فیل اسپنسر: منتظر رونمایی های بیشتری قبل از E3 باشید

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
69337198331579279212.png
پس از اعلام باندل بدون کینکت Xbox One و رونمایی از جدیدترین عنوان Halo قبل از E3 شاید دیگر کسی انتظار نداشته باشد مایکروسافت دست به رونمایی دیگری بزند اما فیل اسپنسر رئیس بخش Xbox وعده رونمایی های بیشتری را می دهد.
فیل اسپنسر در پاسخ به یکی از طرفداران که از او پرسیده بود، "آیا رونمایی های بیشتری قبل از E3 رخ خواهد داد؟"، گفت: بله، منتظر رونمایی های بیشتری قبل از E3 باشید."
سپس شخص دیگری از او پرسید:
آیا رونمایی های اخیر به خاطر این بود که در وقت کنفرانس صرفه جویی کنید و چیز های بیشتری نمایش دهید؟
اسپنسر پاسخ داد:
بله، می خواستیم که کنفرانس را سرگرم کننده تر کنیم. می خواهم چیزی های ویژه ی در آنجا نمایش دهم پس باید بعضی چیز ها را زود تر نمایش می دادیم.
شخص دیگری هم از او پرسید که آیا نگران نیستید که انتظارات بازیباز های هاردکور را برآورده کنید؟ اسپنسر در پاسخ گفت:
می دانم که ما هیچ وقت نمی توانیم همه را راضی کنیم. بودن همکاران جدید و دوستان قدیمی بر روی صحنه نمایش و دانستن این که Xbox باز ها دارند [کنفرانس را] تماشا می کنند خوشحال کننده است.
منبع

یعنی انتظار داری از اون لیستیم که گذاشتم خفن تر بشه:-/:d
بیخیال:d چیزایی که داریم میگیم و انتظار داریم مواد خام دو سه تا E3 و مراسم با همه...
خیر انتظار داشتم اینارم به لیستت اضافه می کردی!:d

این طور که معلومه کنسول 50 دلار کاهش قیمت هم خواهد داشت
احتمالا نسخه ی کینکت دارش دیگه!

اگه کالکشن مستر چیف تایید رسمی شه. به محض این که باندل بدون کینکت وارد بازار شه، کنسول رو تهیه می‌کنم.
خوشبختانه عاقلانه‌ترین کاری که باید می‌کردن رو انجام دادن، هم کینکت اجباری رو برداشتن و هم کلی بازی خوب دارن معرفی می‌کنن. در کل راضیم از سیاست‌های جدیدشون و به عنوان یه گیمر خوشحال.

به نظرم یکی از این رونمایی های قبل از E3 میتونه تاریخ عرضه و امکانات کامل Project SPARK باشه، با توجه به اینکه بازی پارسال نمایش داشت و بتاش هم خیلی وقته اومده خیلی بعیده نمایش داشته باشه، غیر از اینکه یه تریلر کوتاه از مراحل خفنی که باهاش ساختن رو نشون بدن. در مورد بقیه رونمایی های احتمالی نمی تونم حدس بزنم، امیدوارم عمو اسپنسر بدونه داره چیکار میکنه :دی

بجز قضیه کنسول بدون کینکت هرچی بوده در مورد بازی های قبلا آنونس شده بوده و فکر کنم رونمایی های پیش رو تا قبل از E3 بازم بر همین مموال باشه. اون سورپرایزهایی که انتظارشو دارید احتمالا واسه خود E3 باقی میمونه. هرچند شخصا برام مهم نیست چه زمانی و در چه کنفرانسی تایید بشن...نفس کار مهمه :d

چه کار میکنه این مایکروســـافت ! :دی یعنی خیلی راحت ممکنه با همون GEOW و Halo 5 و QuantumBreak سر کنفرانس اوردوز کنم ! کالکشن Halo و GEOW هم تایید شه که ! :) هیچ IP جدید و غیره ای هم نمیخوام من ! :دی ( اگر FH رو فاکتور بگیریم :-" )

من که فقط از کنفرانس ماکروسافت 3 تا چیز میخوام :

1 ) گیم پلی از HALO5 .
2 ) گیم پلی از GEOW .
3 ) گیم پلی از QuantumBreak .

حالا GEOW زیاد نمیشه امید داشت اما خیلی دوست دارم گیم پلی QuantumBreak ببینم چی ساخته remedy از اون طرف HALO که همیشه عالیه اما یه ویدیو از تغییراتی که در بازی دادن نمایش بدن عالی میشه .:x

واسه من یکی دیدن گیم پلی QB ، نشون دادن یه تیزری چیزی از AW2 و دیدن حضرت کلیفی بی این کنفرانس رو به یکی از بهترین کنفرانس ها تبدیل میکنه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or