر هم كه نشون داد همش سم از دخترش حرف ميزد حتي توي اون گيم پلي مگه نديدي ييهو روي ديوار قبر سارا فيشر رو ديد ؟:biggrin1:.
واي هنوز كه به اون آهنگ هاي تريلر فكر ميكنم ... باب ميل من هست اين نسخه ...

حتي توي اون گيم پلي مگه نديدي ييهو روي ديوار قبر سارا فيشر رو ديد ؟:biggrin1:.
یه چیزیو اقرار کنم؟:biggrin1:تا حالا نمی دونستم اون تصویر چیه!!
همش فکر می کردم داره دست اندرکارن بازی رو معرفی میکنه!!
البته نا گفته نماند من کل E3 رو با کیفیت خوب دیروز بدست آوردم و هنوز حتی کنفرانس ها رو هم با کیفیت قابل قبول ندیدم...

یه چیزیو اقرار کنم؟تا حالا نمی دونستم اون تصویر چیه!!
همش فکر می کردم داره دست اندرکارن بازی رو معرفی میکنه!!

دقیقا منم اولین بار که اون یه تیکه رو دیدم اول فکر کردم جزو تریلر بازی هستlol
بعد فهمیدم این خود گیم پلی بازیه!
جدا از گرافیک, انیمیشن ها خیلی روون و زیبا کار شده.هر چند SC از همون ابتدا انیمیشن هاش عالی بوده, یعنی منظورم حرکات بدن سم فیشر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or