فیل اسپنسر: برنامه های ویژه ای برای E3 2014 داریم ، امسال نبرد کنسول ها به نفع ماست

Sorena Asadi

کاربر سایت
Xbox-One-Logo-600x300.jpg

رئیس بخش Xbox شرکت مایکروسافت اقای فیل اسپنسر در خصوص برنامه هایشان در E3 امسال در حساب رسمی تویتر خود اعلام کرده:

"ما در E3 امسال تعداد زیادی هایپ و بازی برای معرفی کردن خواهیم داشت که برای خیلی ها شوکه کننده خواهد بود. این نبرد کنسول ها را امسال به نفع خود تغییر خواهیم داد و 100% تمرکز اصلی ما بر روی همین کار است. برنامه های زیادی برای E3 2014 داریم پس منتظر باشید."

از مهمترین بازی هایی که پیش بینی میشود در E3 امسال توسط مایکروسافت معرفی شود میتوان به نسخه جدید از سری بازی های محبوب Gears of War اشاره کرد که توسط استدیو Black Tusk ساخته خواهد شد.

منبع

یکی اومده به اسپنسر گفته فراموش نکنید که قول دادید که برنده باشید، اسپنسر هم جواب داده قطعا اومدیم که برنده بشیم، یعنی هدفمون برنده شدن هست.
این الان معنیش میشه امسال نبرد کنسول ها به نفع ماست؟؟!!

حالا چه امسال چه كل نسل بلاخره گفته ميخوايم برنده باشيم. البته در كل من استارتر تاپيك نيستم و اگه خودم تاپيك رو ميخواستم بزنم بيشتر دقت ميكردم ولي فكر نميكنم تر جمه ايشون هم موردي داشته باشه شما زياد مته به خشخاش گذاشتيد بردن بردنه چه امسال چه پارسال

حالا چه امسال چه كل نسل بلاخره گفته ميخوايم برنده باشيم. البته در كل من استارتر تاپيك نيستم و اگه خودم تاپيك رو ميخواستم بزنم بيشتر دقت ميكردم ولي فكر نميكنم تر جمه ايشون هم موردي داشته باشه شما زياد مته به خشخاش گذاشتيد بردن بردنه چه امسال چه پارسال
مسئله فقط امسال یا اصلا زمان نیست، موضوع اینجاست که معنی که ایشون ترجمه کرده میشه از قبل برنده دونستن خودت که خوب منظور اسپنسر این نبوده. منظور اینه که ما برای برنده شدن اومدیم.
یا اینجا که تو خبر گفته: ما در E3 امسال تعداد زیادی هایپ و بازی برای معرفی کردن خواهیم داشت.
یعنی چی تعداد زیادی هایپ؟ منظورش این بوده E3 امسال تنها هایپ نیست بلکه ارائه بازی هاست.

من خودم طرفدار سونی هستم ولی اصلا ماکرو هیتر نیستم! (تو این نظر بیشتر حرفم در مورد انحصاریاست)

ولی به نظر من پارسال جنبه ی "معرفی کردن" داشت بیشتر ولی امسال جنبه "قدرت رو به اوج رسوندن" (منظورم اینه که هم سونی و هم ماکرو پارسال بیشتر داستان محصولات رو معرفی می کردن ولی امسال می خوان با بهترین بازی هاشون اوج قدرت رو نشون بدن)

امسال ماکرو قطعا با تریلر های Halo جدید و Quantom Break (؟؟؟) و احتمالا تیزر خیلی کوچکی از Gears of War جدید (چون بازی خیلی وقت نیست که ساختش شروع شده و احتمالا فقط یک تیزر کوچک مثل تیزر halo یا mirror's edge در پارسال خواهد بود)خیلی بتونه خود نمایی کنه. همینطور از بازی های D4 و Sunset..... هم بیشتر میگه! از طرفی احتمال قوی یک یا چند ادامه برای ip های ساخته شده معرفی میشه. فکر کنم محتمل ترینشون Forza Horizon 2 خواهد بود!!! ip های جدید هم که قطعا وجود دارن!

سونی هم به طور قطع با تریلر گیم پلی و عظیم دو عنوان Order و uncharted همه رو میخکوب می کنه. از طرفی احتمال قوی 1 یا 2 Ip جدید و فوق العاده نشون میده که در حد order پارسال میخکوب کننده خواهند بود (شاید ip جدید سانتا مونیکا و یا گوریلا گیمز)!!! و احتمالا با یک تریلر خیلی خوب از Drive Club طرفداران ریسینگ رو تا حدی سیر خواهد کرد. البته شاید با سوپرایز هایی مثل "بازگشت crash" و یا یک ادامه برای یک ip (شاید God of War جدی و شایدم resistant(??) جدید) هم رو به رو باشیم! البته احتمال این که عنوان جدید دیوید کیج معرفی بشه هم هست ولی راستش اصلا شانس زیادی به معرفیش نمیدم)

درکل با وجود Uncharted 4 و Order سونی صد در صد قدرتمند ظاهر خواهد شد ولی ماکروسافت هم Quantom Break و Halo رو داره! رقابت بسیار سرسخت. ولی با این که احتمال درستی این حرفم حدد 10 در 1000 هست ولی به نظر من معرفی نسخه 2م The Last of Us (هر چند بسیار بسیار بسیار کوتاه) میتونه بمب خبری سال بشه!!

ما تا یک کلمه میگیم سونی فوری چهل و هفتا مدیر پیدا میشن اخطار و بن و تذکر ولی حالا که 95 درصد تاپیک رو سونی فن ها دارن ترول میکنن مدیرها کجان خدا میدونه

آدم این همه عدالت رو میبینه لذت میبره

همین بابا قبل لانچ xone گفته بود بهترین بازی که بازی کرده ryse بوده . کلی هایپ کرده بود ملت رو اخرش بازی شد اون :d .
پارسال هم که به قصد کشتن اومدن بازم اخرش شد اون . درکل شاد هست واسه خودش

همین بابا قبل لانچ xone گفته بود بهترین بازی که بازی کرده ryse بوده . کلی هایپ کرده بود ملت رو اخرش بازی شد اون
ایشون گفته بودن بهترین گرافیکی که دیدم Ryse بوده، کجا گفته بود بهترین بازی که انجام دادم Ryse بوده؟

متاسفانه بخاطر بزرگنمایی ها و مصاحبه های بی مورد اسپنسر اعتمادی که بازیبازها بهش داشتن
از دست داده ، حداقل کم و بیش تو بازیسنتر اینطوریه
ولی بنظره من تا E3 باید صبر کرد و دید ببینیم واقعا مایکروسافت همه رو شوکه میکنه
فیل اسپنسر شده قضیش مثله چوپان دروغگو
از اوونورم سونی خیلی شیک و با ابهت سکوت کرده:bighug:
جواب دادن به توییت طرفدار ها میشه مصاحبه بی مورد؟
حداقلش اینه که با "Yes" و "NO" گفتن جواب نمیده و یک توضیح کامل میده:d

این E3 یه رقابت خیلی سخت و فشرده بین X1‌ و WiiU خواهیم داشت. خیلی دوست دارم ببینم مایکروسافت برای رقابت با WiiU چی رو میکنه.

پ.ن: پسر عموم که انوره قراره کنفرانس مایکروسافت رو به صورت زنده لایو بلاگ کنه.

این E3 یه رقابت خیلی سخت و فشرده بین X1‌ و WiiU خواهیم داشت. خیلی دوست دارم ببینم مایکروسافت برای رقابت با WiiU چی رو میکنه.

73668874430611664161.jpg

باز قدیما سطح ترولا بالاتر بود و بعضا با خوندنش آدم سرگرم میشد اما الان کیفیتی ولو در خور ریشخندم ندارن...

این نبرد کنسول هارو تغییر ندادی هم ندادی:-"
4 تا بازی درستو حسابی معرفی کن سرگرم بشیم :d
نسب به نسل قبل عناوین JRPG بیشتری معرفی کنن عالی میشه :-"خلاصه فیلی جون ببینم چیکار میکنی ;;)
GOW هم که بس صبرانه منتظرشم :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or