فیل اسپنسر: کنسول Xbox Scorpio بسیار قدرتمند است

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
آقای فیل اسپنسر به شدت سرش در توییتر شلوغ شده است و خود را مشغول جواب دادن به سوالات طرفداران در مورد Xbox Scorpio کرده است.

فیل اسپنسر:

«بازی های خوب برای صنعت بازسازی بسیار مهم است. عناوینی مانند

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Civilization VI

Forza Horizon 3

Overwatch

برای صنعت بازیسازی بسیار ارزشمند هستند. او همچنین به تعریف و تمجید عنوان Horizon: Zero Dawn پرداخت. اسپنسر همچنین اضافه کرد گیمرها باید (فرقی نمی کند بر روی کدام پلتفرم در حال بازی کردن هستند) از این عناوین موفق و بقیه بازی ها استقبال کنند.»

فیل اسپنسر در مورد Xbox Scorpio می گوید:

«Xbox در نسل بسیار خوبی است. Xbox Scorpio بسیار قدرتمند خواهد بود با اینکه می توانیم بهتر باشیم ولی به جایی که الان هستیم افتخار می کنیم»

Xbox Scorpio تعطیلات سال 2017 عرضه خواهد شد.

لینک منبع

دیگه بعضی ها هم شورشو درآوردن :)) حالا انگار نه انگار که همین فردا پسفردا هیلو وارز میاد و پاییز دوتا اتحصاری قوی داشت وان
اینکه کلی از بازیهای سونی تو یک مدت بازه زمانی کوتاه جمع شده دلیل بر کوبیدن الکی اینور نمیشه :)

• Like
Reactions: s.1 and |PREDATOR|
اینکه خیلی ها که از گرافیک پایین این نسل خسته شدن خیلی راحت میتونن کنسولشون رو ارتقاع بدن و از کیفیت بالای بازی ها بهره ببرن البته باید یک کنسول قوی مثل اسکرپیو بیاد که تفاوت واضحی ایجاد کنه نه مثل کنسولهای دیگه که با ذره بین باید دنبال ارتقاع گرافیکی بگیردی
گرافیک کم تو این نسل ندیدیم انچارتد هورایزن انحصاری PS4 هستن که هر موقع اومدن سرمدار گرافیک کنسولی بودن یا شدن(GOW جدید هم که نسخه الفاش از نسخه کامل خیلیا گرافیکش بیشتر بود نسخه دوم TLOU هم که حرفی نیست) حالا یه کنسول بازی نداشته که گرافیکش بخواد این ویزگی رو داشته باشه نباید تو سر همه کوبیده بشه!دوما کنسول بین نسلی یعنی همون ارتقای کم نه که کنسول معرفی کنی ۳ برابر قدرت داشته باشه اسمشو بزاری بین نسلی در صورتیکه کاملا نسل بعدیه!
کنسول بین نسلی برای کسایی که هنوز فرصت خرید برفرض PS4 نداشتن که Pro میگیرن که در کنار قدرت نسبتا بیشتر قیمت به صرفه داره و اگرم کسی تکنولوژی استفادشو داشت از 4K استفاده میکنه اینه که نسلو طول میده نه که کنسول معرفی کنی فقط به تعداد تراهاش بنازی نه قیمت داره نه بازی نه هیچی!
این ایراد گرفتنا طبیعیه بالاخره وقتی چیزی برای دفاع کردن نباشه بایدم تو اینجور نظرها دیده بشه!گرافیک کم نسل از دید شما خسته شدی نظرم اینه یه کنسولی هست PS4 بازیاش گرافیک خفنی دارن یه تستی کن:D

گرافیک کم تو این نسل ندیدیم انچارتد هورایزن انحصاری PS4 هستن که هر موقع اومدن سرمدار گرافیک کنسولی بودن یا شدن(GOW جدید هم که نسخه الفاش از نسخه کامل خیلیا گرافیکش بیشتر بود نسخه دوم TLOU هم که حرفی نیست) حالا یه کنسول بازی نداشته که گرافیکش بخواد این ویزگی رو داشته باشه نباید تو سر همه کوبیده بشه!دوما کنسول بین نسلی یعنی همون ارتقای کم نه که کنسول معرفی کنی ۳ برابر قدرت داشته باشه اسمشو بزاری بین نسلی در صورتیکه کاملا نسل بعدیه!
کنسول بین نسلی برای کسایی که هنوز فرصت خرید برفرض PS4 نداشتن که Pro میگیرن که در کنار قدرت نسبتا بیشتر قیمت به صرفه داره و اگرم کسی تکنولوژی استفادشو داشت از 4K استفاده میکنه اینه که نسلو طول میده نه که کنسول معرفی کنی فقط به تعداد تراهاش بنازی نه قیمت داره نه بازی نه هیچی!
این ایراد گرفتنا طبیعیه بالاخره وقتی چیزی برای دفاع کردن نباشه بایدم تو اینجور نظرها دیده بشه!گرافیک کم نسل از دید شما خسته شدی نظرم اینه یه کنسولی هست PS4 بازیاش گرافیک خفنی دارن یه تستی کن:D
شما یک وجبی خودتو داری میبینی میگی گرافیک انحصاری های سونی خیلی خوبه! شما اول برو حداقل یک اسکرین شاپ از بازی های بقیه پلتفروم ها ببین بعد بیا اینجا کامنت فان بگزار نمی دونم شایدم شما به همین گرافیک های که میبینی راضی باشی ولی وقتی ملت تو PC دارن خروجی های خیلی بهتر میگیرن خنده داره دفاع کردن از این بازی های که شما میگی همین که سونی رفت سراغ پرو نشون از این بود که گرافیک کنسولش براش راضی کننده نبوده و به فکر ارتقاعش بوده ولی خوب شما راضی هستین به خودتون مربوطه
هر نسل که عوض میشه کنسول های چیزی حدود 10 برابر قوی تر میشن حالا اینکه یک کنسول بین نسلی دو سه برابر قوی تر بشه شما رو اذیت میکنه؟ حتما باید 0.5 برابر مثل پرو قوی تر بشه؟ من نمیفهمم اگر کنسول قوی تر باشه چه ایرادی داره که همه ایراد میگیرن
در ضمن شما نمیخواد منو برای خرید چیزی که قبل از شما خریدمش ترغیب کنید
با تشکر

شما یک وجبی خودتو داری میبینی میگی گرافیک انحصاری های سونی خیلی خوبه! شما اول برو حداقل یک اسکرین شاپ از بازی های بقیه پلتفروم ها ببین بعد بیا اینجا کامنت فان بگزار نمی دونم شایدم شما به همین گرافیک های که میبینی راضی باشی ولی وقتی ملت تو PC دارن خروجی های خیلی بهتر میگیرن خنده داره دفاع کردن از این بازی های که شما میگی همین که سونی رفت سراغ پرو نشون از این بود که گرافیک کنسولش براش راضی کننده نبوده و به فکر ارتقاعش بوده ولی خوب شما راضی هستین به خودتون مربوطه
هر نسل که عوض میشه کنسول های چیزی حدود 10 برابر قوی تر میشن حالا اینکه یک کنسول بین نسلی دو سه برابر قوی تر بشه شما رو اذیت میکنه؟ حتما باید 0.5 برابر مثل پرو قوی تر بشه؟ من نمیفهمم اگر کنسول قوی تر باشه چه ایرادی داره که همه ایراد میگیرن
با تشکر
پرو فقط تو پاسخ به اون قشری بود که انتظار خروجی4k داشتن از کنسول. وگرنه همین الانشم گرافیک بازیا چه رو پرو و چه رو ps4 معمولی روی حالت 1080 اونقدر اختلاف نداره.اونی که میاد سمت کنسول انتظار خروجی خفن در حد pcنداره8-|فکر کنم اولین نفری هستی که از یه کنسول انتظار خروجی در حد pc داری. در مورد پیشرفت گرافیک هم از اول نسل و تا الان رو ps4 آنچارتد4-ratchet and clack-horizon-bloodborne-infamous-killzone-order 1886-داشتیم که سیر پیشرفت گرافیکی تو همشون معلوم بوده. اینکه بازی رو xoneنیست که گرافیک کنسول رو نمایش بده مشکل از مایکروسافته که هی داره دوره خودش می چرخه .

با تشکر
اره گرافيك انحصارياي سوني در حده اتاريه
تا كي ميخوايد خودتونو به خواب بزنيد ، فعلا كه بهترين گرافيك هاي كنسوليرو همين انحصارياي سوني ميدن ، شما يه نگاه به مقاله هاي DF بندازي راه دوري نميره

mdff_a419ee5a_o.png

اسپنسر از نظر شخصیتی انسان مورد احترامیه و اینو بارها توی صحبت هاش ثابت کرده و جایی که باید از رقیبش تعریف کنه راحت حرفشو میزنه ناسلامتی خودشم گیمره مثل کارگردان Uncharted 4 که رسما اعلام میکنه Nintendo Switch رو به همراه Zelda پیش خرید کردم یا تصویر دسته Xbox One رو توییت میکنه که در حال انجام GeoW 4 هست و خیلی موارد دیگه از این دست.

با 2 - 3 تا انحصاری خوب حجم انتقادات کمتر میشه ولی مشکل مایکروسافت برمیگرده به شکل معرفی Scorpio و روش پشتیبانی از Xboe One.خب ابتدا 1.5 سال زودتر Scorpio رو روی کاغذ معرفی کرد و تمرکزش رو گذاشت رو قدرت سخت افزاری و خبرهای جسته گریخته این کنسول اونم در حالیکه 25 میلیون گیمر مشتاق منتظر IPهای جدیدی بودن که قرار بود عرضه بشن.یه دونه AAA بزرگ کنسل شد و از بقیشونم اخبار محکمی بیرون ندادن اما از اونطرف تا دلتون بخواد از Scorpio گفتن و بهبه چهچه کردن اونم فقط بصورت کلامی و طی این چند ماه هیچی نشون ندادن!

منم بودم با شنیدن این تمجیدات خالی از کنسولی که هنوز نیومده و دیدن پشتیبانی ضعیف از سمت سازنده کنسولی که خریدم ناامید و عصبانی میشدم چون این پیامو بهم میده که یه جورایی رها شدم.یه نگاه به همین توییتر اسپنسر بندازید که فن هاش چقدر گلایه میکنن از نبود انحصاری روی XB1.بزرگترین ضعف اسپنسر تو زمان معرفی Scorpio بود که باعث این حجم از انتقادات شد.

میشه از تیم خبرگزار سایت (نه تنها ابراهیم عزیز بلکه همه) خواهش کنم تو انتخاب تیتر بیشتر دقت کنین؟
متن نود درصدش در مورد واکنش اسپنسر راجب هورایزن هست و تیتر قدرتمندی اسکورپیو رو میرسونه و تیتر های مثل حد اقل دورقمیه :| این کار فقط بساط ترول کنندگانو جور میکنه...
بار اول نیست در قبل هم بار ها بوده که تیتر 180 درجه متفاوت با خبر بوده!

اره گرافيك انحصارياي سوني در حده اتاريه
تا كي ميخوايد خودتونو به خواب بزنيد ، فعلا كه بهترين گرافيك هاي كنسوليرو همين انحصارياي سوني ميدن ، شما يه نگاه به مقاله هاي DF بندازي راه دوري نميره

mdff_a419ee5a_o.png
هنوز جا داره به ryse برسه

• Like
Reactions: Terova
با تشکر
مومن انقدر با تعصب الکی از چیزی تعریف نکن. کیفیت Geow و Halo ببین چقدر افت کردن اینا دیگه اون بازی های سابق نمیشن فقط Forza مونده که اونم تحت استودیوش کیفیت تونست بالا ببره اوضاع حوب نیست برای X1 قبول کن

ماکان ماهیت مشخص دیگه کنسول نسل بعد ماکروسافت که داره زودتر نسل بعد شروع میکنه .
فقط بحث قدرت بیشتر آخرش کنسولی عرضه میشه که 4k native به صورت 60 فریم اجرا کنه که من شک دارم بتونه با قیمت معقول از طرف دیگه این کنسول از اولش هم خودش از این نسل جدا کرده چون ماکروسافت همش داره در مورد قدرت صحبت میکنه .
این بحث قدرت بیشتر هم خوبه هم بد خوب زمانی میشه که سازنده ها ازش به درستی استفاده کنن بد زمانی هستش که شما پول کنسول قوی میدی اما ازش به درستی استفاده نمیشه درست اتفاقی که برای PC میفته ملت PC های چند هزار دلاری دارن اما چیزی که در عمل شما میبینی چیزی نیست که وقتی داری همون بازی روی کنسول بازی میکنی بگی وای چی از دست دادم .
شما ظاهرا بازی هارو رو سیستم چند هرزار دلاری هنوز ندیدی که روتمیشه اونا رو با کنسولها مقایسه کنی و و گرنه اگر بحث سر گرافیک باشه کلا مثل مقایسه پرایدر با لامبورگینیه و کنسولها نزدیکشم نمی تونن بشن لطفا تزهارو در قالب همون حیطه کنسولها بزن که دنیای pc کاملا وضعیتش مشخص از همه لحاظ و اگه سر دمدار نبود شرکتها وحشت زده کنسولهای بین نسلی رو فوج فوج روونه بازار نمی کردن

send from my z3+

مومن انقدر با تعصب الکی از چیزی تعریف نکن. کیفیت Geow و Halo ببین چقدر افت کردن اینا دیگه اون بازی های سابق نمیشن فقط Forza مونده که اونم تحت استودیوش کیفیت تونست بالا ببره اوضاع حوب نیست برای X1 قبول کن
شما هم لطف کن موضوع های که ربط نداره رو به هم وصل نکن الان این بحث های که کردیم چه ربطی به خوب بودن یا بد بودن بازی های مثل هیلو و گرز داره! من اینجا دارم میگم گرافیک این نسل بعد از 4 سال احتیاج به تقویت داره و با کنسول بین نسلی اسکرپیو این اتفاق می افته بعضی ها هم میگن نه گرافیک بازی های کنسولی همین جوریم عالی هست البته به خودشون مربوطه منم تا وقتی سوار آزارا نشده بودم خیال میکردم سمند بابام بهترین ماشینه!
در کل اومدن یک کنسول بین نسلی قدرتمند چیزی نیست که بخواد موجب اذیت بشه و به نظرم خوبه البته به شرط اینکه تغییر خوبی ایجاد بکنه نه فقط اینکه رزولیشن 2k رو تبدیل بکنه به 4k

شما هم لطف کن موضوع های که ربط نداره رو به هم وصل نکن الان این بحث های که کردیم چه ربطی به خوب بودن یا بد بودن بازی های مثل هیلو و گرز داره! من اینجا دارم میگم گرافیک این نسل بعد از 4 سال احتیاج به تقویت داره و با کنسول بین نسلی اسکرپیو این اتفاق می افته بعضی ها هم میگن نه گرافیک بازی های کنسولی همین جوریم عالی هست البته به خودشون مربوطه منم تا وقتی سوار آزارا نشده بودم خیال میکردم سمند بابام بهترین ماشینه!
در کل اومدن یک کنسول بین نسلی قدرتمند چیزی نیست که بخواد موجب اذیت بشه و به نظرم خوبه البته به شرط اینکه تغییر خوبی ایجاد بکنه نه فقط اینکه رزولیشن 2k رو تبدیل بکنه به 4k
Xbox one که گرافیکش همون اول هم تو دیوار بود و وقتی بازی پرچمدارش بعد 3 4 سال مثل گرز4 گرافیکیش همچین چیزیه

معلومه نیاز به تقویت اساسی داره .

اما PS4 رو نگاه کنی حداقل با Uncharted 4 و Horizon نشون داده تا اخر این نسل مثل اسب 4نعل میره و pro هم کار رندر بازی های 4 معمولی به 4k رو با قیمت ناچیز انجام میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or