قابليت اتمام Splinter Cell Conviction در 12 ساعت

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
splintercellconviction6.jpg

Maxime Beland كارگردان بازي Splinter Cell Conviction اعلام كرد بازيكنان قابليت اتمام Conviction را در 12 ساعت دارند.

وي در مصاحبه با OXM گفت : " من مي خواهم مردم بازي من را بخرند و ان را تمام كنند . "

" ما بازي را بر روي درجه سختي هاي مختلف عرضه خواهيم كرديم. همانند Rainbow Six Vegas , بازي حداقل داراي دو درجه معمولي و سخت خواهد بود. "

وي در اخر گفت : " اين بازي realistic و بسيار سخت خواهد بود. شما نياز مبرم به مخفي كاري خواهيد داشت و شليك دو گلوله كار شما را تمام خواهد كرد. دشمنان هم در طول بازي بسيار كشنده هستند. در صورتي كه بازيكن در درجه معمولي بازي را دنبال كند , مي تواند در 12 ساعت بازي را به اتمام برساند "

Splinter Cell Conviction اكتبر امسال براي X360 , PC عرضه خواهد شد.

12 ساعت گیم پلی برای درجه سختی نرمال خیلی عالیه .
این یعنی روی درجه ی سختی بالاتر حدود 17 18 ساعت درگیر خواهیم بود .
میمیرم واسه این بازی . نمیتونم صبر کنم ! خیلی سخته!

این بنده خداها(منظورم بازی سازها است) هر کاری بکنند باز شماها میاین میگین رنگ بندیش این جور گرافیکش این جور. همه چی که از بازی نشون دادن عالی بودش تو E3 از جمله رنگ بندی

شما نياز مبرم به مخفي كاري خواهيد داشت و شليك دو گلوله كار شما را تمام خواهد كرد.
الآن داشتم کنفرانس MS رو میدیدم(البته با کیفیت بالا:biggrin1:)طرف که آخرش میگه حالا اگه سم نخواست مخفی کاری کنه ببینین چه اتفاقی میفته!فکر کنم بیش از 4 یا 5 تا تیر خورد اونم تو سرش!!پس کو دوتا گلوله کار شما رو تمام خواهد کرد؟
شاید برای دمو جونشو زیاد گذاشته بودن یا شاید ضدگلوله ش کرده بودن،شاید...(تا مثل گند Epic نشه که غوله یدفعه غیب شد!! خوب اینم از استعدادهای بی چون و چرای موتورها Unreal ه دیگه!)

بازیش خداست ولی یه مشکلی که داره بنظر من رنگ هاش کدرن بنطر من باید از انجین UE3 استفاده میکردن خیلی بهتر بود.
با حساب اين كه موتور بازي UE 2 هست رنگ بندي بازي فوق العاده زيبا و در سطح بالايي قرار داره.

الآن داشتم کنفرانس MS رو میدیدم(البته با کیفیت بالا:biggrin1:)طرف که آخرش میگه حالا اگه سم نخواست مخفی کاری کنه ببینین چه اتفاقی میفته!فکر کنم بیش از 4 یا 5 تا تیر خورد اونم تو سرش!!پس کو دوتا گلوله کار شما رو تمام خواهد کرد؟
شاید برای دمو جونشو زیاد گذاشته بودن یا شاید ضدگلوله ش کرده بودن،شاید...(تا مثل گند Epic نشه که غوله یدفعه غیب شد!! خوب اینم از استعدادهای بی چون و چرای موتورها Unreal ه دیگه!)
اتفاقا منم همين ميخواستم بگم.

ولي واقعا گرافيك منحصر به داره.

در کل UE قدیمی هم شده بود.
چه برسه به اینکه UE 2 هم باشه.:biggrin1:
خب مگه چيه ؟
ببين همين COD از موتور Id Tech 3 استفاده ميكنه. حالا گرافيك بازي رو ببين چقدر خوب هست.

تا اونجايي كه يادمه UBI از انجين Lead استفاده ميكنه .
.
اریا LEAD در واقع همون UE2.5 هست که یوبی چنتا قابلیت جدید بهش اضافه کرده و اسمشو تغییر داده . یه جورایی UE2.5 رو بهینه کرده برا SC:C و اسمشو گذاشته Lead !

اریا LEAD در واقع همون UE2.5 هست که یوبی چنتا قابلیت جدید بهش اضافه کرده و اسمشو تغییر داده . یه جورایی UE2.5 رو بهینه کرده برا SC:C و اسمشو گذاشته Lead !
منبع شما در این رابطه دقیقاً کجاست؟ شرکت یوبی سافت اعلان کرده موتور بازی (کاملاً) جدیده! خوشحال میشم ذکر منبع بکنید :smile:

اون که گفتن در سخت ترین حالت بازیه. (Realistic)
تو کنفرانس فکر کنم یارو با Easy بازی میکرده.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or