فیل اسپنسر: کنسول Xbox Scorpio بسیار قدرتمند است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آقای فیل اسپنسر به شدت سرش در توییتر شلوغ شده است و خود را مشغول جواب دادن به سوالات طرفداران در مورد Xbox Scorpio کرده است.

فیل اسپنسر:

«بازی های خوب برای صنعت بازسازی بسیار مهم است. عناوینی مانند

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Civilization VI

Forza Horizon 3

Overwatch

برای صنعت بازیسازی بسیار ارزشمند هستند. او همچنین به تعریف و تمجید عنوان Horizon: Zero Dawn پرداخت. اسپنسر همچنین اضافه کرد گیمرها باید (فرقی نمی کند بر روی کدام پلتفرم در حال بازی کردن هستند) از این عناوین موفق و بقیه بازی ها استقبال کنند.»

فیل اسپنسر در مورد Xbox Scorpio می گوید:

«Xbox در نسل بسیار خوبی است. Xbox Scorpio بسیار قدرتمند خواهد بود با اینکه می توانیم بهتر باشیم ولی به جایی که الان هستیم افتخار می کنیم»

Xbox Scorpio تعطیلات سال 2017 عرضه خواهد شد.

لینک منبع

تز ندید.
باشه چشم حتما با شما قبلش مشورت میکنم دفعه بعدی . ببخشید شما ؟ .:-?

شما ظاهرا بازی هارو رو سیستم چند هرزار دلاری هنوز ندیدی که روتمیشه اونا رو با کنسولها مقایسه کنی و و گرنه اگر بحث سر گرافیک باشه کلا مثل مقایسه پرایدر با لامبورگینیه و کنسولها نزدیکشم نمی تونن بشن لطفا تزهارو در قالب همون حیطه کنسولها بزن که دنیای pc کاملا وضعیتش مشخص از همه لحاظ و اگه سر دمدار نبود شرکتها وحشت زده کنسولهای بین نسلی رو فوج فوج روونه بازار نمی کردن

send from my z3+
اول درست بخون بعد نقل قول کن دوم شما من میشناسی ؟ من در مورد شما نظر دادم ؟ وقتی طرف مقابل نمیشناسی و نمدونی چی داره و چی نداره بهتره در مورد طرف حرف نزنی و فقط نظرت در بحث که مخالفی بیان کنی کسی اینجوری نمیگه بزرگی بچه جان یک بازی از یک شرکت بزرگ نام ببر که AI اون بازی از قدرت PC به صورت شدیدی بستگی به قدرت سیستم داشته باشه و در مقایسه با کنسول بهتر باشه همچی گرافیک نیست .

کنسول با توجه به نیاز بازار آپگرید میشه کنسول بین نسلی با توجه به پیشرفت تکنولوژی و عرضه TV های 4k اجتناب ناپذیر بود نه از ترس PC واقعا خنده دار این حرف جوک ما نسل هاست داریم میشنویم وقتی bluray خواست همگیر بشه سونی روی کنسولش bluray گذاشت تا فرمت همگیر کنه کنسولش یک پلیر bluray کرد که خیلی ها نسل پیش ازش برای این کار استفاده میکردن الان زمان عرضه TV های 4k بود مشخصا کنسول ها برای کنار TV هستن نه برای خونه عمه ملتی که TV 4k دارن این وسط چی میشدن محتوای برای انها از طریق استریم کنسول یا بازی میتونه تامین کنه اینجوری پس میبینی که حرفی که میزنی از ترس PC جوک بیش نیست .

مورد بعدی اینکه شما در حدی نیستی که بخوای بگی در چه حیطه ای میتونم نظر بدم یا ندم بچه جان دفعه بعدی اینجا با خانه پدری اشتباه نگیر اینجا فرم هستش هر کسی حق داره نظرش بیان کنه شما دوست نداری میتونی نخونی میتونی مخالف باشی اما حق نداری به کسی بگی راجب چی صحبت کنه یا راجب چی صحبت نکنه اینم از اثرات نخوندن قوانین فرم هستش .

شما یه نفس عمیق بکش کلا خیلی جدی گرفتی موضوع رو راضی نیستم مشکلی برات پیش بیاد بابا بزرگ8-}
وقتی جوابی نداری نیازی نیست نقل قول کنی و خودت به کوچه علی چپ بزنی و بگی خیلی کول تشریف داری زمانه این لوده بازی ها خیلی وقته گذشته انقدر اینجا مثل شما دیدم از سال 2005 که این سایت راه افتاده که حد نداره
بهتره به جای این جوری جوک گفتن ها جواب سوالم بدی وگرنه صحبتی نمیمونه :
یک بازی از یک شرکت بزرگ نام ببر که AI اون بازی از قدرت PC به صورت شدیدی بستگی به قدرت سیستم داشته باشه و در مقایسه با کنسول بهتر باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Masta_killa

اول درست بخون بعد نقل قول کن دوم شما من میشناسی ؟ من در مورد شما نظر دادم ؟ وقتی طرف مقابل نمیشناسی و نمدونی چی داره و چی نداره بهتره در مورد طرف حرف نزنی و فقط نظرت در بحث که مخالفی بیان کنی کسی اینجوری نمیگه بزرگی بچه جان یک بازی از یک شرکت بزرگ نام ببر که AI اون بازی از قدرت PC به صورت شدیدی بستگی به قدرت سیستم داشته باشه و در مقایسه با کنسول بهتر باشه همچی گرافیک نیست .

کنسول با توجه به نیاز بازار آپگرید میشه کنسول بین نسلی با توجه به پیشرفت تکنولوژی و عرضه TV های 4k اجتناب ناپذیر بود نه از ترس PC واقعا خنده دار این حرف جوک ما نسل هاست داریم میشنویم وقتی bluray خواست همگیر بشه سونی روی کنسولش bluray گذاشت تا فرمت همگیر کنه کنسولش یک پلیر bluray کرد که خیلی ها نسل پیش ازش برای این کار استفاده میکردن الان زمان عرضه TV های 4k بود مشخصا کنسول ها برای کنار TV هستن نه برای خونه عمه ملتی که TV 4k دارن این وسط چی میشدن محتوای برای انها از طریق استریم کنسول یا بازی میتونه تامین کنه اینجوری پس میبینی که حرفی که میزنی از ترس PC جوک بیش نیست .

مورد بعدی اینکه شما در حدی نیستی که بخوای بگی در چه حیطه ای میتونم نظر بدم یا ندم بچه جان دفعه بعدی اینجا با خانه پدری اشتباه نگیر اینجا فرم هستش هر کسی حق داره نظرش بیان کنه شما دوست نداری میتونی نخونی میتونی مخالف باشی اما حق نداری به کسی بگی راجب چی صحبت کنه یا راجب چی صحبت نکنه اینم از اثرات نخوندن قوانین فرم هستش .
شما یه نفس عمیق بکش کلا خیلی جدی گرفتی موضوع رو راضی نیستم مشکلی برات پیش بیاد بابا بزرگ8-}

من که 4 معمولی دارم نگه میدارم احتمالا همین اسکورپیو دیگه بشه کنسول مقصدم،امیدوارم خوب ساپورت شه و بازیای خوبی براش بیاد

Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk

کلا نسلی که مایکروسافت می تونست به راحتی سونی پشت سر بذاره با حماقت هاش خاکستر شد البته نسل پیش هم سونی تا همین اواسط جالب کار نکرد از 1 جایی به بعد موتورش روشن شد حالا شاید بشه به این ها امیدوار بود به شرطی که حداقل قبول کنن جایی که هستن باتلاقه نه اینکه بهش افتخارم کنن.

می تونیم بهترم بشیم؟ باید بهتر بشین:D

کلا نسلی که مایکروسافت می تونست به راحتی سونی پشت سر بذاره با حماقت هاش خاکستر شد البته نسل پیش هم سونی تا همین اواسط جالب کار نکرد از 1 جایی به بعد موتورش روشن شد حالا شاید بشه به این ها امیدوار بود به شرطی که حداقل قبول کنن جایی که هستن باتلاقه نه اینکه بهش افتخارم کنن.

می تونیم بهترم بشیم؟ باید بهتر بشین:D
باتلاق و «کویر» که خیلی تفاوتی نداره دوست عزیز :دی

وقتی جوابی نداری نیازی نیست نقل قول کنی و خودت به کوچه علی چپ بزنی و بگی خیلی کول تشریف داری زمانه این لوده بازی ها خیلی وقته گذشته انقدر اینجا مثل شما دیدم از سال 2005 که این سایت راه افتاده که حد نداره
بهتره به جای این جوری جوک گفتن ها جواب سوالم بدی وگرنه صحبتی نمیمونه :
یک بازی از یک شرکت بزرگ نام ببر که AI اون بازی از قدرت PC به صورت شدیدی بستگی به قدرت سیستم داشته باشه و در مقایسه با کنسول بهتر باشه
خارج از بحث، خیلی‌ جالبه که هوش مصنوعی تو بازی‌ها تو حدود ده سال اخیر پیشرفت چندانی نداشته. دلیلشم اینه که شرکت‌های بزرگ و کسانی‌ که منابع مورد نیاز برا ساخت پروژه‌ها رو دارن بیشتر تمرکز رو بهتر کردن گرافیک دارن تا بحث هوش مصنوعی. در واقع برا شرکت ها، گرافیک بهتر عامل فروش هست، اما چون AI عامل فروش نیست کمتر روش تمرکز می‌کنن. کسی‌ نمیاد بگه عجب هوش مصنوعی خفنی بریم بازی رو بخریم. :دی

در مورد اون سوال هم به نظر من حقیقتش اینه که پتانسیل PC برا پیاده‌سازی AI بالاتر از کنسول‌ها هست. اما به زحمتش نمی‌ارزه. :دی هوش مصنوعی بالاتر نیاز به پیاده‌سازی گرافیکی و هزینه‌های خیلی‌ بیشتری داره که با سیاست‌های اکثر شرکت‌ها جور نیست. اما یه سری بازی‌های اختصاصی PC (استراتژی ها) هوش مصنوعی فوق‌العاده‌ پیچیده و قوی دارن که راحت قابل مقایسه با بهترین بازی‌های بقیه سبک‌ها هستن. Total war یا Starcraft و Xcom مثلا.

خارج از بحث، خیلی‌ جالبه که هوش مصنوعی تو بازی‌ها تو حدود ده سال اخیر پیشرفت چندانی نداشته. دلیلشم اینه که شرکت‌های بزرگ و کسانی‌ که منابع مورد نیاز برا ساخت پروژه‌ها رو دارن بیشتر تمرکز رو بهتر کردن گرافیک دارن تا بحث هوش مصنوعی. در واقع برا شرکت ها، گرافیک بهتر عامل فروش هست، اما چون AI عامل فروش نیست کمتر روش تمرکز می‌کنن. کسی‌ نمیاد بگه عجب هوش مصنوعی خفنی بریم بازی رو بخریم. :D

در مورد اون سوال هم به نظر من حقیقتش اینه که پتانسیل PC برا پیاده‌سازی AI بالاتر از کنسول‌ها هست. اما به زحمتش نمی‌ارزه. :D هوش مصنوعی بالاتر نیاز به پیاده‌سازی گرافیکی و هزینه‌های خیلی‌ بیشتری داره که با سیاست‌های اکثر شرکت‌ها جور نیست. اما یه سری بازی‌های اختصاصی PC (استراتژی ها) هوش مصنوعی فوق‌العاده‌ پیچیده و قوی دارن که راحت قابل مقایسه با بهترین بازی‌های بقیه سبک‌ها هستن. Total war یا Starcraft و Xcom مثلا.
کاملا موافقم,در این نسل فقط shadow of mordor و the last guardian هوش مصنوعی های خاص طراحی کردند(که برای کنسول ها هم عرضه شده),ولی گرافیک تاثیر خیلی بیشتری در فروش داره,من تا الان انتظار داشتم استدیو ها به سیستم هوش مصنوعی shadow of mordor جذب بشوند و ازش استفاده بکنند,ولی انگار هیچ استدیویی علاقه نداره
با این اختلافی که داره بین گرافیک و هوش مصنوعی به وجود میاد بازی ها از لحاظ ظاهری واقعی تر می شوند ولی از لحاظ حس مصنوعی تر می شوند,چون شخصیت ها از لحاظ ظاهری بیشتر به واقعیت نزدیک می شوند ولی از لحاظ رفتار هنوز خیلی عقب هستند

آخرین ویرایش:
کنسولی که 4 سال بعد از نسخه قبلیش قراره منتشر بشه و احتمالا بیشتر از 4 برابر Xbox One قدرت داره چطور هنوز بعضیا واسه خودشون دلیل میتراشونن که نه این یه کنسول بین نسلیه من موندم:-j

البته اگه یه کم تحقیق میکردید و این پاسخ کارگردان Ori and the Blind Forest که بصورت انحصاری روی پلتفرمهای مایکروسافت منتشر شد رو می دیدید احتمالا به این نتیجه میرسیدید که نه واقعا نمیشه از زیرش در رفت و Scorpio یه کنسول نسل بعدیِ که به دلایلی فقط اسم نسل 9 رو روش نزاشتن.اتفاقا همین حرف رو هم خود اسپنسر گفته.

l5uf_c5cpzsgxaaiewie.jpg_large.jpg

شما هم لطف کن موضوع های که ربط نداره رو به هم وصل نکن الان این بحث های که کردیم چه ربطی به خوب بودن یا بد بودن بازی های مثل هیلو و گرز داره! من اینجا دارم میگم گرافیک این نسل بعد از 4 سال احتیاج به تقویت داره و با کنسول بین نسلی اسکرپیو این اتفاق می افته بعضی ها هم میگن نه گرافیک بازی های کنسولی همین جوریم عالی هست البته به خودشون مربوطه منم تا وقتی سوار آزارا نشده بودم خیال میکردم سمند بابام بهترین ماشینه!
در کل اومدن یک کنسول بین نسلی قدرتمند چیزی نیست که بخواد موجب اذیت بشه و به نظرم خوبه البته به شرط اینکه تغییر خوبی ایجاد بکنه نه فقط اینکه رزولیشن 2k رو تبدیل بکنه به 4k
اومدن کنسول نسل بعدی مایکروسافت یعنی اسکورپیو برای کنسولی که بالاترین گرافیکش گیرز 4 هست و اول نسل تو اجرای بازی 1080 مشکل داشت مسلما امری حیاتیه!منتهی کنسولی که با قدرت داره دموی GOW نسخه کامل انچارتد 4 یا هورایزن و در ادامه TLOU 2 و حتی عناوین دیگه ای رو اجرا میکنه که کنسول دیگه نزدیکشم نیست بودن و نبودن اسکورپیو براش تفاوتی نداره بالاترین گرافیک کنسولی رو در اختیار داره بدون هفته ای یبار شعار دادن!
اسکورپیو میاد که شاید بتونه مایکروسافتو به رقابت نزدیک بکنه وگرنه تا بخواد جا بیفته(که اونم معلوم نیست بازیاش چی باشه قیمتش چی باشه حتی اعتماد مشتریاشو برگردونه) دو کنسول PS4 بازارو پر کردن رفتن ملت منتظر PS جدیدن!
بحث اوردن PCیم تو پست قبلیتون نکته جالبی بود!اگه انتظار دارین اسکورپیو کار PC رو انجام بده اونم با این شرکت و مدیری که هر هفته حرف عوض میکنه ازارا که هیچ سطح انتظارتونو در حد همون سمند مدل 90 نگه دارین:D

یعنی بعضیا فقط منتظرن مایکروسافت بگه امروز صبحانه تخم مرغ خوردیم بعد یه عده بیان بگن چرا بازی نمیسازین بجای صبحانه خوردن
چرا کنسولتون بازی نداره؟ چرا گرافیک ندارین؟
باو طرف توی تویتر فقط سوال و جواب بوده چ ربطی ب معرفی بازی داشته
حالا اصلا مگه تعداد زیاد بازی مهمه؟ مهم اینه بازی با کیفیت باشه
حالا باز ی عده میان کو کیفیت؟ خب شما با بازی شرقی حال میکنین دلیل نمیشه همه حال کنن
ما همون g4 با همون گرافیک افتضاح و مراحل ترکرای داستان صفر و متای 50 به بازی های شرقی ترجیح میدیم آقا
نه اینکه اون بازی ها بد باشه ولی خب هرکسی سلیقه داره

خارج از بحث، خیلی‌ جالبه که هوش مصنوعی تو بازی‌ها تو حدود ده سال اخیر پیشرفت چندانی نداشته. دلیلشم اینه که شرکت‌های بزرگ و کسانی‌ که منابع مورد نیاز برا ساخت پروژه‌ها رو دارن بیشتر تمرکز رو بهتر کردن گرافیک دارن تا بحث هوش مصنوعی. در واقع برا شرکت ها، گرافیک بهتر عامل فروش هست، اما چون AI عامل فروش نیست کمتر روش تمرکز می‌کنن. کسی‌ نمیاد بگه عجب هوش مصنوعی خفنی بریم بازی رو بخریم. :D

در مورد اون سوال هم به نظر من حقیقتش اینه که پتانسیل PC برا پیاده‌سازی AI بالاتر از کنسول‌ها هست. اما به زحمتش نمی‌ارزه. :D هوش مصنوعی بالاتر نیاز به پیاده‌سازی گرافیکی و هزینه‌های خیلی‌ بیشتری داره که با سیاست‌های اکثر شرکت‌ها جور نیست. اما یه سری بازی‌های اختصاصی PC (استراتژی ها) هوش مصنوعی فوق‌العاده‌ پیچیده و قوی دارن که راحت قابل مقایسه با بهترین بازی‌های بقیه سبک‌ها هستن. Total war یا Starcraft و Xcom مثلا.
دقیقا صحبت منم همین بود شما هرچقدر هم PC بهتری داشته باشی فقط سازنده روی گرافیک مانور میده .
یعنی جوری نیست که شما یک PC عالی داشته باشی بازی شما از همه نظر بهتر بشه بیشتر از نظر گرافیکی پیشرفت میکنه مشخصا هم گرافیک یک محدوده معقولیت داره یک بازی با گرافیک عالی و فریم ثابت هر کسی قبول میکنه اما وقتی شما از جنبه های دیگه بازی میگزری که فقط گرافیک بالا ببری و از بقیه قدرت اون سیستم که میتونه خیلی بهتر از این حرف ها عمل کنه میگزری مشخصا به نظر من ارزش اون PC خیلی بیشتر از این حرف هاست که بتونه یک بازی با گرافیک بالاتر اجرا کنه وقتی میتونه خیلی کارهای بیشتر و بهتر انجام بده NPC های بیشتر با هوش مصنوعی بهتر دشمن های با AI کلی بهتر .
مشکل دوستان اینکه همچی در گرافیک خلاصه میکنن من به شخصه از بازی ها انتظار هوش مصنوعی بهتر هم دارم نسل به نسل که متاسفانه چنین چیزی نه روی PC درست درمون میبینیم روی بازی ها نه روی کنسول .

کنسولی که 4 سال بعد از نسخه قبلیش قراره منتشر بشه و احتمالا بیشتر از 4 برابر Xbox One قدرت داره چطور هنوز بعضیا واسه خودشون دلیل میتراشونن که نه این یه کنسول بین نسلیه من موندم:-j

البته اگه یه کم تحقیق میکردید و این پاسخ کارگردان Ori and the Blind Forest که بصورت انحصاری روی پلتفرمهای مایکروسافت منتشر شد رو می دیدید احتمالا به این نتیجه میرسیدید که نه واقعا نمیشه از زیرش در رفت و Scorpio یه کنسول نسل بعدیِ که به دلایلی فقط اسم نسل 9 رو روش نزاشتن.اتفاقا همین حرف رو هم خود اسپنسر گفته.

l5uf_c5cpzsgxaaiewie.jpg_large.jpg

اینسایدرهای مایکروسافت بازیسنتر مستقیما از ceo مایکروسافت اطلاعات میگیرن. کارگردان ori که عددی نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or